Πανελλαδική Αποστολή (Σε ογκώδη & εύθραυστα αντικείμενα τα μεταφορικά είναι μέχρι το πρακτορείο μεταφορών στην Αθήνα).
Καλάθι αγορών
Σύνολο παραγγελίας: 0€

Τα στόρια σκίασης είναι ένας έξυπνος και άκρως αποτελεσματικός τρόπος να αποκτήσετε τον πλήρη έλεγχο για το φως που εισέρχεται μέσα σε έναν χώρο. Είτε πρόκειται για επαγγελματική χρήση, είτε για τοποθέτηση σε σπίτι ή εξοχικό, τα στόρια σκίασης είναι αναμφίβολα μια έξυπνη αγορά. Χάρη στην έξυπνη κατασκευή τους μας επιτρέπουν να εμποδίζουμε στον μέγιστο βαθμό τον ήλιο να εισέλθει μέσα στον χώρο μας, όταν αυτό απαιτείται, και εξαιρετικά εύκολα μας δίνουν τη δυνατότητα να του επιτρέψουμε να «λούσει» το σπίτι ή το γραφείο μας. Κάθε φορά ωστόσο που αγοράζουμε στόρια σκίασης υπάρχουν μια σειρά από παράγοντες που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη, για να κάνουμε την πιο έξυπνη και σωστή επιλογή.

Στην Inoxdesign το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό και χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στον κλάδο των ειδών σκίασης ετοιμάσαμε έναν αναλυτικό οδηγό με πρακτικές και έξυπνες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε σωστές αγορές!

#1 – Το είδος

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να αποφασίσετε είναι το τι είδους στόρι σκίασης χρειάζεστε. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε μια σαφή και ξεκάθαρη εικόνα για τα στόρια που κυκλοφορούν στην αγορά, ώστε στη συνέχεια να προτιμήσετε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα με την αισθητική και τη διακόσμηση του χώρου σας. Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που στην Inoxdesign προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία σε επιλογές από στόρια ξύλινα, μεταλλικά, πλισέ και PVC καλύπτοντας έτσι κάθε ανάγκη. Σκεφτείτε το μέρος στο οποίο πρόκειται να τοποθετηθούν τα στόρια και αναλογιστείτε εάν μια ξύλινη κατασκευή θα προσέφερε μεγαλύτερη ζεστασιά και φιλοξενία ή χρειάζεστε μια μεταλλική κατασκευή που μπορεί να προσδώσει μια νότα επαγγελματισμού μέσα στον χώρο σας. Ανάλογα με το είδος της κατασκευής που θα επιλέξετε θα πρέπει να ακολουθήσετε και αντίστοιχες οδηγίες για τον καθαρισμό και τη συντήρηση που χρειάζονται στη συνέχεια τα στόρια σκίασης σας.

#2 – Την ποιότητα

Δώστε μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα κατασκευής. Ανεξάρτητα από το είδος που θα επιλέξετε είναι σημαντικό να προτιμήσετε στόρια τα οποία ξεχωρίζουν για την αξιοπιστία και την ασφάλεια τους. Μην ξεχνάτε πως τα στόρια θα τα χρησιμοποιείτε συνεχώς και κατά συνέπεια χρειάζεστε μια κατασκευή ανθεκτική που δεν θα σας προδώσει γρήγορα. Στην Inoxdesign θέτουμε πάντα το ζήτημα της ποιότητας σε προτεραιότητα και προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις εξαιρετικά αξιόπιστες. Το πιο συνετό είναι να αποφύγετε στόρια χαμηλής ποιότητας – τα οποία είναι εξαιρετικά πιθανό να είναι και χαμηλής αισθητικής – καθώς εκτός των άλλων, αυτά θα σας «εγκαταλείψουν» σε ιδιαίτερα σύντομο χρονικό διάστημα και αναμφίβολα αποτελούν μια μη αξιόπιστη επένδυση.  

#3 – Το μέγεθος 

Πριν επιλέξετε στόρια σκίασης βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε πολύ καλά το μέγεθος το οποίο χρειάζεστε. Έχοντας τις σωστές διαστάσεις μπορείτε στη συνέχεια να επιλέξετε τα στόρια που είναι κατάλληλα για την κάθε ανάγκη σας και φυσικά να αποφύγετε επιπόλαια λάθη. Μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός ειδικού, που μπορεί να σας κατευθύνει ως προς το σκέλος της σωστής λήψης των διαστάσεων, για να είστε 100% σίγουροι πως η μέτρησή σας είναι πάντα ακριβής.

Στην Inoxdesign μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από αξιόπιστα και εξαιρετικά ανθεκτικά στόρια σκίασης για να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στην αισθητική και το γούστο σας, και καλύπτουν φυσικά τις ανάγκες σας στον μέγιστο βαθμό.

Κατηγορία: Συμβουλές

Tags: στορια