Δωρεάν Μεταφορικά Άνω των 200€ (μέχρι 8 κιλά) Εκτός Αττικής σε ογκώδη αντικείμενα τα μεταφορικά είναι μέχρι το πρακτορείο μεταφορών

Αυτοκόλλητη Ένδειξη Αλλαγή Πάνας σειρά 0505 σε Ανοξείδωτο (12cm)

9.95€

  Ένδειξη σήμανση τετράγωνη για Αλλαγή Πάνας σε ανοξείδωτο ματ απόχρωση. Για την τοποθέτηση συμπεριλαμβάνετε και ταινία διπλής όψης 3M που είναι πολύ ανθεκτική σε εξωτερικές συνθήκες όπως υγρασία, μεταβολές θερμοκρασίας, ήλιο. Πολύ καλή πρόσφυση. Διαστάσεις 12cm

Καλάθι Απλύτων 30Lt με Ξύλινο Καπάκι σειρά 31-2557-403 σε Μαύρο Ματ (25x57cm) Καλάθι Απλύτων 30Lt με Ξύλινο Καπάκι σειρά 31-2557-403 σε Μαύρο Ματ (25x57cm)
Νεο προϊόν

Καλάθι Απλύτων 30Lt με Ξύλινο Καπάκι σειρά 31-2557-403 σε Μαύρο Ματ (25x57cm)

90.00€ 62.95€

  Καλάθι απλύτων σε μαύρο ματ χρώμα. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα πάχους 0,4mm, ηλεκτροστατικά βαμμένο. Έχει χωρητικότητα 30 λίτρα και κλείνει με ξύλινο καπάκι. Διαστάσεις: 25x25x57

Στοπ Τοίχου πόρτας Inofix σειρά 2464 σε Λαχανί Χελώνα

3.69€

  Στόπερ τοίχου με αυτοκόλλητη Στήριξη και διαστάσεις του προϊόντος : 77 x 18 x 67 mm.Καθαρίστε καλά την επιφάνεια όπου θα κολληθεί η ασφάλεια με καθαρό πανί και οινόπνευμα. Περιμένετε 24 ώρες για να επιτύχετε την μέγιστη απόδοση της κόλλας.

Στοπ Τοίχου πόρτας Inofix σειρά 2463 σε Λευκός Μαύρος Πιγκουίνος

3.69€

  Στόπερ τοίχου με αυτοκόλλητη Στήριξη και διαστάσεις του προϊόντος : 61 x 18 x 55 mm.Καθαρίστε καλά την επιφάνεια όπου θα κολληθεί η ασφάλεια με καθαρό πανί και οινόπνευμα. Περιμένετε 24 ώρες για να επιτύχετε την μέγιστη απόδοση της κόλλας.

Στοπ Τοίχου πόρτας Inofix σειρά 2462 σε Ροζ Μαργαρίτα

3.69€

 Στόπερ τοίχου με αυτοκόλλητη Στήριξη και διαστάσεις του προϊόντος : 71 x 18 x 74 mm.Καθαρίστε καλά την επιφάνεια όπου θα κολληθεί η ασφάλεια με καθαρό πανί και οινόπνευμα. Περιμένετε 24 ώρες για να επιτύχετε την μέγιστη απόδοση της κόλλας.

Στοπ Τοίχου πόρτας Inofix σειρά 2461 σε Πορτοκαλί Αρκουδάκι

3.69€

 Στόπερ τοίχου με αυτοκόλλητη Στήριξη και διαστάσεις του προϊόντος : 63 x 18 x 63 mm.Καθαρίστε καλά την επιφάνεια όπου θα κολληθεί η ασφάλεια με καθαρό πανί και οινόπνευμα. Περιμένετε 24 ώρες για να επιτύχετε την μέγιστη απόδοση της κόλλας.

Στοπ πόρτας Inofix σειρά 2092 σε Ξύλινο Σαπέλι

3.89€

 Ξύλινο Στόπερ πόρτας σε Σαπέλι. Διαστάσεις του προϊόντος : 22 x 46 x 46 mm.Αποτρέπει την πρόσκρουση της πόρτας στον τοίχο. Εξαιρετικά ισχυρή κόλλα, συγκρίσιμη με στερέωση με βίδα. Διαμορφωμένο για να αντέχει σε ισχυρές κρούσεις, πολύ στιβαρό αυτοκόλλητο στοπ πόρτας. Κατάλληλο για κάθε τύπο πόρτας ακόμα και θωρακισμένης. Ο δακτύλιος είναι υψηλής ποιότητας που απορροφά τους κραδασμούς. Εγκατάσταση με Συγκολλητική στερέωση. Καθαρίστε με ένα πανί με οινόπνευμα την επιφάνεια στην οποία θα σταματήσει η πόρτα και στη συνέχεια καθαρίστε την με ένα στεγνό πανί. Ξεκολλήστε το προστατευτικό χαρτί από την κόλλα. Στερεώστε το στοπ πόρτας στην επιθυμητή θέση και πιέστε σταθερά προς τα κάτω.

Στοπ πόρτας Inofix σειρά 2092 σε Ξύλινο Οξιά

3.89€

 Στόπερ πόρτας σε Ξύλινο Οξιά. Διαστάσεις του προϊόντος : 22 x 46 x 46 mm.Αποτρέπει την πρόσκρουση της πόρτας στον τοίχο. Εξαιρετικά ισχυρή κόλλα, συγκρίσιμη με στερέωση με βίδα. Διαμορφωμένο για να αντέχει σε ισχυρές κρούσεις, πολύ στιβαρό αυτοκόλλητο στοπ πόρτας. Κατάλληλο για κάθε τύπο πόρτας ακόμα και θωρακισμένης. Ο δακτύλιος είναι υψηλής ποιότητας που απορροφά τους κραδασμούς. Εγκατάσταση με Συγκολλητική στερέωση. Καθαρίστε με ένα πανί με οινόπνευμα την επιφάνεια στην οποία θα σταματήσει η πόρτα και στη συνέχεια καθαρίστε την με ένα στεγνό πανί. Ξεκολλήστε το προστατευτικό χαρτί από την κόλλα. Στερεώστε το στοπ πόρτας στην επιθυμητή θέση και πιέστε σταθερά προς τα κάτω.

Στοπ πόρτας Inofix σειρά 2092 σε Ξύλινο Δρυς

3.89€

 Ξύλινο Στόπερ πόρτας σε Ξύλινο Δρυς. Διαστάσεις του προϊόντος : 22 x 46 x 46 mm.Αποτρέπει την πρόσκρουση της πόρτας στον τοίχο. Εξαιρετικά ισχυρή κόλλα, συγκρίσιμη με στερέωση με βίδα. Διαμορφωμένο για να αντέχει σε ισχυρές κρούσεις, πολύ στιβαρό αυτοκόλλητο στοπ πόρτας. Κατάλληλο για κάθε τύπο πόρτας ακόμα και θωρακισμένης. Ο δακτύλιος είναι υψηλής ποιότητας που απορροφά τους κραδασμούς. Εγκατάσταση με Συγκολλητική στερέωση. Καθαρίστε με ένα πανί με οινόπνευμα την επιφάνεια στην οποία θα σταματήσει η πόρτα και στη συνέχεια καθαρίστε την με ένα στεγνό πανί. Ξεκολλήστε το προστατευτικό χαρτί από την κόλλα. Στερεώστε το στοπ πόρτας στην επιθυμητή θέση και πιέστε σταθερά προς τα κάτω.

Στοπ πόρτας Inofix σειρά 2039 σε Ξύλινο Οξιά

3.39€

  Στόπερ ξύλινο αυτοκόλλητο με αυτοκόλλητη στήριξη. Διαστάσεις του προϊόντος : 24 x 48 x 35 mm.Καθαρίστε καλά την επιφάνεια όπου θα κολληθεί η ασφάλεια με καθαρό πανί και οινόπνευμα. Περιμένετε 24 ώρες για να επιτύχετε την μέγιστη απόδοση της κόλλας.

Μηχανισμός Συγκράτησης πόρτας αυτοκόλλητος Inofix σειρά 2037 Όρο

7.45€

  Νέας nano τεχνολογίας αυτοκόλλητος μηχανισμός συγκράτησης πόρτας βαρέος τύπου. Απαραίτητο εξάρτημα για να συγκρατεί την πόρτα και να εμποδίζει την σύγκρουση πόμολου και τοίχου αποφεύγοντας σημάδια. Διαστάσεις του προϊόντος : 23 x 50 mm.Καθαρίστε καλά την επιφάνεια όπου θα κολληθεί η ασφάλεια με καθαρό πανί και οινόπνευμα. Περιμένετε 24 ώρες για να επιτύχετε την μέγιστη απόδοση της κόλλας.

Μηχανισμός Συγκράτησης πόρτας αυτοκόλλητος Inofix σειρά 2037 Μπεζ

7.45€

 Νέας nano τεχνολογίας αυτοκόλλητος μηχανισμός συγκράτησης πόρτας βαρέος τύπου. Απαραίτητο εξάρτημα για να συγκρατεί την πόρτα και να εμποδίζει την σύγκρουση πόμολου και τοίχου αποφεύγοντας σημάδια. Διαστάσεις του προϊόντος : 23 x 50 mm.Καθαρίστε καλά την επιφάνεια όπου θα κολληθεί η ασφάλεια με καθαρό πανί και οινόπνευμα. Περιμένετε 24 ώρες για να επιτύχετε την μέγιστη απόδοση της κόλλας.

Μηχανισμός Συγκράτησης πόρτας αυτοκόλλητος Inofix σειρά 2036 Δρυς

5.59€

 Νέας nano τεχνολογίας αυτοκόλλητο μαγνητικό στοπ πόρτας δαπέδου. Απαραίτητο εξάρτημα για να συγκρατεί την πόρτα και να εμποδίζει την σύγκρουση πόμολου και τοίχου αποφεύγοντας σημάδια. Διαστάσεις του προϊόντος : 24 x 48 x 31 mm.Καθαρίστε καλά την επιφάνεια όπου θα κολληθεί η ασφάλεια με καθαρό πανί και οινόπνευμα.Περιμένετε 24 ώρες για να επιτύχετε την μέγιστη απόδοση της κόλλας.

Αυτοκόλλητο Στοπ πόρτας δαπέδου Inofix σειρά 2033 σε Μπεζ

2.59€

 Νέας nano τεχνολογίας αυτοκόλλητο στοπ πόρτας δαπέδου σε μπεζ χρώμα. Απαραίτητο εξάρτημα για να εμποδίζει την σύγκρουση πόμολου και τοίχου αποφεύγοντας σημάδια. Διαστάσεις του προϊόντος : 27 x 0,40 mm.Καθαρίστε καλά την επιφάνεια όπου θα κολληθεί η ασφάλεια με καθαρό πανί και οινόπνευμα. Περιμένετε 24 ώρες για να επιτύχετε την μέγιστη απόδοση της κόλλας.

Αυτοκόλλητο Στοπ πόρτας δαπέδου Inofix σειρά 2033 σε Λευκό

2.50€

  Νέας nano τεχνολογίας αυτοκόλλητο στοπ πόρτας δαπέδου σε λευκό χρώμα. Απαραίτητο εξάρτημα για να εμποδίζει την σύγκρουση πόμολου και τοίχου αποφεύγοντας σημάδια. Διαστάσεις του προϊόντος : 27 x 0,40 mm.Καθαρίστε καλά την επιφάνεια όπου θα κολληθεί η ασφάλεια με καθαρό πανί και οινόπνευμα. Περιμένετε 24 ώρες για να επιτύχετε την μέγιστη απόδοση της κόλλας.

Στοπ Πόρτας Δαπέδου Τετράγωνο με Λάστιχο σειρά 1228 σε Νίκελ ματ

9.50€ 7.89€

 Ενισχυμένο τετράγωνο Στόπερ πόρτας δαπέδου με λάστιχο σε Νίκελ ματ φινίρισμα .Απαραίτητο εξάρτημα για τις πόρτες σας για την αποφυγή της σύγκρουσης του πόμολου με τον τοίχο.

Στοπ πόρτας Inofix σειρά 2419-7 σε Ανοξείδωτο ματ (Φ.38)

5.49€

 Στοπ πόρτας από ανοξείδωτο χάλυβα με λάστιχο περιμετρικά για να απορροφάει τους κραδασμούς. Είναι αυτοκόλλητο με ισχυρή ταινία διπλής όψεως αλλά μπορεί να τοποθετηθεί και βιδωτό. Λόγω του μικρού του μεγέθους κρίνεται κατάλληλο για διάφορους χώρους.Διαστάσεις: Φ.36x18 mm

Ανοξείδωτο Στοπ πόρτας τοίχου Inofix σειρά 3164

18.50€

 Βιδωτό στοπ πόρτας για τον τοίχο από υλικό κατασκευής ανοξείδωτο ατσάλι.Διαθέτει και καουτσούκ για την αποφυγή  φθορών του τοίχου με του πόμολου.

Αυτοκόλλητο Στοπ πόρτας δαπέδου Inofix σειρά 2420 σε Καφέ

3.85€

  Νέας nano τεχνολογίας αυτοκόλλητο στοπ πόρτας δαπέδου με καουτσούκ σε απόχρωση καφέ.Απαραίτητο εξάρτημα για να εμποδίζει την σύγκρουση πόμολου και τοίχου αποφεύγοντας σημάδια.

Αυτοκόλλητο Στοπ πόρτας δαπέδου Inofix σειρά 2420 σε Μαύρο ματ

3.85€

 Νέας nano τεχνολογίας αυτοκόλλητο στοπ πόρτας δαπέδου με καουτσούκ σε απόχρωση μαύρο ματ.Απαραίτητο εξάρτημα για να εμποδίζει την σύγκρουση πόμολου και τοίχου αποφεύγοντας σημάδια.

Αυτοκόλλητο Στοπ πόρτας δαπέδου Inofix σειρά 2420 σε Γκρι Μεταλλικό

3.85€

 Νέας nano τεχνολογίας αυτοκόλλητο στοπ πόρτας δαπέδου με καουτσούκ σε απόχρωση νίκελ ματ.Απαραίτητο εξάρτημα για να εμποδίζει την σύγκρουση πόμολου και τοίχου αποφεύγοντας σημάδια.

Αυτοκόλλητο Ενισχυμένο Στοπ πόρτας δαπέδου Inofix σειρά 2098 σε Διάφανο

5.49€

 Νέας nano τεχνολογίας αυτοκόλλητο ενισχυμένο στοπ πόρτας δαπέδου σε διάφανο χρώμα.Απαραίτητο εξάρτημα για να εμποδίζει την σύγκρουση πόμολου και τοίχου αποφεύγοντας σημάδια.Ιδανικό και κατάλληλο για βαριές θωρακισμένες πόρτες. 

Μηχανισμός Συγκράτησης πόρτας αυτοκόλλητος Inofix σειρά 2034

5.45€

 Νέας nano τεχνολογίας αυτοκόλλητο μαγνητικό στοπ πόρτας δαπέδου.Απαραίτητο εξάρτημα για να συγκρατεί την πόρτα και να εμποδίζει την σύγκρουση πόμολου και τοίχου αποφεύγοντας σημάδια.

Αυτοκόλλητο Στοπ πόρτας δαπέδου Inofix σειρά 2033 σε Γκρι Μεταλλικό

2.59€

  Νέας nano τεχνολογίας αυτοκόλλητο στοπ πόρτας δαπέδου σε διάφανο χρώμα.Απαραίτητο εξάρτημα για να εμποδίζει την σύγκρουση πόμολου και τοίχου αποφεύγοντας σημάδια.

Αυτοκόλλητο Στοπ πόρτας δαπέδου Inofix σειρά 2033 σε Διάφανο

2.59€

 Νέας nano τεχνολογίας αυτοκόλλητο στοπ πόρτας δαπέδου σε διάφανο χρώμα.Απαραίτητο εξάρτημα για να εμποδίζει την σύγκρουση πόμολου και τοίχου αποφεύγοντας σημάδια.

Μηχανισμός Συγκράτησης πόρτας αυτοκόλλητος Inofix σειρά 2037 Γκρι

7.45€

Νέας nano τεχνολογίας αυτοκόλλητος μηχανισμός συγκράτησης πόρτας βαρέως τύπου.Απαραίτητο εξάρτημα για να συγκρατεί την πόρτα και να εμποδίζει την σύγκρουση πόμολου και τοίχου αποφεύγοντας σημάδια.

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του site μας και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.