Πανελλαδική Αποστολή (Σε ογκώδη & εύθραυστα αντικείμενα τα μεταφορικά είναι μέχρι το πρακτορείο μεταφορών στην Αθήνα).
Καλάθι αγορών
Σύνολο παραγγελίας: 0€

Όλοι θέλουμε ένα σπίτι μοντέρνο, κομψό και καλαίσθητο. Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που επενδύουμε αρκετά στη διακόσμηση των χώρων μας. Για να πετύχουμε ωστόσο το ιδανικό αποτέλεσμα δεν χρειάζεται να βάλουμε βαθιά το χέρι μέσα στην τσέπη. Αρκεί να επιστρατεύσουμε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα μας και φυσικά να ακολουθήσουμε ορισμένα δοκιμασμένα και έξυπνα tips διακόσμησης. Εάν το σπίτι που διαμένουμε είναι παλιό και τα έπιπλά μας ξεπερασμένα, υπάρχουν τρόποι να ανανεώσουμε τη διακόσμηση – και κατ’ επέκταση και τη διάθεσή σας – γρήγορα, εύκολα και οικονομικά. Το ίδιο ισχύει φυσικά και στην περίπτωση που διαθέτουμε ήδη ένα σπίτι μοντέρνο και σύγχρονο, στο οποίο θέλουμε να προσθέσουμε μερικές πινελιές καλαίσθητες και διακριτικές.

Στην Inoxdesign δίνουμε φυσικά μεγάλη βαρύτητα στο θέμα της σωστής και ισορροπημένης διακόσμησης ενός σπιτιού. Ετοιμάσαμε για εσάς λοιπόν ορισμένα χρήσιμα tips που θα σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε το σπίτι σας και να αναβαθμίσετε την αισθητική του!

#1 – Τα πόμολα κάνουν τη διαφορά 

Κι όμως, τα πόμολα διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αισθητική και τη διακόσμηση του σπιτιού μας. Μια μεγάλη αλλαγή λοιπόν μπορεί να ξεκινήσει από ένα μικρό πόμολο. Τοποθετήστε νέα πόμολα επίπλων στο σαλόνι σας ή προσθέστε ένα μοντέρνο πόμολο πόρτας σε κάθε πόρτα του σπιτιού σας. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας καταπλήξει. Μπορείτε με τα πόμολα επίπλων Furnipart Radio για παράδειγμα που θα βρείτε στο eshop σας, να μεταμορφώσετε πλήρως τα παλιά σας έπιπλα στην κρεβατοκάμαρα ή το σαλόνι του σπιτιού σας και να δώσετε έναν αέρα ανανέωσης στον χώρο σας. Ένα μοντέρνο πόμολο άλλωστε μπορεί να μας βοηθήσει να κάνουμε το έπιπλό μας να φαίνεται… σαν καινούργιο, καλαίσθητο και αισθητά πιο μοντέρνο.

#2 – Μοντέρνα κουρτινόξυλα 

Στην ίδια λογική και ένα μοντέρνο κουρτινόξυλο μπορεί να μας βοηθήσει σημαντικά να αναβαθμίσουμε την αισθητική του σαλονιού ή της κρεβατοκάμαράς μας. Μια όμορφη και εντυπωσιακή κουρτίνα ενδεχομένως να «χάνεται» μέσα στον χώρο, εάν δεν συνοδεύεται από ένα εξίσου μοντέρνο και σύγχρονο κουρτινόξυλο. Στο eshop μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από μεταλλικά κουρτινόξυλα, ξύλινα κουρτινόξυλα, σφυρήλατα κουρτινόξυλα και πολλά άλλα, ώστε να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στην αισθητική και το γούστο σας. Παράλληλα, μπορείτε να τοποθετήσετε μια ξύλινη μετόπη από τη Luxury σειρά μας, η οποία θα αλλάξει πλήρως τη διακόσμηση σας, προσθέτοντας μια πινελιά κομψότητας και αναβαθμίζοντας το στυλ και την κομψότητα του χώρου σας.

#3 – Μικροέπιπλα για αλλαγή 

Για να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας μπορείτε πάντα να στραφείτε και στα μικροέπιπλα. Πρόκειται για μια έξυπνη και οικονομική λύση, που σίγουρα θα σας βοηθήσει να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα. Ένα μοντέρνο κομοδίνο δίπλα στον καναπέ σας ή μια πρακτική και στιλάτη συρταρίερα στο υπνοδωμάτιο σας αρκούν για να κάνουν τη διαφορά. Τα μικροέπιπλα μπορούν να σας βοηθήσουν να προσθέσετε αποθηκευτικούς χώρους στο σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρά σας και έτσι να οργανώσετε καλύτερα το σπίτι σας και να βάλετε μια τάξη, βελτιώνοντας παράλληλα την αισθητική των χώρων.

#4 – Μοντέρνοι καθρέπτες 

Οι καθρέπτες είναι ένας ακόμα έξυπνος και αποδοτικός τρόπος για να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Οι μοντέρνοι καθρέπτες κάνουν έναν χώρο να φαίνεται πιο φωτεινός, πιο ευρύχωρος και κομψός. Μάλιστα, μπορείτε να στραφείτε σε επιλογές όπως οι καθρέπτες πολυτελείας με τεχνολογία led, που αποτελούν τη νέα τάση για κάθε σύγχρονο και μοντέρνο σπίτι.

Στην Inoxdesign θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας και να αναβαθμίσετε την αισθητική του, γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!

Κατηγορία: Συμβουλές

Tags: