Πανελλαδική Αποστολή (Σε ογκώδη αντικείμενα τα μεταφορικά είναι μέχρι το πρακτορείο μεταφορών).

Πόμολα Πόρτας Ζωγομετάλ Χειρολαβές με ροζέτα 0304 Μαύρο ματ

12.09€

 Πόμολα Πόρτας Ζωγομετάλ Χειρολαβές με ροζέτα σειρά 304 σε απόχρωση Μαύρο ματ.Απλός και Απέριττος σχεδιασμός, με όμορφο μαύρο φινίρισμα και εξαιρετικά εργονομική χειρολαβή που ταιριάζει σε κάθε σπίτι.

Πόμολα Πόρτας Ζωγομετάλ Χειρολαβές με ροζέτα 0306 Μαύρο ματ

11.59€

 Πόμολα Πόρτας Ζωγομετάλ Χειρολαβές με ροζέτα σειρά 306 σε Μαύρο ματ. Απλός, απέριττος, καμπυλωτός σχεδιασμός, με όμορφο σατινέ φινίρισμα και εξαιρετικά εργονομική χειρολαβή που ταιριάζει σε κάθε σπίτι.

Πόμολα Πόρτας Ζωγομετάλ Χειρολαβές με ροζέτα 2361 Μαύρο ματ

11.59€

 Απλός και Απέριττος σχεδιασμός σε απόχρωση Μαύρη ματ, με όμορφη τελική αισθητική και εξαιρετικά εργονομική Χειρολαβή που ταιριάζει μοναδικά σε κάθε σπίτι και σε κάθε επιφάνεια πόρτας είτε ανοιχτόχρωμη, είτε σκουρόχρωμη.

Λαβές Εξώπορτας Ζωγομετάλ σειρά 3110 Όρο Ματ (σε 7 διαστάσεις)

75.95€

 Μια μοντέρνα Λαβή εξώπορτας, σε Όρο Ματ φινίρισμα με απλό γραμμικό και απέριττο Design χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές. Το προφίλ 50mm που διαθέτει θα αναδείξει την πόρτα σας χαρίζοντας της μοναδικό στυλ. Διαθέσιμη σε 7 διαστάσεις.

Λαβές Εξώπορτας Ζωγομετάλ σειρά 3110 Μαύρο Ματ (σε 7 διαστάσεις)

75.95€

Μια μοντέρνα Λαβή εξώπορτας, σε Μαύρο Ματ φινίρισμα με απλό γραμμικό και απέριττο Design χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές. Το προφίλ 50mm που διαθέτει θα αναδείξει την πόρτα σας χαρίζοντας της μοναδικό στυλ. Διαθέσιμη σε 7 διαστάσεις.

Λαβές Εξώπορτας Ζωγομετάλ σειρά 3110 Ανοξείδωτο Ματ (σε 7 διαστάσεις)

75.95€

  Μια μοντέρνα Λαβή εξώπορτας, σε Ανοξείδωτο Ματ φινίρισμα με απλό γραμμικό και απέριττο Design χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές. Το προφίλ 50mm που διαθέτει θα αναδείξει την πόρτα σας χαρίζοντας της μοναδικό στυλ. Διαθέσιμη σε 7 διαστάσεις.

Λαβές Εξώπορτας 25x25mm Ζωγομετάλ σειρά 0359 Μαύρο Ματ (σε 7 διαστάσεις)

64.59€

  Λαβή εξώπορτας τετράγωνη πάχους 25x25mm σε Μαύρο ματ φινίρισμα από ατόφιο ανοξείδωτο ατσάλι υλικό κατασκευής με πλάγιες βάσεις στήριξης για να διευκολύνει το \'\'πιάσιμο\'\' όπου είναι απαραίτητο. Διατίθεται σε 7 διαστάσεις για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Λαβές Εξώπορτας 25x25mm Ζωγομετάλ σειρά 0359 Ανοξείδωτο Ματ (σε 7 διαστάσεις)

64.59€

 Λαβή εξώπορτας τετράγωνη πάχους 25x25mm από ατόφιο ανοξείδωτο ατσάλι υλικό κατασκευής με πλάγιες βάσεις στήριξης για να διευκολύνει το \'\'πιάσιμο\'\' όπου είναι απαραίτητο. Διατίθεται σε 7 διαστάσεις για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Λαβές Εξώπορτας Ζωγομετάλ σειρά 3270 Μαύρο Soft Touch (σε 5 διαστάσεις)

62.35€

 Μια μοντέρνα Λαβή εξώπορτας, σε Μαύρο Soft Touch φινίρισμα με απλό γραμμικό και απέριττο Design χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές. Το προφίλ 40mm που διαθέτει θα αναδείξει την πόρτα σας χαρίζοντας της μοναδικό στυλ. Διαθέσιμη σε 5 διαστάσεις.

Λαβές Εξώπορτας Ζωγομετάλ σειρά 3270 Ανοξείδωτο Ματ (σε 5 διαστάσεις)

62.35€

 Μια μοντέρνα Λαβή εξώπορτας, σε Ανοξείδωτο ματ φινίρισμα με απλό γραμμικό και απέριττο Design χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές. Το προφίλ 40mm που διαθέτει θα αναδείξει την πόρτα σας χαρίζοντας της μοναδικό στυλ. Διαθέσιμη σε 5 διαστάσεις.

Λαβές Εξώπορτας Ζωγομετάλ σειρά 3031 Μαύρο Soft Touch (σε 4 διαστάσεις)

61.69€

 Μια μοντέρνα Λαβή εξώπορτας, σε Μαύρο Ματ Soft Touch φινίρισμα με απλό γραμμικό και απέριττο Design χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές. Το προφίλ 40mm που διαθέτει θα αναδείξει την πόρτα σας χαρίζοντας της μοναδικό στυλ. Διαθέσιμη σε 5 διαστάσεις.

Λαβές Εξώπορτας Ζωγομετάλ σειρά 3031 Ανοδιωμένο Επίχρυσο Ματ (σε 4 διαστάσεις)

61.69€

 Μια μοντέρνα Λαβή εξώπορτας, σε Ανοδιωμένο Επίχρυσο Ματ φινίρισμα με απλό γραμμικό και απέριττο Design χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές. Το προφίλ 40mm που διαθέτει θα αναδείξει την πόρτα σας χαρίζοντας της μοναδικό στυλ. Διαθέσιμη σε 5 διαστάσεις.

Λαβές Εξώπορτας Ζωγομετάλ σειρά 3031 Ανοδιωμένο Ανοξείδωτο (σε 4 διαστάσεις)

61.69€

 Μια μοντέρνα Λαβή εξώπορτας, σε Ανοξείδωτο Ανοδιωμένο φινίρισμα με απλό γραμμικό και απέριττο Design χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές. Το προφίλ 40mm που διαθέτει θα αναδείξει την πόρτα σας χαρίζοντας της μοναδικό στυλ. Διαθέσιμη σε 4 διαστάσεις.

Λαβές Εξώπορτας Φ.30 Ζωγομετάλ σειρά 0358 Μαύρο Ματ (σε 7 διαστάσεις)

58.45€

 Λαβή εξώπορτας πάχους Φ.30 σε Μαύρο Ματ φινίρισμα από ατόφιο ανοξείδωτο ατσάλι υλικό κατασκευής με πλάγιες βάσεις στήριξης για να διευκολύνει το \'\'πιάσιμο\'\' όπου είναι απαραίτητο. Διατίθεται σε 7 διαστάσεις για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Λαβές Εξώπορτας Φ.30 Ζωγομετάλ σειρά 0358 Ανοξείδωτο Ματ (σε 7 διαστάσεις)

58.45€

Λαβή εξώπορτας πάχους Φ.30 από ατόφιο ανοξείδωτο ατσάλι υλικό κατασκευής με πλάγιες βάσεις στήριξης για να διευκολύνει το \'\'πιάσιμο\'\' όπου είναι απαραίτητο. Διατίθεται σε 7 διαστάσεις για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Λαβές Εξώπορτας Ζωγομετάλ σειρά 0161 Μαύρο Ματ (Μήκος 21cm)

50.29€

 Διαχρονική σχεδιαστικά λαβή που ξεχωρίζει τόσο για τον περίτεχνο του σχεδιασμού της όσο και για την κυλινδρική της γεωμετρική φόρμα. Το Μαύρο ματ φινίρισμα προσδίδει στην πόρτα μοναδικό στυλ αποκορυφώνοντας την αισθητικά .Διαθέτει βιδωτή ροζέτα παρέχοντας έτσι μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα και διαχρονικό design σε οποιαδήποτε επιφάνεια τοποθετηθεί. Κατασκευασμένο εξολοκλήρου από Ορείχαλκο.

Λαβές Εξώπορτας Ζωγομετάλ σειρά 3111 Μαύρο Soft Touch (σε 5 διαστάσεις)

47.45€

  Μια μοντέρνα Λαβή εξώπορτας, σε Μαύρο Soft Touch φινίρισμα με απλό γραμμικό και απέριττο Design χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές. Το προφίλ 50mm που διαθέτει θα αναδείξει την πόρτα σας χαρίζοντας της μοναδικό στυλ. Διαθέσιμη σε 5 διαστάσεις.

Λαβές Εξώπορτας Ζωγομετάλ σειρά 3111 Ανοδιωμένο Επίχρυσο Ματ (σε 5 διαστάσεις)

47.45€

 Μια μοντέρνα Λαβή εξώπορτας, σε Ανοδιωμένο Επίχρυσο Ματ φινίρισμα με απλό γραμμικό και απέριττο Design χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές. Το προφίλ 50mm που διαθέτει θα αναδείξει την πόρτα σας χαρίζοντας της μοναδικό στυλ. Διαθέσιμη σε 5 διαστάσεις.

Λαβές Εξώπορτας Ζωγομετάλ σειρά 3111 Ανοδιωμένο Ανοξείδωτο (σε 5 διαστάσεις)

47.45€

  Μια μοντέρνα Λαβή εξώπορτας, σε Ανοδιωμένο Ανοξείδωτο φινίρισμα με απλό γραμμικό και απέριττο Design χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές. Το προφίλ 50mm που διαθέτει θα αναδείξει την πόρτα σας χαρίζοντας της μοναδικό στυλ. Διαθέσιμη σε 5 διαστάσεις.

Λαβές Εξώπορτας Φ.20 Ζωγομετάλ σειρά 0364 Μαύρο ματ (σε 4 διαστάσεις)

42.75€

 Ανοξείδωτες Λαβές Εξώπορτας Ζωγομετάλ σειρά 364 σε Μαύρο ματ. Εύχρηστος σχεδιασμός με μοντέρνο και συνάμα διαχρονικό design που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε πόρτα είτε οριζόντια είτε κάθετα χαρίζοντας σας στην εξώπορτα σας ένα μοναδικό στιλ.Το πάχος της είναι Φ.20.Διατίθεται σε 4 διαφορετικές διαστάσεις.

Λαβές Εξώπορτας Ζωγομετάλ σειρά 3200 Ανοξείδωτο Ματ (σε 5 διαστάσεις)

37.95€

 Μια μοντέρνα Λαβή εξώπορτας, σε Ανοξείδωτο ματ φινίρισμα με απλό γραμμικό και απέριττο Design χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές. Το προφίλ 40mm που διαθέτει θα αναδείξει την πόρτα σας χαρίζοντας της μοναδικό στυλ. Διαθέσιμη σε 5 διαστάσεις.

Λαβές Εξώπορτας Ζωγομετάλ σειρά 3021 Μαύρο Soft Touch (σε 5 διαστάσεις)

37.95€

  Μια μοντέρνα Λαβή εξώπορτας, σε Μαύρο Soft Touch φινίρισμα με απλό γραμμικό και απέριττο Design χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές. Το προφίλ 50mm που διαθέτει θα αναδείξει την πόρτα σας χαρίζοντας της μοναδικό στυλ. Διαθέσιμη σε 5 διαστάσεις.

Λαβές Εξώπορτας Ζωγομετάλ σειρά 3021 Ανοδιωμένο Επίχρυσο Ματ (σε 5 διαστάσεις)

37.95€

 Μια μοντέρνα Λαβή εξώπορτας, σε Ανοδιωμένο Επίχρυσο Ματ φινίρισμα με απλό γραμμικό και απέριττο Design χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές. Το προφίλ 50mm που διαθέτει θα αναδείξει την πόρτα σας χαρίζοντας της μοναδικό στυλ. Διαθέσιμη σε 5 διαστάσεις.

Λαβές Εξώπορτας Ζωγομετάλ σειρά 0163 Νίκελ ματ (Μήκος 21cm)

35.09€

  Λαβές Εξώθυρας Ζωγομετάλ σε απόχρωση Νίκελ ματ σειρά 163.Κυλινδρικός σχεδιασμός με χρωματικούς συνδυασμούς γυαλιστερούς και ματ, ταιριάζει άψογα σε οποιαδήποτε πόρτα ανοιχτόχρωμη ή σκουρόχρωμη αποδίδοντας ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα. Οι διαστάσεις της είναι στα 21cm(κέντρα βίδας) 6.2cm (βάθος) ενώ η ροζέτα στήριξης έχει διάμετρο 5cm.

Λαβές Εξώπορτας Ζωγομετάλ σειρά 0163 Μαύρο Ματ (Μήκος 21cm)

35.09€

  Λαβές Εξώθυρας Ζωγομετάλ σε απόχρωση Μαύρο Ματ σειρά 163.Κυλινδρικός σχεδιασμός με χρωματικούς συνδυασμούς γυαλιστερούς και ματ, ταιριάζει άψογα σε οποιαδήποτε πόρτα ανοιχτόχρωμη ή σκουρόχρωμη αποδίδοντας ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα. Οι διαστάσεις της είναι στα 21cm(κέντρα βίδας) 6.2cm (βάθος) ενώ η ροζέτα στήριξης έχει διάμετρο 5cm.

Λαβές Εξώπορτας Ζωγομετάλ σειρά 0150 σε Μαύρο Ματ (Μήκος 23cm)

35.09€

 Λαβές Εξώθυρας Ζωγομετάλ σειρά 150 σε Μαύρο Ματ φινίρισμα. Μοντέρνος στρογγυλός σχεδιασμός, με εύχρηστο και διαχρονικό design που θα στολίσει μοναδικά την πόρτα σας, είτε τοποθετηθεί οριζόντια κάθετα. Έχει Ολικό Μήκος 27.4cm και Κέντρα Βίδας 23cm.

Πόμολα Εξώπορτας Ζωγομετάλ σειρά 0066 σε Μπρονζέ /Όρο

59.50€

 Μια ιδιαίτερη πολυτελής σειρά, περίτεχνου design που σε οποιαδήποτε πόρτα τοποθετηθεί μαγνητίζει όλα τα βλέμματα, προσδίδοντας της μια υπεραξία. Ο Γυαλιστερός δακτύλιος που διαθέτει αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την μοναδικότητα του. Ιδανικό τόσο για Εσωτερική χρήση(Πόρτα Ασανσέρ) όσο και για Εξωτερική χρήση (Εξωτερική πόρτα, Θωρακισμένη πόρτα ή μη).Οι διαστάσεις του είναι Φ.73 (73mm πλάτος) x 76mm (βάθος) x Φ.52.7 (52.7mm πλάτος ροζέτας).

Πόμολα Εξώπορτας Ζωγομετάλ σειρά 0065 σε Χρώμιο

53.20€

 Ορειχάλκινα Πόμολα Εξώπορτας Ζωγομετάλ σειρά 65 σε Χρώμιο Γυαλιστερό. Κλασσικός, Αρχοντικός σχεδιασμός με διαχρονικό design που εντυπωσιάζει οπουδήποτε τοποθετηθεί, τόσο για Εσωτερική χρήση(Ασανσέρ) όσο και για Εξωτερική χρήση (Εξωτερική πόρτα, Θωρακισμένη πόρτα ή μη).Οι διαστάσεις του είναι Φ.73 (73mm πλάτος) x 76mm (βάθος) x Φ.52.7(52.7mm πλάτος ροζέτας).

Στοπ πόρτας δαπέδου Ζωγομετάλ σειρά 0958 Μπρονζέ

6.65€

 Βιδωτό στοπ πόρτας δαπέδου με λάστιχο σε Μπρονζέ. Απαραίτητο εξάρτημα για να εμποδίζει την σύγκρουση πόμολου και τοίχου αποφεύγοντας σημάδια. Έχει Ύψος 3.2cm και Πλάτος Φ.33.Είναι κατασκευασμένο από Αλουμίνιο.

Στοπ πόρτας δαπέδου Ζωγομετάλ σειρά 0958 Όρο Ματ

5.70€

 Βιδωτό στοπ πόρτας δαπέδου με λάστιχο σε όρο ματ. Απαραίτητο εξάρτημα για να εμποδίζει την σύγκρουση πόμολου και τοίχου αποφεύγοντας σημάδια. Έχει Ύψος 3.2cm και Πλάτος Φ.33.Είναι κατασκευασμένο από Αλουμίνιο.

Σετ Κρεμανταλάδες Ζωγομετάλ με 4 Εργαλεία Β11-1240 Ξύλο Ελιάς Καφέ Ελιάς

82.65€

  Κρεμανταλάς για το τζάκι σας με 4 Εργαλεία στην απόχρωση του Καφέ της Ελιάς.Τα χερούλια είναι κατασκευασμένα εξ\'ολοκλήρου από Ξύλο.Παρέχει μοναδική αισθητική σε κάθε σπίτι αποδίδοντας μια νεοκλασική αίσθηση πολυτέλειας.Ο Κρεμανταλάς διατίθεται σε διαστάσεις 50cm(ύψος) και 16cm(διάμετρος βάσης).

Σετ Κρεμανταλάδες Ζωγομετάλ με 3 Εργαλεία Β10-1240 σε Ξύλο Καφέ Ελιάς

68.39€

 Κρεμανταλάς με 3 Εργαλεία και μεταλλική βάση, σε μίνιμαλ design με χειρολαβή για εύκολη και ασφαλή μεταφορά.Νέα μοντέρνα σειρά για το τζάκι σας στην απόχρωση του Καφέ της Ελιάς με χερούλια κατασκευασμένα εξ\'ολοκλήρου από Ξύλο.Ιδανικό και για ενεργειακά τζάκια.Παρέχει μοναδική εμφάνιση και αισθητική καθώς και χρηστικότητα.Ο Κρεμανταλάς διατίθεται σε διαστάσεις 50cm(ύψος) και 16cm(διάμετρος βάσης).

Σετ Κρεμανταλάδες Ζωγομετάλ με 4 Εργαλεία σειρά B05-1630 Νίκελ Ματ

232.75€

  Κρεμανταλάς με Σετ 4 εργαλείων σε Νίκελ Ματ φινίρισμα κατασκευασμένος από Ορείχαλκο. Παρέχει μοναδική αισθητική και κομψότητα στο τζάκι σας, ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά ανθεκτικός. Το Ολικό του Ύψος είναι 70cm και βάση του είναι 25cm.

Σετ Κρεμανταλάδες Ζωγομετάλ με 4 Εργαλεία σειρά B05-1630 Χρυσό

232.75€

 Κρεμανταλάς με Σετ 4 εργαλείων σε Χρυσό φινίρισμα κατασκευασμένος από Ορείχαλκο. Παρέχει μοναδική αισθητική και κομψότητα στο τζάκι σας, ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά ανθεκτικός. Το Ολικό του Ύψος είναι 70cm και βάση του είναι 25cm.

Σετ Κρεμανταλάς Ζωγομετάλ με 4 Εργαλεία Β04-1601 Χρυσό

222.15€

Κρεμανταλάς για το τζάκι σας με 4 εργαλεία που παρέχει μοναδική αισθητική σε κάθε σπίτι. Ο κρεμανταλάς διατίθεται σε διαστάσεις 70cm(ύψος) και 20cm(διάμετρος βάσης).

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του site μας και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.