Πανελλαδική Αποστολή (Σε ογκώδη & εύθραυστα αντικείμενα τα μεταφορικά είναι μέχρι το πρακτορείο μεταφορών στην Αθήνα).
Καλάθι αγορών
Σύνολο παραγγελίας: 0€

Οι οικοδομές στην Ελλάδα από πολύ παλιά κατασκευάζονταν με μεγάλα παράθυρα ώστε να εκμεταλλευτούμε τις πολλές ώρες ηλιοφάνειας. Συχνά όμως επιθυμούμε είτε περισσότερη ηρεμία και ιδιωτικότητα είτε να αποφύγουμε το υπερβολικό φως (π.χ. ζεστά μεσημέρια του καλοκαιριού, ή λόγω αντανάκλασης του φωτός σε επιφάνειες εργασίας όπως οθόνες υπολογιστών, τηλεοράσεων κ.α.). Οι επιλογές είναι δύο. Από τη μία μεριά οι κουρτίνες που χρειάζονται χρόνο, κόπο και αρκετή ταλαιπωρία για να τοποθετηθούν και να συντηρηθούν και από την άλλη τα στόρια αλουμινίου υψηλής αισθητικής που απογειώνουν στυλιστικά το χώρο μας.

Οι οικοδομές στην Ελλάδα από πολύ παλιά κατασκευάζονταν με μεγάλα παράθυρα ώστε να εκμεταλλευτούμε τις πολλές ώρες ηλιοφάνειας. Συχνά όμως επιθυμούμε είτε περισσότερη ηρεμία και ιδιωτικότητα είτε να αποφύγουμε το υπερβολικό φως (π.χ. ζεστά μεσημέρια του καλοκαιριού, ή λόγω αντανάκλασης του φωτός σε επιφάνειες εργασίας όπως οθόνες υπολογιστών, τηλεοράσεων κ.α.). Οι επιλογές είναι δύο. Από τη μία μεριά οι κουρτίνες που χρειάζονται χρόνο, κόπο και αρκετή ταλαιπωρία για να τοποθετηθούν και να συντηρηθούν και από την άλλη τα στόρια αλουμινίου υψηλής αισθητικής που απογειώνουν στιλιστικά το χώρο μας.

Τα μεταλλικά στόρια αλουμινίου έχουν το τεράστιο πλεονέκτημα ότι τοποθετούνται και στα πιο δύσκολα σημεία. Απαιτούν ελάχιστο χώρο και σας καλύπτουν απόλυτα. Αν ανησυχείτε για το παράθυρο που δεν υπάρχει αρκετός χώρος για κουρτινόξυλο, τότε τα στόρια είναι η λύση.

 

 

Είναι όμως ο μόνος λόγος για να τα επιλέξουμε;

 

Ξεκάθαρα όχι. Παράθυρα και μπαλκονόπορτες επειδή είναι κάθετες επιφάνειες στο χώρο μας, παίζουν πολύ μεγαλύτερο ρόλο αισθητικά από ότι οι οριζόντιες, λόγω του ότι το μάτι μας τις συναντά αμέσως και πολύ πιο συχνά. Τα μεταλλικά στόρια αλουμινίου μπορούν να μετατρέψουν ένα βαρετό παράθυρο σε μικρό πίνακα τέχνης καθώς τα αμέτρητα σχέδια και χρώματα θα σας δώσουν πληθώρα επιλογών ώστε να βρείτε το συγκεκριμένο που ταιριάζει στο χώρο σας. Από gloss χρώματα μέχρι απομιμήσεις ξύλου, τα στόρια είναι εδώ για να δώσουν ζωή στο χώρο σας.

 

 

Βασικό πλεονέκτημα τους επίσης είναι η οικονομική διαφορά με όλα τα υπόλοιπα είδη σκίασης. Η διαφορά είναι χαώδης όταν συγκρίνεται με τέντες αλλά και με τις κουρτίνες είναι υπολογίσιμη. Τα χρήματα που γλιτώνετε δεν αφορούν μόνο το κόστος των υλικών. Αφορούν και το χρόνο που γλιτώνετε για να επιλέξετε κουρτινόξυλα που να ταιριάζουν, τη τοποθέτησή τους, το ράψιμο και μεταποίηση του υφάσματος κτλ. Χρόνο δικό σας που τον σεβόμαστε και τον αντιμετωπίζουμε ως ανεκτίμητο.

 

 

Τα μεταλλικά στόρια αλουμινίου αλλάζουν ριζικά τη διακόσμηση του σπιτιού σας με οικονομικό τρόπο έχοντας ταυτόχρονα όλα τα πλεονεκτήματα όλων των υπόλοιπων ειδών σκίασης.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε όχι μόνο αμέτρητες επιλογές αλλά και εξαιρετικές τιμές που σε συνδυασμό με την ανώτατη ποιότητα μας κάνουν να ξεχωρίζουμε. Μη διστάσετε να μας επισκεφτείτε σύντομα ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε και στο e-shop μας: www.inoxdesign.com.gr

 

Κατηγορία: Συμβουλές

Tags: