Δωρεάν Μεταφορικά για 200€ (ισχύει μέχρι 10 κιλά)

Συμβουλές

Τα στόρια μπορουν να απογειώνουν στυλιστικά το χώρο μας

Οι οικοδομές στην Ελλάδα από πολύ παλιά κατασκευάζονταν με μεγάλα παράθυρα ώστε να εκμεταλλευτούμε τις πολλές ώρες ηλιοφάνειας. Συχνά όμως επιθυμούμε είτε περισσότερη ηρεμία και ιδιωτικότητα είτε να αποφύγουμε το υπερβολικό φως (π.χ. ζεστά μεσημέρια του καλοκαιριού, ή λόγω αντανάκλασης του φωτός σε επιφάνειες εργασίας όπως οθόνες υπολογιστών, τηλεοράσεων κ.α.). Οι επιλογές είναι δύο. Από τη μία μεριά οι κουρτίνες που χρειάζονται χρόνο, κόπο και αρκετή ταλαιπωρία για να τοποθετηθούν και να συντηρηθούν και από την άλλη τα στόρια αλουμινίου υψηλής αισθητικής που απογειώνουν στυλιστικά το χώρο μας.

Τι είναι το Inox και γιατί να το βάλετε στο σπίτι σας

Ο ανοξείδωτος χάλυβας κυριαρχεί στη καθημερινότητά μας τα τελευταία χρόνια. Από μαχαιροπήρουνα έως έπιπλα και εργαλεία. Λόγω την υψηλής του αισθητικής και της μεγάλης αντοχής, είδη καθημερινής χρήσης αλλά και διακοσμητικά κατασκευάζονται συχνά αποκλειστικά με ανοξείδωτο χάλυβα (inox) και γοητεύουν σε κάθε νοικοκυριό.

Να χρησιμοποιήσω πόμολα ή λαβές στα ντουλάπια της κουζίνας μου;

 Η πραγματοποίηση ακόμη και μικρών ανακαινίσεων και αλλαγών στην κουζίνα σας μπορεί να προκαλέσει αναποφασιστικότητα και άγχος.

Συμβουλές για να διαλέξεις τις κατάλληλες λαβές ή πόμολα για το σπίτι σου!

  Μήπως ήρθε η ώρα που το σπίτι σου χρειάζεται ανακαίνιση για να ξαναζωντανέψει επειδή βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια; Ή μήπως μετακόμισες μόλις και φτιάχνεις το σπίτι σου από την αρχή; Όπως και να έχει χρειάζεσαι σίγουρα μερικές χρήσιμες συμβουλές για να το μετατρέψεις στο σπίτι των ονείρων σου.

Στόρια και Ρόλλερ Σκίασης..Μια μοντέρνα λύση για οποιονδήποτε χώρο!

 Η σκίαση εσωτερικού χώρου είναι μία μοντέρνα, εναλλακτική και οικονομική λύση για προστασία από τον ήλιο είτε για το σπίτι μας(σαλόνι, κουζίνα, υπνοδωμάτιο), είτε για τον επαγγελματικό μας χώρο.

Πως να επιλέξω τις μπαταρίες που θα βάλω στο μπάνιο μου;

 Μη αναμεικτική, αναμεικτική, θερμοστατική μπαταρία: οι επιλογές είναι πολλές! Στο Inoxdesign θα βρείτε διάφορους τύπους μπαταρίας: χαμηλές και ψηλές μπαταρίες, μοντέρνες, και πιο κλασικές, καθώς και εξειδικευμένες (χειρουργείου,κομμωτηρίου, και γενικώς επαγγελματικής φύσεως κλπ.), για το ντους, το μπάνιο, το πλύσιμο δοντιών η χεριών. Μάθετε περισσότερα για κάθε τύπο μπαταρίας μπάνιου, και επιλέξτε αυτή που θα εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές σας ανάγκες.

Πριν καταλήξετε στο στυλ βρύσης που σας ταιριάζει, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μπαταρία με το κατάλληλο στόμιο και ύψος που να εξυπηρετεί τις δικές σας ανάγκες: άνετο πλύσιμο χεριών, ή και μεγάλων αντικειμένων. Οι μπαταρίες μπάνιου πρέπει να προσαρμόζονται στο ύψος του νιπτήρα με τέτοιο τρόπο ώστε το νερό να τρέχει στο κέντρο του νιπτήρα και να επιτρέπουν το πλύσιμο των χεριών (στη περίπτωση νιπτήρα σε σχήμα μπολ) .

Λεκάνες τουαλέτας όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

 Ακολουθεί ένας βασικός οδηγός για να γνωρίσετε λίγο περισσότερο την λειτουργία του “θρόνου” από πορσελάνη: της λεκάνης στην τουαλέτα.

Γιατί να βάλω Στόρια ή Ρόλερ στα Παράθυρα μου??

Είτε πρόκειται για κατοικίες,είτε πρόκειται για επαγγελματικούς χώρους στα παράθυρα και στις μπαλκονόπορτες των κτηρίων για να προστατευτούμε από το φως του ηλίου (και όχι μόνο) απαιτούνται Είδη σκίασης είτε αυτά λέγονται Κουρτίνες είτε Ρόλερ και Στόρια είτε Περσίδες ή Πάνελ Σκίασης. Ποια είναι όμως ή αποδοτικότερη λύση?

Ποίες είναι οι διαφορές των Ρόμαν με τα Ρόλερ Παραθύρων?

 Σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς (αν όχι όλοι) θα πιστεύετε ότι το Ρόμαν με το Ρόλερ είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα.Έλα όμως που δεν είναι έτσι.Παρακάτω θα αναλύσουμε τις βασικές διαφορές ανάμεσα σε αυτά τα είδη σκίασης.

Πως να καθαρίζετε εύκολα & γρήγορα τα Στόρια των παραθύρων σας?

 Σίγουρα καθαρίζετε τα παράθυρα σας συχνά αλλά με τα Στόρια,τις Περσίδες ή τα Ρόλερ τι γίνεται?

 

Τι πρέπει να προσέξω όταν αγοράσω κουρτίνες?

Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι κουρτίνες μπορούν να αλλάξουν ριζικά ένα χώρο, είτε αυτός είναι σαλόνι είτε κουζίνα είτε ακόμα και υπνοδωμάτιο.Μπορούν λοιπόν να τον αλλάξουν προς το καλύτερο ή και προς το χειρότερο αν δεν επιλεχθούν σωστά και τι εννοούμε σωστά θα το δούμε στο παρακάτω άρθρο. 

 

 

Πως μπορώ να συνδυάσω Ρόλερ Στόρια παραθύρων με τις Κουρτίνες?

Κάποιοι από εσάς είστε οπαδοί των κουρτινών ταγμένοι σε αυτό και δεν το αλλάζετε με τίποτα, άλλοι πάλι είστε με τη νέα τάση πλέον με τα Στόρια τα Ρόλερ ή τις Περσίδες πείτε τα όπως θέλετε αυτό δεν έχει σημασία,το θέμα όμως είναι έχετε σκεφτεί τι θα γινόταν αν συνδυάζαμε και τα δύο μαζί..? 

Τι υφάσματα Ρόλερ και Κουρτινών υπάρχουν και ποιες οι ιδιότητες τους?

Όταν μετακομίζουμε ή ανακαινίζουμε ένα χώρο ένα από τα πιο σημαντικά σημεία ανάδειξης του, είναι η επιλογή σκίασης των παραθύρων του.Είτε επιλέξουμε να βάλουμε κουρτίνες, είτε ρόλερ στόρια είτε ακόμα καλύτερα και των συνδυασμό αυτών, (όπως έχουμε αναλύσει και σε προηγούμενο άρθρο) καθοριστικό ρόλο παίζει η επιλογή του υφάσματος.Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε λοιπόν τι ποιότητες υφασμάτων υπάρχουν στην αγορά καθώς και τις ιδιότητες τους.

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του site μας και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.