Πανελλαδική Αποστολή (Σε ογκώδη & εύθραυστα αντικείμενα τα μεταφορικά είναι μέχρι το πρακτορείο μεταφορών στην Αθήνα).
Καλάθι αγορών
Σύνολο παραγγελίας: 0€

 Η πραγματοποίηση ακόμη και μικρών ανακαινίσεων και αλλαγών στην κουζίνα σας μπορεί να προκαλέσει αναποφασιστικότητα και άγχος.

 Η πραγματοποίηση ακόμη και μικρών ανακαινίσεων και αλλαγών στην κουζίνα σας μπορεί να προκαλέσει αναποφασιστικότητα και άγχος. Μια κουζίνα είναι ένας τόσο πολύτιμος χώρος σε ένα σπίτι, που θέλετε να είναι η εικόνα της τέλεια και στη διακόσμηση, οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Ακολουθούν παρακάτω μερικές ιδέες που πιστεύω θα σας βοηθήσουν να κάνετε την κατάλληλη επιλογή για την κουζίνα σας.

 

Ας ξεκινήσουμε με το να διαλέξετε πόμολα για τα ντουλάπια της κουζίνας σας. Τα πόμολα των επίπλων μπορούν να αλλάξουν εντελώς την εικόνα του χώρου σας και ιδιαίτερα την κουζίνα σας γιατί υπάρχουν σε αφθονία. Επίσης είναι πολύ εύχρηστα ανεξαρτήτως μεγέθους, γιατί η εγκατάσταση τους απαιτεί μόνο μία βίδα . Το μόνο ίσως που μπορεί να σας δυσκολέψει με τα πόμολα είναι η επιλογή του γιατί αλήθεια μπορείτε να βρείτε άπειρες επιλογές σε σχέδια, σε μεγέθη και σε χρώματα. Ωστόσο, στις μέρες μας, τα πόμολα θεωρούνται λιγάκι ξεπερασμένα.

 

 

 

 

Tip: Ζωγραφίστε τα πόμολα της κουζίνας σας! Μια πρωτότυπη ιδέα που θα δώσει τη δική σας πινελιά στο σπίτι.


Αν από την άλλη διαλέξετε λαβές για τα ντουλάπια της κουζίνας σας, μην νομίζετε ότι δεν θα βρείτε πολλές επιλογές σε σχέδια. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από διαφορετικά στυλ που επίσης θα δώσουν έναν άλλο αέρα και αισθητική στην κουζίνα σας. Οι λαβές πλέον βγαίνουν σε μεγέθη όπου ο πελάτης μπορεί πολύ εύκολα να αντικαταστήσει. 

 


Tip πριν αποφασίσετε: Κολλήστε μια ταινία στις τρύπες που θα εγκαταστήσετε τα πόμολα ή τις λαβές, μεγαλύτερη για τις λαβές και μικρότερη για τα πόμολα και θα καταλάβετε τι σας ταιριάζει περισσότερο.


Σαν ειδικοί λοιπόν, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε στη κουζίνα σας λαβές για να δώσετε ωραιότερο στυλ και μεγαλύτερο κύρος. Μόλις αποφασίσετε θα έρθει μία ακόμα δύσκολη ερώτηση σε σχέση με την επιλογή του υλικού που θα επιλέξετε. Αλλά αυτό θα το απαντήσουμε σε επόμενο άρθρο μας. Ωστόσο στο www.inoxdesign.com.gr θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε για την κουζίνα σας και για όλους τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού σας.

 

Κατηγορία: Συμβουλές

Tags: