Δωρεάν Μεταφορικά για 200€ (ισχύει μέχρι 10 κιλά)

Πόμολα Επίπλων πορσελάνης Guisti σειρά 87321 σε Αντικέ ματ

4.25€ 2.12€

 Στρογγυλό Πόμολο Επίπλου ιδανικό για συρτάρια και ντουλάπια κουζίνας καθώς και για έπιπλα με νεοκλασικό vintage τόνο.Το υλικό της κατασκευής του είναι αυθεντική ιταλική πορσελάνη με αναπαράσταση μπλε λουλούδι ανθός.

Πόμολα Επίπλων πορσελάνης Guisti σειρά 4321 σε Αντικέ ματ

4.00€ 1.95€

 Στρογγυλό Πόμολο Επίπλου ιδανικό για συρτάρια και ντουλάπια κουζίνας καθώς και για έπιπλα με νεοκλασικό vintage τόνο.Το υλικό της κατασκευής του είναι αυθεντική ιταλική πορσελάνη με αναπαράσταση καφέ λουλούδι ανθός.

Πόμολα Επίπλων Guisti σειρά 503 σε Αντικέ Σκουριά

2.74€

 Μοναδική Ρουστίκ σειρά ιδανικό για να τονίσει έντονα έπιπλα με παραδοσιακό vintage τόνο.Διατίθεται σε Αντικέ Σκουριά και σε δύο διαστάσεις Φ.25 (25mm) και Φ.34 (34mm).

Λαβή επίπλου χρώμιο-γυαλιστερό guisti swarovski 634

38.60€ 34.12€

 Λαβή για έπιπλο σε απόχρωση χρώμιο γυαλιστερό με προσθήκη αυθεντικών κρυστάλλων strass swarovski.Εντυπωσιακή εμφάνιση που προσδίδει στο έπιπλο σας μια αίσθηση μοντέρνας πολυτέλειας.

Λαβή επίπλου χρώμιο-γυαλιστερό guisti swarovski 633

38.60€ 32.85€

 Λαβή για έπιπλο σε απόχρωση χρώμιο γυαλιστερό με προσθήκη αυθεντικών κρυστάλλων strass swarovski.Εντυπωσιακή εμφάνιση που προσδίδει στο έπιπλο σας μια αίσθηση μοντέρνας πολυτέλειας.

Λαβή επίπλου αντικέ-ματ πορσελάνη guisti 123

6.25€

 Λαβή για έπιπλα σε απόχρωση αντικέ-ματ με αναπαράσταση λουλούδι πάνω σε λευκή πορσελάνη.Αρχοντικός πρωτότυπος σχεδιασμός με σκαλίσματα, μια παραδοσιακή σειρά που ταιριάζει ιδανικά σε κάθε έπιπλο και σε κάθε σπίτι με νεοκλασικό χαρακτήρα προσδίδοντας του μια αίσθηση διακριτικής πολυτέλειας.Οι διαστάσεις του είναι 10,50cm (ολικό μήκος) και 9,60cm (κέντρα βίδας).

Λαβή επίπλου χαλκού πορσελάνη guisti 122

10.85€ 5.42€

  Λαβή για έπιπλα σε απόχρωση χαλκού με αναπαράσταση λουλούδι πάνω σε λευκή πορσελάνη.Αρχοντικός πρωτότυπος σχεδιασμός με σκαλίσματα, μια παραδοσιακή σειρά που ταιριάζει ιδανικά σε κάθε έπιπλο και σε κάθε σπίτι με νεοκλασικό χαρακτήρα προσδίδοντας του μια αίσθηση διακριτικής πολυτέλειας.Οι διαστάσεις του είναι 10,50cm (ολικό μήκος) και 9,60cm (κέντρα βίδας).

Λαβή επίπλου αντικέ-ματ πορσελάνη guisti 122

10.85€ 5.42€

 Λαβή για έπιπλα σε απόχρωση αντικέ-ματ με αναπαράσταση  λουλούδι πάνω σε λευκή πορσελάνη.Αρχοντικός πρωτότυπος σχεδιασμός με σκαλίσματα, μια παραδοσιακή σειρά που ταιριάζει ιδανικά σε κάθε έπιπλο και σε κάθε σπίτι με νεοκλασικό χαρακτήρα προσδίδοντας του μια αίσθηση διακριτικής πολυτέλειας.Οι διαστάσεις του είναι 10,50cm (ολικό μήκος) και 9,60cm (κέντρα βίδας).

Λαβή επίπλου αντικέ-ματ πορσελάνη guisti 120

7.99€ 3.85€

  Λαβή για έπιπλα σε απόχρωση αντικέ-ματ με αναπαράσταση μπλε λουλούδι πάνω σε λευκή πορσελάνη.Παραδοσιακός σχεδιασμός με ιδιαίτερα εύχρηστη λαβή που ταιριάζει ιδανικά σε κάθε έπιπλο και σε κάθε σπίτι με νεοκλασικό χαρακτήρα προσδίδοντας του μια αίσθηση διακριτικής πολυτέλειας.Οι διαστάσεις του είναι 10,50cm (ολικό μήκος) και 9,60cm (κέντρα βίδας).

Λαβή επίπλου κασσίτερος πορσελάνη guisti 200

6.25€

 Λαβή για έπιπλα σε απόχρωση κασσίτερος με αναπαράσταση μπλε λουλούδι πάνω σε λευκή πορσελάνη.Παραδοσιακός αρχοντικός σχεδιασμός που ταιριάζει ιδανικά σε κάθε έπιπλο και σε κάθε σπίτι με νεοκλασικό χαρακτήρα προσδίδοντας του μια αίσθηση διακριτικής πολυτέλειας.Οι διαστάσεις του είναι 10,50cm (ολικό μήκος) και 9,60cm (κέντρα βίδας).

Λαβή επίπλου αντικέ-ματ πορσελάνη guisti 130 Λαβή επίπλου αντικέ-ματ πορσελάνη guisti 130
Εξαντλήθηκε

Λαβή επίπλου αντικέ-ματ πορσελάνη guisti 130

7.99€ 3.85€

 Λαβή  για έπιπλα σε απόχρωση αντικέ-ματ με αναπαράσταση καφέ λουλούδι πάνω σε λευκή πορσελάνη.Παραδοσιακός σχεδιασμός που ταιριάζει ιδανικά σε κάθε έπιπλο και σε κάθε σπίτι με νεοκλασικό χαρακτήρα προσδίδοντας του μια αίσθηση διακριτικής πολυτέλειας.Οι διαστάσεις του είναι 10,50cm (ολικό μήκος) και 9,60cm (κέντρα βίδας).

Πόμολα Επίπλων πορσελάνης Guisti σειρά 130 σε Αντικέ ματ

4.25€ 1.54€

 Πόμολο για έπιπλα σε απόχρωση αντικέ-ματ με αναπαράσταση καφέ λουλούδι πάνω σε λευκή πορσελάνη.Παραδοσιακός σχεδιασμός που ταιριάζει ιδανικά σε κάθε έπιπλο και σε κάθε σπίτι με νεοκλασικό χαρακτήρα προσδίδοντας του μια αίσθηση διακριτικής πολυτέλειας.

Πόμολα Επίπλων πορσελάνης Guisti σειρά 127 σε Αντικέ ματ

4.25€ 1.85€

 Πόμολο για έπιπλα σε αντικέ-ματ με λευκή πορσελάνη.Παραδοσιακός σχεδιασμός που ταιριάζει ιδανικά σε κάθε έπιπλο και σε κάθε σπίτι με νεοκλασικό χαρακτήρα προσδίδοντας του μια αίσθηση διακριτικής πολυτέλειας.

Πόμολα Επίπλων πορσελάνης Guisti σειρά 125 σε Αντικέ ματ

4.25€ 1.85€

  Πόμολο για έπιπλα με πορσελάνη με αντικέ-ματ βάση σε στρογγυλή γραμμή.Απλό και απέριττο με κλασσικό και συγχρόνως εύχρηστο design.Μία κλασσική και συγχρόνως διαχρονική σειρά,κατάλληλη για όλους τους χώρους μπάνιο,κουζίνα, ντουλάπες.

Πόμολα Επίπλων πορσελάνης Guisti σειρά 124 σε Αντικέ ματ

4.25€ 2.12€

  Πόμολο για έπιπλα με πορσελάνη με  αντικέ-ματ βάση σε oval γραμμή.Απλό και απέριττο με κλασσικό και συγχρόνως εύχρηστο design.Μία κλασσική και συγχρόνως διαχρονική σειρά,κατάλληλη για όλους τους χώρους μπάνιο,κουζίνα, ντουλάπες.

Πόμολα Επίπλων πορσελάνης Guisti σειρά 1230 σε Χρυσό

4.25€ 2.12€

 Πόμολο για έπιπλα με πορσελάνη με χρυσή βάση σε oval γραμμή.Απλό και απέριττο με κομψό και λειτουργικό σχεδιασμό.Μία κλασσική και συγχρόνως διαχρονική σειρά,κατάλληλη για όλους τους χώρους μπάνιο,κουζίνα, ντουλάπες.

Πόμολο επίπλου αντικέ-ματ πορσελάνη guisti 128

5.80€ 2.90€

Στρογγυλό πόμολο για έπιπλα σε πορσελάνη με καφέ λουλούδι και βάση αντικέ ματ.Απλό και απέριττο με κομψό και λειτουργικό design.Μία κλασσική και συγχρόνως διαχρονική σειρά,κατάλληλη για όλους τους χώρους μπάνιο,κουζίνα, ντουλάπες.Διατίθεται σε διαστάσεις 32mm x 29mm.

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του site μας και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.