Πανελλαδική Αποστολή (Σε ογκώδη & εύθραυστα αντικείμενα τα μεταφορικά είναι μέχρι το πρακτορείο μεταφορών στην Αθήνα).
Καλάθι αγορών
Σύνολο παραγγελίας: 0€

Για την αποστολή των προϊόντων στο χώρο που επιθυμείτε χρησιμοποιούμε εταιρείες Courier και σε ορισμένες περιπτώσεις πρακτορεία μεταφορών. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ασφαλή και γρήγορη αποστολή αφού η ολοκλήρωσή της πραγματοποιείτε κατά μέσο όρο σε 3 - 5 εργάσιμες ημέρες και για custom παραγγελίες 8 - 10 εργάσιμες ημέρες. Το inoxdesign είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να υπολογίζει αυτόματα (μόνο για την Ελλάδα) τον όγκο και το βάρος των αγαθών και σε συνεργασία με την βάση δεδομένων του να δίνει άμεσα σε εσάς το κόστος των μεταφορικών. Σε περίπτωση που η αποστολή πρέπει να γίνει στο εξωτερικό θα πρέπει πρώτα να έρθετε σε επαφή με εμάς.

Άνω των 200€ τα μεταφορικά είναι Δωρεάν. Εξαιρούνται ογκώδη και εύθραυστα αντικείμενα. Σε όλα αυτά τα αντικείμενα η παράδοση των προιόντων είναι επί πεζοδρομίου και όχι σε όροφο.

Προσοχή σε ογκώδη ή εύθραυστα αντικείμενα ή σε αντικείμενα μεγάλου μήκους πάνω από 2 μέτρα τα μεταφορικά είναι υπολογισμένα μέχρι το εκάστοτε πρακτορείο μεταφορών. Τα υπόλοιπα μεταφορικά επιβαρύνουν τον εκάστοτε πελάτη.

Όλα τα εμπορεύματα είναι ασφαλισμένα και ταξιδεύουν με ευθύνη και με κίνδυνο του αγοραστή.

Προσοχή όλα τα αντικείμενα παραδίδονται σε πρακτορεία μεταφορών σε άρτια κατάσταση και κατάλληλη συσκευασία για Πανελλαδική αποστολή, συνεπώς θα πρέπει να γίνεται έλεγχος των προϊόντων από τον παραλήπτη παρουσία του μεταφορέα και να υπογράφει ότι όλα τα προϊόντα είναι άρτια. Σε αντίθετη περίπτωση η εταιρεία μας δεν είναι σε θέση να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε επιστροφή.

Το inoxdesign θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να εξασφαλίσει την έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας σας. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση.