Πανελλαδική Αποστολή (Σε ογκώδη αντικείμενα τα μεταφορικά είναι μέχρι το πρακτορείο μεταφορών στην Αθήνα).

Πόμολα Παραθύρων Αντικέ-Σκουριά Galbusera 488

37.60€ 24.35€

  Πόμολα Παραθύρων με πλάκα Αντικέ-Σκουριά,Γρυλόχερα του Οίκου Galbusera σειρά 488.Αρχοντικός και παραδοσιακός σχεδιασμός που σε οποιαδήποτε πόρτα παραθύρου τοποθετηθεί παρέχει μια εντυπωσιακή αίσθηση νεοκλασικής πολυτέλειας.

Πόμολα Παραθύρων Galbusera Κασσίτερος σειρά 05976

19.32€

 Πόμολα Παραθύρων σε Κασσίτερο του Οίκου Galbusera.Αρχοντικός και παραδοσιακός σχεδιασμός που σε οποιαδήποτε πόρτα παραθύρου τοποθετηθεί παρέχει μια εντυπωσιακή αίσθηση νεοκλασικής πολυτέλειας.

Πόμολα Παραθύρων Αντικέ-Σκουριά Galbusera 490

42.88€ 30.35€

 Πόμολα Παραθύρων με πλάκα Αντικέ-Σκουριά,Γρυλόχερα του Οίκου Galbusera σειρά 490.Αρχοντικός και παραδοσιακός σχεδιασμός που σε οποιαδήποτε πόρτα παραθύρου τοποθετηθεί παρέχει μια εντυπωσιακή αίσθηση νεοκλασικής πολυτέλειας.

Πόμολα Παραθύρων Αντικέ-Σκουριά Galbusera 489

38.85€ 25.61€

 Πόμολα Παραθύρων με πλάκα Αντικέ-Σκουριά,Γρυλόχερα του Οίκου Galbusera σειρά 489.Αρχοντικός και παραδοσιακός σχεδιασμός που σε οποιαδήποτε πόρτα παραθύρου τοποθετηθεί παρέχει μια εντυπωσιακή αίσθηση νεοκλασικής πολυτέλειας.

Λαβές Εξώπορτας Αντικέ-Σκουριά Galbusera 2513

111.25€

Λαβές Εξώπορτας σε Σκουριά του Οίκου Galbusera σειρά 2513.Αρχοντικός και παραδοσιακός σχεδιασμός στο χρώμα της Σκουριάς που σε οποιαδήποτε πόρτα τοποθετηθεί παρέχει μια εντυπωσιακή αίσθηση νεοκλασικής πολυτέλειας.Η Λαβή έχει Ολικό Μήκος 25cm, Τα κέντρα της βίδας είναι 21cm ενώ μπορεί να τοποθετηθεί και με εξωτερικές βίδες.

Λαβή εξώπορτας σκουριά calbusera 2513

111.23€

Λαβή εξώπορτας βαρέος-τύπου σε απόχρωση αντικέ-ματ.Μια παραδοσιακή σειρά με εύχρηστη λαβή και κλασσικό αρχοντικό σχεδιασμό που ταιριάζει άψογα σε οποιαδήποτε χρώμα πόρτας.

Λαβή εξώπορτας μαύρο-πατίνα calbusera 1090

89.93€ 48.88€

 Λαβή εξώπορτας βαρέος-τύπου σε απόχρωση μαυρό.Μια παραδοσιακή σειρά με εύχρηστη λαβή και κλασσικό αρχοντικό σχεδιασμό που ταιριάζει άψογα σε οποιαδήποτε χρώμα πόρτας.

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του site μας και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.