Δωρεάν Μεταφορικά Άνω των 200€ (μέχρι 8 κιλά) Εκτός Αττικής σε ογκώδη αντικείμενα τα μεταφορικά είναι μέχρι το πρακτορείο μεταφορών

Πόμολα Πόρτας Ζωγομετάλ χειρολαβές με πλάκα 0201 Νίκελ ματ

21.40€

 Μια ιδιαιτέρως πρακτική χειρολαβή πόρτας χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές. Το Πόμολο Πόρτας με πλάκα της Ζωγομετάλ από την σειρά 201, χρησιμοποιείται εκτενώς σε επαγγελματικούς χώρους χάρις την ιδιαιτέρως εύχρηστη χειρολαβή που διαθέτει γεγονός απαραίτητο στην καθημερινή χρήση μας.Η πλάκα του προσδίδει χαρακτηριστικό όγκο στην πόρτα σας ,ενώ ο ρόλος της είναι πάνω απ\' όλα είναι και χρηστικός, καθώς αποκρύπτει παλιές τρύπες και ατέλειες που πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί. Διαθέσιμο σε Νίκελ ματ

Πόμολα Πόρτας Ζωγομετάλ χειρολαβές με πλάκα 0231 Νίκελ ματ/Χρώμιο

30.50€

 Η ανατρεπτική φιλοσοφία του σχεδιασμού του, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερα περίτεχνη χειρολαβή που διαθέτει, το καθιστούν φοβερή διακοσμητική επιλογή για την κάθε πόρτα. Η πλάκα που διαθέτει , το αποκορυφώνει αισθητικά προσδίδοντας χαρακτηριστικό όγκο στην πόρτα σας ,ενώ ο ρόλος της είναι πάνω απ\' όλα είναι και χρηστικός, καθώς αποκρύπτει παλιές τρύπες και ατέλειες που πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί. Διατίθεται σε Νίκελ ματ Χρώμιο φινίρισμα

Πόμολα Πόρτας Ζωγομετάλ χειρολαβές με πλάκα 0231 Όρο ματ/Όρο

30.50€

  Η ανατρεπτική φιλοσοφία του σχεδιασμού του, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερα περίτεχνη χειρολαβή που διαθέτει, το καθιστούν φοβερή διακοσμητική επιλογή για την κάθε πόρτα. Η πλάκα που διαθέτει , το αποκορυφώνει αισθητικά προσδίδοντας χαρακτηριστικό όγκο στην πόρτα σας ,ενώ ο ρόλος της είναι πάνω απ\' όλα είναι και χρηστικός, καθώς αποκρύπτει παλιές τρύπες και ατέλειες που πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί. Διατίθεται σε Όρο ματ Όρο φινίρισμα.

Κουδούνια Μπουτόν Εξώπορτας Ζωγομετάλ Σειρά 0225 Νίκελ Αντικέ

14.84€

  Κουδούνια Μπουτόν Ζωγομετάλ για κατοικίες σε Νίκελ Αντικέ χρώμα σειρά 225.Παραδοσιακός και αρχοντικός σχεδιασμός που ταιριάζει άψογα σε νεοκλασικές κατοικίες. Ιδανικό τόσο για εξωτερικό όσο και για εσωτερικό χώρο.

Κουδούνια Μπουτόν Εξώπορτας Ζωγομετάλ Σειρά 0225 Μαύρο Πατίνα Ασημί

13.74€

 Κουδούνια Μπουτόν Ζωγομετάλ για κατοικίες σε Μαύρο πατίνα ασημί χρώμα σειρά 225.Παραδοσιακός και αρχοντικός σχεδιασμός που ταιριάζει άψογα σε νεοκλασικές κατοικίες. Ιδανικό τόσο για εξωτερικό όσο και για εσωτερικό χώρο.

Κουδούνια Μπουτόν Εξώπορτας Ζωγομετάλ Σειρά 0225 Αντικέ Σκουριά

12.64€

 Κουδούνια Μπουτόν Ζωγομετάλ για κατοικίες σε Αντικέ Σκουριά χρώμα σειρά 225.Παραδοσιακός και αρχοντικός σχεδιασμός που ταιριάζει άψογα σε νεοκλασικές κατοικίες. Ιδανικό τόσο για εξωτερικό όσο και για εσωτερικό χώρο.

Κουδούνια Μπουτόν Εξώπορτας Ζωγομετάλ Σειρά 0224 Νίκελ Αντικέ

12.64€

 Κουδούνια Μπουτόν Ζωγομετάλ για κατοικίες σε Νίκελ Αντικέ χρώμα σειρά 224.Παραδοσιακός και αρχοντικός σχεδιασμός που ταιριάζει άψογα σε νεοκλασικές κατοικίες. Ιδανικό τόσο για εξωτερικό όσο και για εσωτερικό χώρο.

Κουδούνια Μπουτόν Εξώπορτας Ζωγομετάλ Σειρά 0224 Μαύρο Πατίνα Ασημί

11.54€

 Κουδούνια Μπουτόν Ζωγομετάλ για κατοικίες σε Μαύρο πατίνα ασημί χρώμα σειρά 224.Παραδοσιακός και αρχοντικός σχεδιασμός που ταιριάζει άψογα σε νεοκλασικές κατοικίες. Ιδανικό τόσο για εξωτερικό όσο και για εσωτερικό χώρο.

Κουδούνια Μπουτόν Εξώπορτας Ζωγομετάλ Σειρά 0224 Αντικέ Σκουριά

10.44€

 Κουδούνια Μπουτόν Ζωγομετάλ για κατοικίες σε Αντικέ Σκουριά χρώμα σειρά 224.Παραδοσιακός και αρχοντικός σχεδιασμός που ταιριάζει άψογα σε νεοκλασικές κατοικίες. Ιδανικό τόσο για εξωτερικό όσο και για εσωτερικό χώρο.

Πόμολα Πόρτας Ζωγομετάλ χειρολαβές με πλάκα 304 Χρώμιο ματ

11.50€

 Μια ιδιαιτέρως πρακτική χειρολαβή πόρτας, σε Χρώμιο ματ φινίρισμα, χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές που χρησιμοποιείται εκτενώς τόσο σε σπίτι όσο και σε επαγγελματικούς χώρους χάρις την ιδιαιτέρως εύχρηστη χειρολαβή που διαθέτει γεγονός απαραίτητο στην καθημερινή χρήση μας. Η πλάκα που διαθέτει , προσδίδει χαρακτηριστικό όγκο στην πόρτα σας ,ενώ ο ρόλος της είναι πάνω απ\' όλα είναι και χρηστικός, καθώς αποκρύπτει παλιές τρύπες και ατέλειες που πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί.

Πόμολα Πόρτας Ζωγομετάλ χειρολαβές με πλάκα 304 Νίκελ ματ

11.50€

 Μια ιδιαιτέρως πρακτική χειρολαβή πόρτας, σε Νίκελ ματ φινίρισμα, χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές που χρησιμοποιείται εκτενώς τόσο σε σπίτι όσο και σε επαγγελματικούς χώρους χάρις την ιδιαιτέρως εύχρηστη χειρολαβή που διαθέτει γεγονός απαραίτητο στην καθημερινή χρήση μας. Η πλάκα που διαθέτει , προσδίδει χαρακτηριστικό όγκο στην πόρτα σας ,ενώ ο ρόλος της είναι πάνω απ\' όλα είναι και χρηστικός, καθώς αποκρύπτει παλιές τρύπες και ατέλειες που πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί.

Πόμολα Πόρτας Ζωγομετάλ χειρολαβές με πλάκα 304 Χρώμιο Γυαλιστερό

14.80€

 Μια ιδιαιτέρως πρακτική χειρολαβή πόρτας, σε Χρώμιο Γυαλιστερό φινίρισμα, χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές που χρησιμοποιείται εκτενώς τόσο σε σπίτι όσο και σε επαγγελματικούς χώρους χάρις την ιδιαιτέρως εύχρηστη χειρολαβή που διαθέτει γεγονός απαραίτητο στην καθημερινή χρήση μας. Η πλάκα που διαθέτει , προσδίδει χαρακτηριστικό όγκο στην πόρτα σας ,ενώ ο ρόλος της είναι πάνω απ\' όλα είναι και χρηστικός, καθώς αποκρύπτει παλιές τρύπες και ατέλειες που πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί.

Πόμολα Πόρτας Ζωγομετάλ χειρολαβές με πλάκα 00261 Νίκελ Αντικέ

26.38€

 Ένα χερούλι πόρτας σε Νίκελ Αντικέ Παλαιωμένο φινίρισμα του Κασσίτερου που αποτελεί μια ξεκάθαρα rustique & vintage επιλογή, τόσο χρωματικά όσο και σχεδιαστικά. Η ιδιαίτερη λεπτή, άλλα εξαιρετικά περίτεχνη χειρολαβή που διαθέτει, προσδίδει στην πόρτα σας μια μοναδική αίσθηση νεοκλασικής πολυτέλειας .Η πλακέτα που διαθέτει έκτος από πολύ κομψή είναι και ιδιαιτέρως απαραίτητη για να καλύψει παλιές τρύπες και ατέλειες που πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί.

Πόμολα Πόρτας Ζωγομετάλ χειρολαβές με πλάκα 302 Όρο

10.44€

 Ποιοτικό πόμολο πόρτας με πλάκα μια μοντέρνα σε Όρο φινίρισμα, Μια διαχρονική επιλογή με λεπτή στρογγυλεμένη χειρολαβή και αθόρυβη λειτουργία. Η πλάκα που διαθέτει , προσδίδει χαρακτηριστικό όγκο στην πόρτα σας ,ενώ ο ρόλος της είναι πάνω απ\' όλα είναι και χρηστικός, καθώς αποκρύπτει παλιές τρύπες και ατέλειες που πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί.

Πόμολα Πόρτας Ζωγομετάλ Χειρολαβές με πλάκα 346 Νίκελ ματ/Χρώμιο

32.95€

  Στιβαρή μασίφ κατασκευή, το Πόμολο Πόρτας της Ζωγομετάλ από την σειρά 346 ταιριάζει σε κάθε πόρτα χάρις τον απέριττο σχεδιασμού του. Η αυστηρά τετραγωνισμένη ροζέτα που διαθέτει συνεχίζει να ακολουθεί ένα συγκεκριμένο σχήμα πετυχαίνοντας έτσι την απόλυτη σχεδιαστική ταύτιση .Κατασκευασμένο εξολοκλήρου από ατόφιο Ορείχαλκο σε απόχρωση Νίκελ ματ/Χρώμιο Γυαλιστερό.

Πόμολα Πόρτας Ζωγομετάλ χειρολαβές με πλάκα 342 Νίκελ ματ

33.44€

  Περίτεχνο σχεδιαστικά, το Πόμολο Πόρτας Ζωγομετάλ με πλάκα της σειράς 342 σε Νίκελ ματ διαθέτει μια ευμεγέθη χειρολαβή επιβλητικού design, που σε οποιαδήποτε πόρτα τοποθετηθεί παρέχει μια αίσθηση νεοκλασικής πολυτέλειας αναδεικνύοντας παράλληλα και την παραμικρή της λεπτομέρεια. Η πλακέτα που διαθέτει είναι ενδεδειγμένη για να καλύψει παλιές τρύπες και ατέλειες που πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί.

Πόμολα Πόρτας Ζωγομετάλ χειρολαβές με πλάκα 184 Νίκελ ματ

27.16€

 Η ανατρεπτική φιλοσοφία του σχεδιασμού του και αυτό που το κάνει ξεχωριστό, βασίζεται στο γεγονός ότι αντιτίθεται πλήρως στην τάση που θέλει τα χερούλια να ακολουθούν ένα συγκεκριμένο σχήμα, προτείνοντας ένα άκρως απέριττο χερούλι αυστηρά στρογγυλεμένο σε oval αυγοειδές σχήμα .Η πλάκα που διαθέτει , προσδίδει χαρακτηριστικό όγκο στην πόρτα σας ,ενώ ο ρόλος της είναι πάνω απ\' όλα είναι και χρηστικός, καθώς αποκρύπτει παλιές τρύπες και ατέλειες που πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί. Διατίθεται σε Ματ Νίκελ φινίρισμα.

Πόμολα Πόρτας Ζωγομετάλ χειρολαβές με πλάκα 304 Όρο ματ

14.80€

 Μια ιδιαιτέρως πρακτική χειρολαβή πόρτας, σε Όρο ματ φινίρισμα, χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές που χρησιμοποιείται εκτενώς τόσο σε σπίτι όσο και σε επαγγελματικούς χώρους χάρις την ιδιαιτέρως εύχρηστη χειρολαβή που διαθέτει γεγονός απαραίτητο στην καθημερινή χρήση μας. Η πλάκα που διαθέτει , προσδίδει χαρακτηριστικό όγκο στην πόρτα σας ,ενώ ο ρόλος της είναι πάνω απ\' όλα είναι και χρηστικός, καθώς αποκρύπτει παλιές τρύπες και ατέλειες που πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί.

Πόμολα Πόρτας Ζωγομετάλ χειρολαβές με πλάκα 302 Μπρονζέ

13.70€

 Ποιοτικό πόμολο πόρτας με πλάκα μια μοντέρνα σε Μπρονζέ φινίρισμα, Μια διαχρονική επιλογή με λεπτή στρογγυλεμένη χειρολαβή και αθόρυβη λειτουργία. Η πλάκα που διαθέτει , προσδίδει χαρακτηριστικό όγκο στην πόρτα σας ,ενώ ο ρόλος της είναι πάνω απ\' όλα είναι και χρηστικός, καθώς αποκρύπτει παλιές τρύπες και ατέλειες που πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί.

Πόμολο Αλουμινόπορτας Ζωγομετάλ σειρά 0302 Νίκελ ματ

12.64€

  Πόμολο με στενή πλακά σε φινίρισμα Νίκελ ματ. Ιδανικό για σιδερένιες πόρτες ή Αλουμινόπορτες που οι κλασσικές πλάκες δεν χωρούν για να τοποθετηθεί.

Πόμολο Αλουμινόπορτας Ζωγομετάλ σειρά 0302 Όρο ματ

12.64€

 Πόμολο με στενή πλακά σε φινίρισμα Όρο ματ. Ιδανικό για σιδερένιες πόρτες ή Αλουμινόπορτες που οι κλασσικές πλάκες δεν χωρούν για να τοποθετηθεί.

Πόμολο Αλουμινόπορτας Ζωγομετάλ σειρά 0201 Νίκελ ματ

22.54€

  Πόμολο με στενή πλακά σε φινίρισμα Νίκελ ματ. Ιδανικό για σιδερένιες πόρτες ή Αλουμινόπορτες που οι κλασσικές πλάκες δεν χωρούν για να τοποθετηθεί.

Πόμολο Αλουμινόπορτας Ζωγομετάλ σειρά 0306 Όρο ματ

12.64€

 Πόμολο με στενή πλακά σε φινίρισμα Όρο ματ. Ιδανικό για σιδερένιες πόρτες ή Αλουμινόπορτες που οι κλασσικές πλάκες δεν χωρούν για να τοποθετηθεί.

Πόμολα Πόρτας Ζωγομετάλ Χειρολαβές με πλάκα 346 Όρο ματ/Όρο

32.95€

 Στιβαρή μασίφ κατασκευή, το Πόμολο Πόρτας της Ζωγομετάλ από την σειρά 346 ταιριάζει σε κάθε πόρτα χάρις τον απέριττο σχεδιασμού του. Η αυστηρά τετραγωνισμένη ροζέτα που διαθέτει συνεχίζει να ακολουθεί ένα συγκεκριμένο σχήμα πετυχαίνοντας έτσι την απόλυτη σχεδιαστική ταύτιση .Κατασκευασμένο εξολοκλήρου από ατόφιο Ορείχαλκο σε απόχρωση Όρο ματ/Όρο Γυαλιστερό.

Πόμολα Πόρτας Ζωγομετάλ χειρολαβές με πλάκα 2151 Όρο ματ/Όρο

18.25€

  Ένα από τα χαρακτηριστικά σχέδια της Ζωγομετάλ, το Πόμολο Πόρτας με πλάκα από την σειρά 2151 σε Όρο ματ, ξεχωρίζει τόσο για τον περίτεχνο του σχεδιασμού του όσο και για την κυλινδρική του φόρμα. Οι χρωματικοί του συνδυασμοί προσδίδουν στην πόρτα μοναδικό στυλ αποκορυφώνοντας την αισθητικά. Η πλάκα που διαθέτει , προσδίδει χαρακτηριστικό όγκο στην πόρτα σας ,ενώ ο ρόλος της είναι πάνω απ\' όλα είναι και χρηστικός, καθώς αποκρύπτει παλιές τρύπες και ατέλειες που πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί.

Πόμολα Πόρτας Ζωγομετάλ Χειρολαβές με πλάκα 2331 Όρο

32.44€

  Κυλινδρικός σχεδιασμός σε Όρο Γυαλιστερό φινίρισμα, με απλό και απέριττο design χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές που σε οποιαδήποτε πόρτα τοποθετηθεί παρέχει ένα εντυπωσιακό αισθητικό αποτέλεσμα. Απόλυτη σχεδιαστική ταύτιση σε ροζέτα και χειρολαβή πόμολου καθώς όλα τα στοιχεία ακολουθούν πιστά το στρογγυλό σχήμα. Ένα σχέδιο κατασκευασμένο εξολοκλήρου από ατόφιο ορείχαλκο, χωρίς καθόλου εγκοπές και αιχμηρές γωνίες γεγονός απαραίτητο στην καθημερινή μας χρήση.

Κρίκος κουρτινόβεργας Φ.35 σειρά 0228 Zωγομεταλ σε Χρυσό Γυαλιστερό

1.53€

  Κρίκος κουρτινόβεργας από την Zωγομεταλ Φ35 σε Xρώμα Χρυσό Γυαλιστερό. έχει εξωτερική διάμετρος Κρίκου : 60 mm και εσωτερική διάμετρος κρίκου : 44 mm.Το Πάχος: 9mm και ταιριάζει σε σωλήνα διαμέτρου: (Φ35)

Κρίκος κουρτινόβεργας Φ.35 σειρά 0228 Zωγομεταλ σε Μπρονζέ

1.53€

 Κρίκος κουρτινόβεργας από την Zωγομεταλ Φ35 σε Xρώμα Μπρονζέ. έχει εξωτερική διάμετρος Κρίκου : 60 mm και εσωτερική διάμετρος κρίκου : 44 mm.Το Πάχος: 9mm και ταιριάζει σε σωλήνα διαμέτρου: (Φ35)

Κρίκος κουρτινόβεργας Φ.35 σειρά 0228 Zωγομεταλ σε Νίκελ Ματ

1.20€

 Κρίκος κουρτινόβεργας από την Zωγομεταλ Φ35 σε Xρώμα Νίκελ Ματ. έχει εξωτερική διάμετρος Κρίκου : 60 mm και εσωτερική διάμετρος κρίκου : 44 mm.Το Πάχος: 9mm και ταιριάζει σε σωλήνα διαμέτρου: (Φ35)

Πόμολα Πόρτας Ζωγομετάλ χειρολαβές με πλάκα 0261 Όρο

30.80€

 Το χερούλι πόρτας της Ζωγομετάλ από την σειρά 261 σε όρο γυαλιστερή απόχρωση, αποτελεί μια ξεκάθαρα rustique & vintage επιλογή, τόσο χρωματικά όσο και σχεδιαστικά.Η ιδιαίτερη λεπτή, άλλα εξαιρετικά περίτεχνη χειρολαβή που διαθέτει, προσδίδει στην πόρτα σας μια μοναδική αίσθηση νεοκλασικής πολυτέλειας.Η πλακέτα που διαθέτει έκτος από πολύ κομψή είναι και ιδιαιτέρως απαραίτητη για να καλύψει παλιές τρύπες και ατέλειες που πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί.

Πόμολα Πόρτας Ζωγομετάλ χειρολαβές με πλάκα 2161 Όρο ματ/Όρο

16.89€

 Ανανεωμένη δίχρωμη σειρά, το Πόμολο Πόρτας 2161 σε Όρο ματ με Όρο Γυαλιστερό, εντυπωσιάζει για την κομψότητα του, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να στολίσει διακριτικά την πόρτα σας προσδίδοντας της ένα μοναδικό στυλ. Η πλάκα που διαθέτει , προσδίδει χαρακτηριστικό όγκο στην πόρτα σας ,ενώ ο ρόλος της είναι πάνω απ\' όλα είναι και χρηστικός, καθώς αποκρύπτει παλιές τρύπες και ατέλειες που πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί.

Πόμολα Πόρτας Ζωγομετάλ χειρολαβές με πλάκα 2501 Νίκελ Παλαιωμένο Πόμολα Πόρτας Ζωγομετάλ χειρολαβές με πλάκα 2501 Νίκελ Παλαιωμένο
Νεο προϊόν

Πόμολα Πόρτας Ζωγομετάλ χειρολαβές με πλάκα 2501 Νίκελ Παλαιωμένο

43.40€

 Ένα πόμολο με αρχοντικό & συνάμα επιβλητικό design σε Νίκελ Αντικέ φινίρισμα αποκλειστικά και μόνο για άτομα, που αναζητούν το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα για το χώρο τους, ενώ επιθυμούν παράλληλα να κρατήσουν ακόμα και στις πόρτες τους την ομορφιά του vintage στοιχείου αναλλοίωτη.Ένα κυριολεκτικά έργο τέχνης κατασκευασμένο 100% στο χέρι από υλικό κατασκευής ατόφιο ορείχαλκο.Η πλάκα που διαθέτει , προσδίδει χαρακτηριστικό όγκο στην πόρτα σας ,ενώ ο ρόλος της είναι πάνω απ\' όλα είναι και χρηστικός, καθώς αποκρύπτει παλιές τρύπες και ατέλειες που πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί.

Κρεμάστρες Ρούχων Ζωγομετάλ σειρά 0978 Χρώμιο

20.88€

 Μοντέρνα κρεμάστρα ρούχων περίτεχνου design σε Χρώμιο Γυαλιστερή απόχρωση ιδανική για στήριξη σε τοίχο ή σε ξύλο.

Κρεμάστρες Ρούχων Ζωγομετάλ σειρά 0978 Όρο ματ

16.71€

  Μοντέρνα κρεμάστρα ρούχων περίτεχνου design σε Όρο ματ απόχρωση ιδανική για στήριξη σε τοίχο ή σε ξύλο.

Πόμολα Πόρτας Ζωγομετάλ χειρολαβές με πλάκα 306 Μπρονζε

14.10€

 Μια ιδιαιτέρως πρακτική χειρολαβή πόρτας χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές.Το Πόμολο Πόρτας με πλάκα της Ζωγομετάλ από την σειρά 306 σε Μπρονζέ, χρησιμοποιείται εκτενώς σε επαγγελματικούς χώρους χάρις την ιδιαιτέρως εύχρηστη χειρολαβή που διαθέτει γεγονός απαραίτητο στην καθημερινή χρήση μας.Η πλάκα που διαθέτει , προσδίδει χαρακτηριστικό όγκο στην πόρτα σας ,ενώ ο ρόλος της είναι πάνω απ\' όλα είναι και χρηστικός, καθώς αποκρύπτει παλιές τρύπες και ατέλειες που πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί.

