Πανελλαδική Αποστολή (Σε ογκώδη & εύθραυστα αντικείμενα τα μεταφορικά είναι μέχρι το πρακτορείο μεταφορών στην Αθήνα).
Καλάθι αγορών
Σύνολο παραγγελίας: 0€

 Όπως έχουμε ξανά πει και στα προηγούμενα άρθρα μας, τα μικροπράγματα μέσα στο σπίτι μας κάνουν τη διαφορά. Έτσι, αν θέλετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας, με σκοπό να το ομορφύνετε, μην ξεχάσετε την αλλαγή των πόμολων! Πιστέψτε με θα δείτε μεγάλη διαφορά!
Ας ξεκινήσουμε με τα πόμολα των πορτών του σπιτιού. Επειδή οι πόρτες είναι βασικό στοιχείο του σπιτιού, σας προτείνω να επιλέξετε πόμολα με ροζέτα ή πλάκα, τα οποία ενδείκνυνται για παρατεταμένη και βαριά χρήση. Στην inoxdesign θα βρείτε πόμολα πόρτας που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την αισθητική και τη γραμμή σχεδίασης του.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΟΜΟΛΑ ΜΕ ΡΟΖΕΤΑ:

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΟΜΟΛΑ ΜΕ ΠΛΑΚΑ:

Ωστόσο, αν έχετε συρόμενες πόρτες στο σπίτι σας, θα χρειαστείτε πόμολα χούφτες. Στην inoxdesign θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που δεν θα ξέρετε τι να διαλέξετε!
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ:

Ήρθε η ώρα να προβούμε σε μια μεγάλη αλλαγή, όσων αναφορά τα πόμολα των παραθύρων. Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να χρησιμοποιήσετε τη νέα, μοντέρνα και εξαιρετικά εύχρηστη σειρά από πόμολα για ανακλινόμενα και ανασυρόμενα κουφώματα. Μπορείτε να βρείτε πολλά σχέδια και χρώματα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει με τη δική σας αισθητική.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ:

Και τέλος, η εξώπορτα του σπιτιού μας εκτός από το ότι πρέπει να είναι αισθητικά όμορφη, είναι απαραίτητο να είναι και λειτουργική. Έτσι, πρέπει να επιλέξετε λαβές ή πόμολα τα οποία να είναι λειτουργικά και πρακτικά!
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΛΑΒΕΣ:

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΟΜΟΛΑ:

 

 

 

Κατηγορία: Συμβουλές

Tags: