Πανελλαδική Αποστολή (Σε ογκώδη & εύθραυστα αντικείμενα τα μεταφορικά είναι μέχρι το πρακτορείο μεταφορών στην Αθήνα).
Καλάθι αγορών
Σύνολο παραγγελίας: 0€

 Η σκίαση εσωτερικού χώρου είναι μία μοντέρνα, εναλλακτική και οικονομική λύση για προστασία από τον ήλιο είτε για το σπίτι μας(σαλόνι, κουζίνα, υπνοδωμάτιο), είτε για τον επαγγελματικό μας χώρο.

 Η σκίαση εσωτερικού χώρου είναι μία μοντέρνα, εναλλακτική και οικονομική λύση για προστασία από τον ήλιο είτε για το σπίτι μας(σαλόνι, κουζίνα, υπνοδωμάτιο), είτε για τον επαγγελματικό μας χώρο. Εάν λοιπόν στο σπίτι σας δεν έχει κάποιος χώρος παντζούρια ή απλά θέλετε να κάνετε μία τεχνοτροπία στη διακόσμηση του σπιτιού σας συνδυάζοντας τα με τις κουρτίνες σας, τότε σας προτείνω ανεπιφύλακτα να τοποθετήσετε ρόλλερ ή στόρια. Στον επαγγελματικό σας χώρο από την άλλη, η εφαρμογή των λύσεων σκίασης, θα σας δώσουν ένα πιο επαγγελματικό προφίλ.

Στόρια
Τα στόρια είναι γνωστά και ως οριζόντιες περσίδες αλουμινίου και βγαίνουν σε διάφορα χρώματα(γυαλιστερά ή ματ), σχέδια και διαστάσεις ανάλογα με τη δική σας προτίμηση. Τοποθετούνται σε τοίχο ή στο ταβάνι και έχουν δύο χειριστήρια, το ένα για να τα ανεβοκατεβάζει και το άλλο για να τα περιστρέφει.

Μια άλλη εναλλακτική είναι και τα ξύλινα στόρια.

Ρόλλερ
Τα συστήματα ρόλερ σκίασης αποτελούν μια από τις πιο σύγχρονες εφαρμογές εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης για κατοικίες, γραφεία και καταστήματα. Η μεγάλη ποικιλία ποιοτήτων, σχεδίων και χρωμάτων καλύπτουν ακόμη και το πιο απαιτητικό γούστο δημιουργώντας απόλυτα ευχάριστη και φιλόξενη ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Διαθέτουν ένα χειριστήριο (σε αντίθεση με τα άλλα συστήματα σκίασης που έχουν δύο), το οποίο ανεβοκατεβάζει τα ρόλλερ.

Tip:
Τα ρόλλερ σκίασης με διάτρητα υφάσματα ενδείκνυνται για ισόγειο κατάστημα που χρειάζεται σκίαση αλλά να μπορούν οι περαστικοί πελάτες να βλέπουν τα εμπορεύματα μέσα από τη τζαμαρία είτε για εταιρικά γραφεία σε ψηλά κτίρια. Για σπίτι δεν ενδείκνυνται καθώς το βράδυ, όταν θα έχετε αναμμένα φώτα μέσα στο σπίτι, θα σας βλέπουν οι γείτονες.
Κάθετες Περσίδες Σκίασης (Vertical)

Οι κάθετες περσίδες παραθύρων της Inoxdesign είναι ένα κομψό και διαχρονικό σύστημα εσωτερικής σκίασης. Προσφέρει άψογες γραμμές, ιδανική ορατότητα στην ανοιχτή θέση των περσίδων και προστασία από τον ήλιο.

Ο τελευταίος και ίσως ο πιο αποδοτικός τρόπος ''φιλτραρίσματος'' του φωτός είναι τα  Διπλά Ρόλερ Ελεγχόμενης Σκίασης.Σύγχρονος τρόπος διακόσμησης που μας δίνει την δυνατότητα να ρυθμίζουμε την φωτεινότητα του χώρου μας και την θερμοκρασία του.Κατάλληλα για γραφεία, βιτρίνες καταστημάτων, για να προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία χωρίς να εμποδίζουν την οπτική εικόνα προς το εσωτερικό περιβάλλον του γραφείου ή του καταστήματος.

 

Κατηγορία: Συμβουλές

Tags: