Πανελλαδική Αποστολή (Σε ογκώδη & εύθραυστα αντικείμενα τα μεταφορικά είναι μέχρι το πρακτορείο μεταφορών στην Αθήνα).
Καλάθι αγορών
Σύνολο παραγγελίας: 0€

Εγγυήσεις

Απόλυτη προτεραιότητα του inoxdesign είναι να μείνετε ικανοποιημένοι από τις αγορές σας. Για να το πετύχουμε αυτό συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και πλέον καταξιωμένες εταιρείες.
Επιλέγουμε πολύ αυστηρά τα προϊόντα που σας προτείνουμε ώστε να τηρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας. Όλα τα προϊόντα μας έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας, οι όροι της οποίας διαφοροποιούνται ανάλογα με τον κατασκευαστή, ο οποίος άλλωστε θα αναλάβει την διευθέτηση τυχόν προβλημάτων.

Για την ακριβή χρονική διάρκεια εγγύησης θα ενημερωθείτε από την περιγραφή του κάθε προϊόντος που υπάρχει στο e-shop μας ή από την συσκευασία του όταν αυτό έρθει στα χέρια σας.

Προσοχή

Όλα τα εμπορεύματα είναι ασφαλισμένα και ταξιδεύουν με ευθύνη και με κίνδυνο του αγοραστή

Όροι Εγγύησης Η εγγύηση καλύπτει το προϊόν για χρονικό διάστημα 24 μηνών από την αγορά του. Η εγγύηση ισχύει από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος η οποία αποδεικνύεται με την προσκόμιση της απόδειξης και της εγγύησης. Η εγγύηση δεν αφορά εγγύηση αντοχής επιφάνειας αλλά την σωστή λειτουργία του εσωτερικού μηχανισμού της.
Η εγγύηση δεν ισχύει στις παρακάτω περιπτώσεις:

  1. Μη προσκόμιση παραστατικού αγοράς.
  2. Ζημία του υλικού που προκλήθηκε από απροσεξία ή κατά τη μεταφορά του.
  3. Λόγω ακατάλληλης τοποθέτησης.
  4. Μετατροπές ή επισκευές από μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα.
  5. Φθορά της επινικέλωσης λόγω μεθόδων καθαρισμού μη εγκεκριμένων (σκληρά καθαριστικά τύπου viakal κλπ.).

 

Επιστροφές


Προσοχή Αλλαγές και Επιστροφές μπορούν να πραγματοποιηθούν Αυστηρά και Μόνο σε Προϊόντα με την σήμανση Άμεσα Διαθέσιμο και αφού έχει προηγηθεί συνεννόηση και βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία με την προϋπόθεση ότι συνοδεύονται από το νόμιμο παραστατικό.

Προσοχή οι Επιστροφές που θα γίνονται δεκτές κατόπιν συμφωνίας θα πιστώνεται το 80% της αξίας του ποσού καθώς τα προιόντα που επιστρέφονται δεν θα προορίζονται για μεταπώληση αλλά μόνο για δειγματισμό.

Στη περίπτωση που δε μείνετε ευχαριστημένοι από κάποιο προϊόν του inoxdesign έχετε δικαίωμα επιστροφής εντός 48 ωρών από την ημερομηνία παραλαβής του. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εάν τα προϊόντα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε.

Εφόσον τα επιστρέψετε με δικό σας μέσο στο φυσικό κατάστημα δεν επιβαρύνεστε με κανένα κόστος, σε διαφορετική περίπτωση επιβαρύνεστε με το κόστος μεταφοράς του προϊόντος από την υπηρεσία μεταφορών που θα επιλέξετε.

 Επιστροφές δεν γίνονται σε προϊόντα ειδικής παραγγελίας όπως

Ρολερ σκίασης Στόρια και Περσίδες

Επιστροφές σε Ρολερ και Στόρια σκίασης καθώς και Περσίδες δεν γίνονται δεκτές.
Για τον λόγο ότι τα ρόλερ σκίασης και τα στόρια και οι περσίδες αποτελούν ειδική παραγγελία για κάθε ένα πελάτη ανάλογα με τις διαστάσεις, δεν μπορούν να γίνουν δεκτές.
Γι αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τη μέτρηση των διαστάσεων, αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

 Μετόπες

Μεταλλικές και Ξύλινες Μετόπες δεν επιστρέφονται καθώς κατασκευάζονται στις δικές σας διαστάσεις.

 Κουρτινόξυλα

Αλλαγές δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν σε Κουρτινόξυλα που έχουν βαφτεί σε ειδικό χρώμα κατόπιν παραγγελίας.

Πτυσσόμενες Πόρτες

Οι Πτυσσόμενες Πόρτες κατασκευάζονται ειδική παραγγελία και κόβονται αποκλειστικά στα μέτρα σας συνεπώς δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν αλλαγές.

Προϊόντα ειδικής παραγγελίας δεν αλλάζονται.

Σε προϊόντα όπως πόμολα πόρτας, λαβές επίπλων, λαβές εξώπορτας, κουρτινόξυλα, είδη μπάνιου, μάσκουλα, μεντεσέδες στα οποία έχει γίνει ειδική κατασκευή ή επεξεργασία (ηλεκτροστατικές βαφές, οξειδώσεις) δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν αλλαγές.

Προϊόντα της εταιρίας SANCO δεν μπορούν να επιστραφούν διότι όλα διατίθενται κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

Εύθραυστα είδη
Εύθραυστα είδη όπως Νεροχύτες, Καθρέφτες, Καμπίνες και όλα τα Είδη Υγιεινής δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν αλλαγές-επιστροφές.

Ακύρωση παραγγελίας
Για την ακύρωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα προτού αυτή αποσταλεί γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει χρέωση των εξόδων μεταφοράς.