Δωρεάν Μεταφορικά για 200€ (ισχύει μέχρι 10 κιλά)

Χούφτες συρόμενης πόρτας σειρά 2075 σε Μπρονζέ

8.50€

 Μοναδική χειροποίητη κατασκευή κατασκευασμένη από 100% ατόφιο ορείχαλκο.Διαθέσιμη Με ή Χωρίς Τρύπα.Η Τιμή αναφέρεται πάντα σε Τεμάχιο και όχι Ζευγάρι.

Χούφτες συρόμενης πόρτας Linea Cali σειρά Saba σε Νίκελ ματ

8.17€

 Εκπληκτική σειρά ιδανική για οποιαδήποτε συρόμενη πόρτα σε Νίκελ απόχρωση.Παρέχει μοναδική κομψότητα οπουδήποτε τοποθετηθεί παρέχοντας σας παράλληλα αίσθηση μοντέρνας πολυτέλειας.Διαθέσιμη Διάσταση Χούφτας 17.50cm (Ολικό Μήκος) και 3.50cm (Ολικό Φάρδος).Διαθέσιμη μόνο Χωρίς Τρύπα.Η Τιμή αναφέρεται πάντα σε Τεμάχιο και όχι Ζευγάρι.

Χούφτες συρόμενης πόρτας Linea Cali σειρά Saba σε Μπρονζέ

10.51€

 Εκπληκτική σειρά ιδανική για οποιαδήποτε συρόμενη πόρτα σε Μπρονζέ απόχρωση.Παρέχει μοναδική κομψότητα οπουδήποτε τοποθετηθεί παρέχοντας σας παράλληλα μια αίσθηση ρουστίκ πολυτέλειας.Διαθέσιμη Διάσταση Χούφτας 17.00cm (Ολικό Μήκος) και 4.30cm (Ολικό Φάρδος).Διαθέσιμη μόνο Χωρίς Τρύπα.Η Τιμή αναφέρεται πάντα σε Τεμάχιο και όχι Ζευγάρι.

Χούφτες συρόμενης πόρτας Linea Cali σειρά Lacca σε Μπρονζέ

9.39€

Εκπληκτική σειρά ιδανική για οποιαδήποτε συρόμενη πόρτα σε Μπρονζέ απόχρωση.Παρέχει μοναδική κομψότητα οπουδήποτε τοποθετηθεί παρέχοντας σας παράλληλα μια αίσθηση ρουστίκ πολυτέλειας.Διαθέσιμη Διάσταση Χούφτας 17.00cm (Ολικό Μήκος) και 4.30cm (Ολικό Φάρδος).Διαθέσιμη Με ή Χωρίς Τρύπα.Η Τιμή αναφέρεται πάντα σε Τεμάχιο και όχι Ζευγάρι.
**Όταν η Συρόμενη Πόρτα έχει κλειδαριά και κλειδώνει επιλέγουμε Με Τρύπα ενώ όταν δεν υπάρχει κλειδαριά επιλέγουμε Χωρίς Τρύπα.**

Μπούλ Εξώθυρας Μπρονζέ Rose Linea Cali Μπούλ Εξώθυρας Μπρονζέ Rose Linea Cali
Εξαντλήθηκε
Μπούλ Εξώθυρας Μπρονζέ Rose Linea Cali Μπούλ Εξώθυρας Μπρονζέ Rose Linea Cali
Εξαντλήθηκε

Μπούλ Εξώθυρας Μπρονζέ Rose Linea Cali

110.85€ 55.42€

 Μπούλ εξώπορτας Πολυτελείας Ορειχάλκινα σε απόχρωση Μπρονζέ, σειρά Rose της Linea Cali.Εκλεπτυσμένη σειρά, με αψεγάδιαστο φινίρισμα, εντυπωσιακή ροζέτα που συνδυάζεται με ένα εξαιρετικά εξεζητημένο Μπούλ .Μπορεί να κοσμεί οποιαδήποτε πολυτελή πόρτα προσδίδοντας της ένα μοναδικό χαρακτήρα αποκορυφώνοντας την αισθητικά.

Λαβές Εξώπορτας Νίκελ-ματ Elika Linea Cali

185.00€ 129.89€

Λαβές Εξώπορτας Πολυτελείας Ορειχάλκινα σε απόχρωση Νίκελ-ματ/Inox με Χρώμιο, σειρά Elika της Linea Cali.Εκλεπτυσμένη σειρά, με αψεγάδιαστο φινίρισμα, εντυπωσιακή ροζέτα που συνδυάζεται με ένα εξαιρετικά εξεζητημένο και συγχρόνως εργονομική χειρολαβή.Μπορεί να κοσμεί οποιαδήποτε πολυτελή πόρτα προσδίδοντας της ένα μοναδικό χαρακτήρα αποκορυφώνοντας την αισθητικά.

Ορειχάλκινα Μπούλ Εξώθυρας Νίκελ-ματ Elika Linea Cali

117.96€ 58.98€

 Μπούλ εξώπορτας Πολυτελείας Ορειχάλκινα σε απόχρωση Νίκελ-ματ/Inox με Χρώμιο, σειρά Elika της Linea Cali.Εκλεπτυσμένη σειρά, με αψεγάδιαστο φινίρισμα, εντυπωσιακή ροζέτα που συνδυάζεται με ένα εξαιρετικά εξεζητημένο Μπούλ .Μπορεί να κοσμεί οποιαδήποτε πολυτελή πόρτα προσδίδοντας της ένα μοναδικό χαρακτήρα αποκορυφώνοντας την αισθητικά.

Μπούλ Εξώθυρας Χρυσά Delfino Linea Cali

105.65€ 52.51€

  Μπούλ εξώπορτας Πολυτελείας Ορειχάλκινα σε απόχρωση Χρυσό-ματ/Χρυσό, σειρά Delfino της Linea Cali.Εκλεπτυσμένη σειρά, με αψεγάδιαστο φινίρισμα, εντυπωσιακή ροζέτα που συνδυάζεται με ένα εξαιρετικά εξεζητημένο Μπούλ .Μπορεί να κοσμεί οποιαδήποτε πολυτελή πόρτα προσδίδοντας της ένα μοναδικό χαρακτήρα αποκορυφώνοντας την αισθητικά.

Πόμολο πόρτας με ροζέτα αντικέ-ματ 963 Πόμολο πόρτας με ροζέτα αντικέ-ματ 963
New

Πόμολο πόρτας με ροζέτα αντικέ-ματ 963

29.90€

 Λειτουργική γραμμή,σχεδιασμός που ξεφεύγει.

Πόμολο Πόρτας με πλάκα αντικέ-ματ linea cali 1

33.00€

Πόμολο με πλάκα για εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες.Ταιριάζει και προσαρμόζεται σε όλες τις πόρτες. Εντυπωσιακή παραδοσιακή σειρά με στυλ για τους λάτρεις των παλιών χρόνων.Ταιριάζει άψογα σε κάθε επιφάνεια, ανοιχτόχρωμη ή σκουρόχρωμη.Ιδανικό και για αντικαταστάση .Διατίθεται σε αντικέ-ματ/bronze.

Πόμολο πόρτας με πλάκα επίχρυσο linea cali 1

24.90€

Πόμολο με πλάκα για εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες.Ταιριάζει και προσαρμόζεται σε όλες τις πόρτες. Φανταστική πλάκα,πανέμορφο χερούλι με κλασσικό και διαχρονικό στυλ για τους λάτρεις του χρυσού.Ταιριάζει άψογα σε κάθε επιφάνεια, ανοιχτόχρωμη ή σκουρόχρωμη.Ιδανικό και για αντικαταστάση. Διατίθεται σε επίχρυσο.

Πόμολο πόρτας με πλάκα επίχρυσο linea cali 4

24.90€

Πόμολο με πλάκα για εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες.Ταιριάζει και προσαρμόζεται σε όλες τις πόρτες. Φανταστική λειτουργική γραμμή με κλασσικό και διαχρονικό design για τους λάτρεις του χρυσού.Ταιριάζει άψογα σε κάθε επιφάνεια, ανοιχτόχρωμη ή σκουρόχρωμη.Ιδανικό και για αντικαταστάση. Διατίθεται σε επίχρυσο.

Πόμολο πόρτας με πλάκα επίχρυσο Linea Cali Sirena

21.90€

Πόμολο με πλάκα για εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες.Ταιριάζει και προσαρμόζεται σε όλες τις πόρτες. Φανταστική λειτουργική γραμμή με κλασσικό και διαχρονικό design για τους λάτρεις του χρυσού.Ταιριάζει άψογα σε κάθε επιφάνεια, ανοιχτόχρωμη ή σκουρόχρωμη.Ιδανικό και για αντικαταστάση.Διατίθεται σε επίχρυσο.

Πόμολα Πόρτας με ροζέτα Νίκελ-ματ Elika Linea Cali

27.40€

Πόμολα Πόρτας με ροζέτα Πολυτελείας Ορειχάλκινα σε απόχρωση Νίκελ-ματ/Inox με Χρώμιο, σειρά Elika της Linea Cali.Εκλεπτυσμένη σειρά, με αψεγάδιαστο φινίρισμα, εντυπωσιακή ροζέτα που συνδυάζεται με ένα εξαιρετικά εξεζητημένο Χερούλι .Μπορεί να κοσμεί οποιαδήποτε πολυτελή πόρτα προσδίδοντας της ένα μοναδικό χαρακτήρα αποκορυφώνοντας την αισθητικά.

Λαβή εξώπορτας χρυσό linea cali 955

140.00€ 70.00€

 Λαβή για εξώπορτα σε απόχρωση χρυσό-γυαλιστερό.Άριστο φινίρισμα,μοναδικός πρωτότυπος minimal σχεδιασμός, που εντυπωσιάζει χαρίζοντας στην πόρτα σας μια ιδιαίτερη αίσθηση μοντέρνας πολυτέλειας. Μπορεί να τοποθετηθεί είτε οριζόντια είτε κάθετα και ταιριάζει σε οποιοδήποτε πόρτα ανοιχτόχρωμη ή σκουρόχρωμη

Kλείστρο πόρτας αντικέ ART 103

33.00€ 25.00€

 Κλείστρο πόρτας  W.C αντικέ.

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του site μας και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.