Πανελλαδική Αποστολή (Σε ογκώδη & εύθραυστα αντικείμενα τα μεταφορικά είναι μέχρι το πρακτορείο μεταφορών στην Αθήνα).
Καλάθι αγορών
Σύνολο παραγγελίας: 0€

Το μπάνιο είναι αναμφίβολα ένας από τους χώρους του σπιτιού μας που θέλουμε να είναι καθαρός και περιποιημένος. Ένα όμορφο και καλαίσθητο μπάνιο άλλωστε είναι δείγμα νοικοκυροσύνης, ενώ συμβάλει αισθητά και στη βελτίωση της διάθεσής μας. Διαφορετικό είναι το συναίσθημα που αποκομίζει κανείς όταν με το πρώτο φως της ημέρας επισκέπτεται ένα μπάνιο υπέρλαμπρο και μοντέρνο από ότι να επισκέπτεται έναν χώρο κακοφωτισμένο που υστερεί στο κομμάτι της καλαισθησίας. Για να μεταμορφώσετε το μπάνιο σας σε έναν χώρο μοντέρνο και εντυπωσιακό δεν χρειάζεται ωστόσο να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Αρκεί να κινηθείτε έξυπνα και μεθοδικά, τοποθετώντας τις μικρές διακοσμητικές πινελιές που θα κάνουν τη διαφορά!

Στην Inoxdesign διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ μπάνιου και διακοσμητικά που μπορούν να σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε τον χώρο σας σε έναν μικρό, επίγειο παράδεισο, στο άψε σβήσε. Στον οδηγό που ακολουθεί θα βρείτε 3 έξυπνα tips διακόσμησης για να ανανεώσετε το μπάνιο σας, και το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει!

#1 – Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου! 

Αν νομίζετε πως ο καθρέπτης μπάνιου έχει μόνο πρακτική χρήση, τότε σίγουρα κάνετε λάθος. Ο καθρέπτης είναι από μόνος του ένα διακοσμητικό μέσα στον χώρο, ενώ μπορεί να μας βοηθήσει να κάνουμε το μπάνιο μας να φαίνεται πιο φωτεινό και ευρύχωρο. Δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε έναν σύγχρονο, μοντέρνο καθρέπτη μπάνιου που θα κάνει τη διαφορά. Το μυστικό είναι να τοποθετήσετε έναν καθρέπτη που θα κλέβει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά, και παράλληλα θα βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με την υπόλοιπη διακόσμηση του μπάνιου σας. Ο καθρέπτης φωτιζόμενος με LED touch Luminor Joker για παράδειγμα, που θα βρείτε στο eshop μας, είναι εξαιρετικά μοντέρνος και αποπνέει μια αίσθηση πολυτέλειας που μπορεί να αναβαθμίσει πλήρως το μπάνιο σας και να σας βοηθήσετε να αναδείξετε κάθε επιμέρους διακοσμητική λεπτομέρεια μέσα στον χώρο.

#2 – Μια κουρτίνα κάνει τη διαφορά 

Δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κανείς πως μια κουρτίνα μπορεί να φέρει… την άνοιξη μέσα στο μπάνιο μας. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξουμε προσεκτικά την κουρτίνα που θα τοποθετήσουμε μέσα στον χώρο. Χρειαζόμαστε μια κουρτίνα που θα βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με την υπόλοιπη διακόσμηση του μπάνιου μας ή θα δημιουργεί μια όμορφη και καλαίσθητη αντίθετη. Αν για παράδειγμα διαθέτουμε άσπρα πλακάκια μπάνιου μπορούμε να προσθέσουμε μια μαύρη κουρτίνα που θα κάνει τη διαφορά και να τη συνδυάσουμε με έναν καθρέπτη ιδίου χρώματος καθώς και με μια σειρά από άλλα διακοσμητικά σε σκούρες αποχρώσεις. Αντίστοιχα, μπορούμε να επιλέξουμε μια κουρτίνα μπάνιου με… άποψη, η οποία θα διαθέτει μοναδικές πινελιές και θα προσθέτει μια πιο καλοκαιρινή διάθεση μέσα στο μπάνιο μας ή θα δίνει «ζωντάνια» στον χώρο. Τέτοιου είδους κουρτίνες μπάνιου θα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία στο eshop μας.

#3 – Η οργάνωση είναι η μισή αρχοντιά 

Αν το μπάνιο μας είναι τακτοποιημένο, τότε σίγουρα θα δείχνει πιο κομψό και όμορφο από ποτέ. Για αυτό είναι σημαντικό να επενδύσουμε στην οργάνωση, αποκτώντας για παράδειγμα μια μοντέρνα συρταριέρα όπως η Top Line που είναι ξύλινη και διαθέτει 4 ράφια και 2 συρτάρια, προσφέροντάς μας άκρως ικανοποιητικό χώρο για να αποθηκεύουμε διάφορα αντικείμενα, πετσέτες και διακοσμητικά. Αντί να επικρατεί ένα χάος, με μια συρταριέρα μπορούμε να οργανώσουμε το μπάνιο μας ώστε αυτό να δείχνει μονίμως περιποιημένο και καλαίσθητο.

Στην Inoxdesign θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να αναβαθμίσετε την αισθητική και τη διακόσμηση του μπάνιου σας, προσθέτοντας μερικές πινελιές πολυτέλειας και μοντέρνου design, που θα κάνουν τη διαφορά!

Κατηγορία: Συμβουλές

Tags: Μπάνιο