Πόμολα Πόρτας Ζωγομετάλ χειρολαβές με πλάκα 0221 Μπρονζέ

35.00€

  Ένα από τα πλέον αρχοντικά & νεοκλασικά σχέδια της εταιρίας Ζωγομετάλ, το Πόμολο Πόρτας της σειράς 221 σε Μπρονζέ φινίρισμα μόνο της \'\'σειράς\'\' δεν θα το χαρακτηρίζαμε.Ο περίτεχνος σχεδιασμός της χειρολαβής του σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή πλακέτα που διαθέτει προσδίδουν στην οποιαδήποτε πόρτα μια υπεραξία αποκορυφώνοντας την αισθητικά.

Πόμολα Πόρτας Ζωγομετάλ Χειρολαβές με ροζέτα 356 Χρώμιο

29.78€

 Ένα αυστηρά τετράγωνο,μοντέρνο και άκρως πειραματικό σχέδιο από την εταιρία Ζωγομετάλ. Αντιτίθεται πλήρως στην τάση που θέλει τα χερούλια να ακολουθούν το συγκεκριμένο σχήμα που έχουμε στα πόμολα πόρτας και προτείνει μια αυστηρά τετράγωνη γραμμή που μοιάζει περισσότερο με πόμολο εξώπορτας παρά με χειρολαβή πόρτας.Ιδανικό για πόρτες με περιορισμένο χώρο.Διατίθεται σε Χρώμιο Γυαλιστερό φινίρισμα και είναι κατασκευασμένο από ατόφιο Ορείχαλκο.

Πόμολα Γυάλινης Πόρτας Ζωγομετάλ σειρά 0384 σε Μπρονζέ ματ(5cm)

16.71€

 Ορειχάλκινο τετράγωνο πλακέ πόμολο για Γυάλινες Πόρτες σε Μπρονζέ ματ φινίρισμα.Αυστηρά τετραγωνισμένη γραμμή με minimal γραμμές.Μια ιδανική καινοτομία που σας λύνει κυριολεκτικά τα χέρια τόσο σε μια γυάλινη πόρτα όσο και σε πόρτες μπάνιου.Μέγεθος 50mm (πλάτος) x 40mm (βάθος).

Πόμολα Γυάλινης Πόρτας Ζωγομετάλ σειρά 0384 σε Χρώμιο (5cm)

16.71€

 Ορειχάλκινο τετράγωνο πλακέ πόμολο για Γυάλινες Πόρτες σε Χρώμιο Γυαλιστερό φινίρισμα.Αυστηρά τετραγωνισμένη γραμμή με minimal γραμμές.Μια ιδανική καινοτομία που σας λύνει κυριολεκτικά τα χέρια τόσο σε μια γυάλινη πόρτα όσο και σε πόρτες μπάνιου.Μέγεθος 50mm (πλάτος) x 40mm (βάθος).

Πόμολα Γυάλινης Πόρτας Ζωγομετάλ σειρά 0384 σε Νίκελ ματ (5cm)

15.68€

 Ορειχάλκινο τετράγωνο πλακέ πόμολο για Γυάλινες Πόρτες σε Νίκελ ματ φινίρισμα.Αυστηρά τετραγωνισμένη γραμμή με minimal γραμμές.Μια ιδανική καινοτομία που σας λύνει κυριολεκτικά τα χέρια τόσο σε μια γυάλινη πόρτα όσο και σε πόρτες μπάνιου.Μέγεθος 50mm (πλάτος) x 40mm (βάθος).

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του site μας και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.