Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες Άνω των 200€

Μπαταρίες Κουζίνας Eveberg σειρά Tribeca 983344 σε Χρωμέ

169.55€

 Αναμεικτική μπαταρία με κεραμικό δίσκο σε Χρωμέ. Τετράγωνος σχεδιασμός με μοντέρνο και διαχρονικό design που θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας προσδίδοντας της ένα ιδιαίτερο στυλ.Έχει ύψος 38cm ενώ το ύψος της ροής του νερού είναι 24.8cm και η προβολή της είναι 20.8cm.

Μπαταρίες Μπάνιου Νιπτήρα Eveberg σειρά Swiss 81-491

148.87€ 107.94€

 Μπαταρία για νιπτήρα μπάνιου σε χρωμέ φινίρισμα με 2 μοχλούς για ζεστό και κρύο και αυτόματη βαλβίδα AXB.Το ολικό της Ύψος είναι 26cm ενώ το ύψος της ροής του νερού είναι 18.4cm και το μήκος αντίστοιχα 13.5cm.

Μπαταρίες Μπάνιου Λουτρού Eveberg σειρά Veneer

124.00€ 79.89€

 Μπαταρία Μπάνιου Λουτρού με 2 οπές, με αυτόματη βαλβίδα και τεχνολογία κεραμικών δίσκων.Μοντέρνο και συγχρόνως διαχρονικό design σε τετράγωνη σχεδιαστική γραμμή, που θα αναβαθμίσει το μπάνιο σας, μετατρέποντας το σε χώρο υψηλής αισθητικής και εργονομίας.Η σειρά Veneer της εταιρίας Eveberg διαθέτει και Μπαταρία για Νιπτήρα αλλά και για Κουζίνα.

Μπαταρίες Μπάνιου Λουτρού Eveberg σειρά Tribeca

272.81€ 169.00€

 Μπαταρία Μπάνιου Λουτρού με 2 οπές, με αυτόματη βαλβίδα και τεχνολογία κεραμικών δίσκων.Μοντέρνο και συγχρόνως διαχρονικό design σε τετράγωνη σχεδιαστική γραμμή, που θα αναβαθμίσει το μπάνιο σας, μετατρέποντας το σε χώρο υψηλής αισθητικής και εργονομίας.Η σειρά Tribeca της εταιρίας Eveberg διαθέτει και Μπαταρία για Νιπτήρα,Μπιντέ αλλά και για Κουζίνα.

Μπαταρίες Μπάνιου Eveberg για Μπιντέ σειρά Tribeca

115.00€ 89.99€

 Αναμεικτική Μπαταρία για Μπιντέ Μπάνιου, 1 οπής, με αυτόματη βαλβίδα και τεχνολογία κεραμικών δίσκων.Μοντέρνο και συγχρόνως διαχρονικό design σε τετράγωνη σχεδιαστική γραμμή, που θα αναβαθμίσει το μπάνιο σας, μετατρέποντας το σε χώρο υψηλής αισθητικής και εργονομίας.Η σειρά Tribeca της εταιρίας Eveberg διαθέτει και Μπαταρία Λουτρού,Νιπτήρος αλλά και Κουζίνας.

Μπαταρίες Μπάνιου Eveberg για Νιπτήρα σειρά Tribeca

179.22€ 152.12€

 Αναμεικτική Μπαταρία για Νιπτήρα Μπάνιου, 1 οπής, με αυτόματη βαλβίδα και τεχνολογία κεραμικών δίσκων.Μοντέρνο και συγχρόνως διαχρονικό design σε τετράγωνη σχεδιαστική γραμμή, που θα αναβαθμίσει το μπάνιο σας, μετατρέποντας το σε χώρο υψηλής αισθητικής και εργονομίας.Η σειρά Tribeca της εταιρίας Eveberg διαθέτει και Μπαταρία Λουτρού αλλά και Κουζίνας.

Μπαταρίες Μπάνιου Λουτρού Eveberg σειρά Mezzo

188.00€ 145.45€

 Μπαταρίες Μπάνιου Λουτρού με 2 οπές, με αυτόματη βαλβίδα και τεχνολογία κεραμικών δίσκων.Μοντέρνο και συγχρόνως διαχρονικό design σε τετράγωνη σχεδιαστική γραμμή, που θα αναβαθμίσει το μπάνιο σας, μετατρέποντας το σε χώρο υψηλής αισθητικής και εργονομίας.Η σειρά Mezzo της εταιρίας Eveberg διαθέτει και Μπαταρία για Νιπτήρα αλλά και για Κουζίνα.

Μπαταρίες Κουζίνας Eveberg σειρά Mezzo 37041 σε Χρωμέ

198.00€ 152.95€

  Αναμεικτική Μπαταρία νεροχύτη κουζίνας, 1 οπής, με αυτόματη βαλβίδα και τεχνολογία κεραμικών δίσκων.Μοντέρνο και συγχρόνως διαχρονικό design με τετράγωνη σχεδιαστική γραμμή, που θα αναβαθμίσει το μπάνιο σας, μετατρέποντας το σε χώρο υψηλής αισθητικής και εργονομίας.Η σειρά Mezzo της εταιρίας Eveberg διαθέτει και Μπαταρία Λουτρού αλλά και Νιπτήρος.

Μπαταρίες Μπάνιου Eveberg για Νιπτήρα σειρά Mezzo 2

160.00€ 136.56€

 Μπαταρία Νιπτήρος με 2 μοχλούς για ρύθμιση ζεστού και κρύου αυτόματη βαλβίδα και τεχνολογία κεραμικών δίσκων.Μοντέρνο και συγχρόνως διαχρονικό design με τετράγωνη σχεδιαστική γραμμή, που θα αναβαθμίσει το μπάνιο σας, μετατρέποντας το σε χώρο υψηλής αισθητικής και εργονομίας.Η σειρά Mezzo της εταιρίας Eveberg διαθέτει και Μπαταρία Λουτρού αλλά και Κουζίνας.

Μπαταρίες Μπάνιου Eveberg για Νιπτήρα σειρά Mezzo

135.00€ 114.75€

 Αναμεικτική Μπαταρία Νιπτήρος, 1 οπής, με αυτόματη βαλβίδα και τεχνολογία κεραμικών δίσκων.Μοντέρνο και συγχρόνως διαχρονικό design με τετράγωνη σχεδιαστική γραμμή, που θα αναβαθμίσει το μπάνιο σας, μετατρέποντας το σε χώρο υψηλής αισθητικής και εργονομίας.Η σειρά Mezzo της εταιρίας Eveberg διαθέτει και Μπαταρία Λουτρού αλλά και Κουζίνας.

Μπαταρίες Μπάνιου Eveberg για Νιπτήρα σειρά Olsen

100.00€ 89.81€

 Αναμεικτική Μπαταρία Νιπτήρος, 1 οπής, με αυτόματη βαλβίδα και τεχνολογία κεραμικών δίσκων.Επιβλητικό Design που εντυπωσιάζει μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα.Σε οποιοδήποτε μπάνιο τοποθετηθεί παρέχει μοναδική εργονομία & αισθητική.Η σειρά Olsen της εταιρίας Eveberg διαθέτει Μπαταρία Λουτρού και Κουζίνας.

Μπαταρίες Κουζίνας Τοίχου Eveberg σειρά Confort Τ2 σε Χρωμέ

34.72€ 28.00€

 Μπαταρία Κουζίνας Τοίχου διπλή, άνω ροής με 2 μοχλούς για ζεστό και κρύο νερό σε χρωμέ. Έχει μήκος 23cm.

Μπαταρίες Μπάνιου Λουτρού Eveberg σειρά Confort

54.00€ 40.00€

 Μπαταρίες Μπάνιου για Λουτρό με 2 μοχλούς και ρυθμιστή ζεστού και κρύου. Μπαταρία Τοίχου για Κουζίνα, κάτω ροής με 2 μοχλούς και ρυθμιστή για ζεστό και κρύο σε χρωμέ. Διαθέτει σπιράλ,τηλέφωνο Hose,Shower head και είναι εξαιρετικά εύχρηστη και εργονομική ιδανική περίπτωση για συνεχή και καθημερινή χρήση.Η σειρά Confort της εταιρίας Eveberg διαθέτει Μπαταρίες Κουζίνας Τοίχου αλλά και Μπάνιου.

Μπαταρίες Κουζίνας Τοίχου Eveberg σειρά Confort

34.72€ 26.68€

 Μπαταρία Τοίχου για Κουζίνα, κάτω ροής με 2 μοχλούς και ρυθμιστή για ζεστό και κρύο σε χρωμέ. Διαθέτει μακρύ λαιμό και είναι εξαιρετικά εύχρηστη και εργονομική για συνεχή και καθημερινή χρήση.Έχει μήκος 28cm.Η σειρά Confort της εταιρίας Eveberg διαθέτει Μπαταρίες Κουζίνας Τοίχου αλλά και Μπάνιου.

Μπαταρίες για Κουζίνα Eveberg σειρά Confort

27.28€ 20.98€

 Μπαταρία για Κουζίνα με 1 μοχλό σε χρωμέ. Διαθέτει μακρύ λαιμό και είναι εξαιρετικά εύχρηστη και εργονομική για συνεχή και καθημερινή χρήση.Έχει ύψος 24.5cm.Η σειρά Confort της εταιρίας Eveberg διαθέτει Μπαταρίες Κουζίνας Τοίχου αλλά και Μπάνιου.

Μπαταρίες Μπάνιου Eveberg για Νιπτήρα σειρά Confort

27.28€ 20.98€

 Μπαταρία για Νιπτήρα Μπάνιου με 2 μοχλούς για ζεστό και κρύο σε χρωμέ. Έχει ύψος 25cm.

Μπαταρίες Μπάνιου Eveberg για Νιπτήρα σειρά Pearl

55.00€ 49.11€

 Αναμεικτική Μπαταρία Νιπτήρος, 1 οπής, με αυτόματη βαλβίδα.Μοντέρνος Κυλινδρικός σχεδιασμός με λυτό και απέριττο Design που ταιριάζει μοναδικά σε κάθε μπάνιο.Η σειρά Pearl της εταιρίας Eveberg διαθέτει και Μπαταρία Λουτρού.

Μπαταρίες Μπάνιου Eveberg για Νιπτήρα σειρά One

38.00€ 28.99€

 Αναμεικτική Μπαταρία Νιπτήρος, 1 οπής, με αυτόματη βαλβίδα.Απλή και ήσυχη σχεδιαστική γραμμή σε στρογγυλό σχεδιασμό που ταιριάζει ιδανικά σε κάθε μπάνιο.Η σειρά One της εταιρίας  Eveberg διαθέτει και Μπαταρία Λουτρού

Μπαταρίες Μπάνιου Λουτρού Eveberg σειρά Steel

110.00€ 99.04€

 Αναμεικτική Μπαταρία Νιπτήρος, 1 οπής, με αυτόματη βαλβίδα. Μοντέρνο και συγχρόνως διαχρονικό Design σε στρογγυλή προσέγγιση που ταιριάζει άψογα σε κάθε μπάνιο.Η σειρά Steel της εταιρίας Eveberg διαθέτει Μπαταρία Μπάνιου και Κουζίνας.

Μπαταρίες Μπάνιου Eveberg για Νιπτήρα σειρά Steel

90.00€ 81.41€

 Αναμεικτική Μπαταρία Νιπτήρος, 1 οπής, με αυτόματη βαλβίδα. Μοντέρνο και συγχρόνως διαχρονικό Design σε στρογγυλή προσέγγιση που ταιριάζει άψογα σε κάθε μπάνιο.Η σειρά Steel της εταιρίας Eveberg διαθέτει  Μπαταρία Λουτρού και Κουζίνας.

Μπαταρίες Μπάνιου Eveberg για Νιπτήρα σειρά Mito

95.00€ 71.88€

 Αναμεικτική Μπαταρία Νιπτήρος, 1 οπής, με αυτόματη βαλβίδα.Στιβαρή αίσθηση στην οποία συμβάλει πολύ η κυριαρχία των ευθειών γραμμών έναντι των καμπύλων.Ταιριάζει μοναδικά σε κάθε μπάνιο που κυριαρχεί το τετράγωνο.Η σειρά Mito της εταιρίας Eveberg διαθέτει Μπαταρία Λουτρού αλλά και Κουζίνας.

Μπαταρίες Μπάνιου Eveberg για Νιπτήρα σειρά Capri

60.00€ 48.55€

 Ανάμεικτη Μπαταρία Νιπτήρος, 1 οπής, με αυτόματη βαλβίδα.Μοντέρνος Κυλινδρικός σχεδιασμός με λυτό και απέριττο Design που ταιριάζει μοναδικά σε κάθε μπάνιο.Η σειρά Capri της εταιρίας Eveberg διαθέτει και Μπαταρία Λουτρού καθώς Μπαταρία Κουζίνας.

Μπαταρίες για Κουζίνα Eveberg σειρά Veneer σε Χρωμέ

121.00€ 78.45€

  Αναμεικτική Μπαταρία Κουζίνας, 1 οπής, με αυτόματη βαλβίδα και τεχνολογία κεραμικών δίσκων.Μοντέρνο και συγχρόνως διαχρονικό design με τετράγωνη σχεδιαστική γραμμή, που θα αναβαθμίσει την κουζίνας σας, μετατρέποντας τον σε χώρο υψηλής αισθητικής και εργονομίας.Η σειρά Veneer της εταιρίας Eveberg διαθέτει και Μπαταρίες Μπάνιου, Νιπτήρος αλλά και Λουτρού.

Μπαταρίες Μπάνιου Eveberg για Νιπτήρα σειρά Veneer

91.44€ 69.88€

 Αναμεικτική Μπαταρία Νιπτήρος, 1 οπής, με αυτόματη βαλβίδα και τεχνολογία κεραμικών δίσκων.Μοντέρνο και συγχρόνως διαχρονικό design με τετράγωνη σχεδιαστική γραμμή, που θα αναβαθμίσει το μπάνιο σας, μετατρέποντας το σε χώρο υψηλής αισθητικής και εργονομίας.Η σειρά Veneer της εταιρίας Eveberg διαθέτει και Μπαταρία Λουτρού αλλά και Κουζίνας.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα