Δωρεάν Μεταφορικά για 200€ (ισχύει μέχρι 10 κιλά)

Πόμολα Πόρτας Convex χειρολαβές με πλάκα 785 Μαύρο ματ Πόμολα Πόρτας Convex χειρολαβές με πλάκα 785 Μαύρο ματ
Νεο προϊόν

Πόμολα Πόρτας Convex χειρολαβές με πλάκα 785 Μαύρο ματ

21.75€

 Το Πόμολο Πόρτας της Convex με πλάκα από την σειρά 785 σε Μαύρο ματ φινίρισμα, σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο καθώς είναι ένα από τα άκρως πειραματικά σχέδια της εταιρίας.Αντιτίθεται πλήρως στην τάση που θέλει τα χερούλια να ακολουθούν το συγκεκριμένο σχήμα που έχουμε στα πόμολα πόρτας και προτείνει μια αυστηρά τετράγωνη γραμμή που μοιάζει περισσότερο με πόμολο εξώπορτας παρά με χειρολαβή πόρτας.Ιδανικό για πόρτες με περιορισμένο χώρο.

Πόμολα Πόρτας Convex χειρολαβές με πλάκα 865 Μαύρο ματ

20.45€

 Η κοινά αποδεχτή αισθητική, η αφαιρετικότητα, η απλότητα και η λιτότητα αποτυπωμένη σε ένα πόμολο. Ταιριάζει άψογα σε κάθε είδους πόρτα ανοιχτόχρωμη η σκουρόχρωμη με ταμπλάδες η χωρίς.αν και τετράγωνο έχει εξαιρετικά σμιλευμένες άκρες γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά εργονομικό.Διαθέσιμο σε φινίρισμα Μαύρο ματ

Λαβές Εξώπορτας Convex σειρά 1745 Όρο ματ (σε 2 διαστάσεις)

64.11€

 Μια πρωτότυπη εκπληκτική κυλινδρική γεωμετρική φόρμα σε Όρο ματ φινίρισμα, που συνδυάζει στρογγυλή χειρολαβή πόμολου με μια στρογγυλή βάση στήριξης.Η προσθήκη του κανελάζ στην χειρολαβή του πόμολου αναδεικνύει πλήρως το βιομηχανικό industrial στοιχείο της σειράς αυτής κάνοντας την κάθε πόρτα που τοποθετηθεί να μοιάζει ξεχωριστή.Τοποθετείται οριζόντια ή και κάθετα.Διατίθεται σε 2 διαστάσεις, τα κέντρα της βίδας είναι 21cm και 40cm και το Ολικό Μήκος της Λαβής είναι 26.6cm και 45.6cm αντίστοιχα.Κατασκευασμένο εξ\'ολοκλήρου από ατόφιο ορείχαλκο.

Λαβές Εξώπορτας Convex σειρά 1745 Νίκελ ματ (σε 2 διαστάσεις)

64.11€

  Μια πρωτότυπη εκπληκτική κυλινδρική γεωμετρική φόρμα σε Νίκελ ματ φινίρισμα, που συνδυάζει στρογγυλή χειρολαβή πόμολου με μια στρογγυλή βάση στήριξης.Η προσθήκη του κανελάζ στην χειρολαβή του πόμολου αναδεικνύει πλήρως το βιομηχανικό industrial στοιχείο της σειράς αυτής κάνοντας την κάθε πόρτα που τοποθετηθεί να μοιάζει ξεχωριστή.Τοποθετείται οριζόντια ή και κάθετα.Διατίθεται σε 2 διαστάσεις, τα κέντρα της βίδας είναι 21cm και 40cm και το Ολικό Μήκος της Λαβής είναι 26.6cm και 45.6cm αντίστοιχα.Κατασκευασμένο εξ\'ολοκλήρου από ατόφιο ορείχαλκο.

Λαβές Εξώπορτας Convex σειρά 1745 Μπρονζέ ματ (σε 2 διαστάσεις)

64.11€

 Μια πρωτότυπη εκπληκτική κυλινδρική γεωμετρική φόρμα σε Μπρονζέ ματ φινίρισμα, που συνδυάζει στρογγυλή χειρολαβή πόμολου με μια στρογγυλή βάση στήριξης.Η προσθήκη του κανελάζ στην χειρολαβή του πόμολου αναδεικνύει πλήρως το βιομηχανικό industrial στοιχείο της σειράς αυτής κάνοντας την κάθε πόρτα που τοποθετηθεί να μοιάζει ξεχωριστή.Τοποθετείται οριζόντια ή και κάθετα.Διατίθεται σε 2 διαστάσεις, τα κέντρα της βίδας είναι 21cm και 40cm και το Ολικό Μήκος της Λαβής είναι 26.6cm και 45.6cm αντίστοιχα.Κατασκευασμένο εξ\'ολοκλήρου από ατόφιο ορείχαλκο.

Πόμολα Εξώπορτας Convex σειρά 1013 σε Χρώμιο

7.85€

  Πόμολο εξώπορτας σε Χρώμιο Γυαλιστερό με κυλινδρικό σχεδιασμό ιδανικό για κάθε πόρτα ασανσέρ ή ακόμα και για εξώπορτα.Έχει διαστάσεις Φ.35 (35mm πλάτος).Για γυάλινες πόρτες επιλέξτε την επιλογή ζεύγος.

Πόμολα Εξώπορτας Convex σειρά 1013 σε Νίκελ ματ

7.11€

 Πόμολο εξώπορτας σε Νίκελ ματ απόχρωση με κυλινδρικό σχεδιασμό ιδανικό για κάθε πόρτα ασανσέρ ή ακόμα και για εξώπορτα.Έχει διαστάσεις Φ.35 (35mm πλάτος).Για γυάλινες πόρτες επιλέξτε την επιλογή ζεύγος.

Πόμολα Εξώπορτας Convex σειρά 1013 σε Μπρονζέ Αντικέ

7.85€

 Πόμολο εξώπορτας σε Μπρονζέ Αντικέ απόχρωση με κυλινδρικό σχεδιασμό ιδανικό για κάθε πόρτα ασανσέρ ή ακόμα και για εξώπορτα.Έχει διαστάσεις Φ.35 (35mm πλάτος).Για γυάλινες πόρτες επιλέξτε την επιλογή ζεύγος.

Πόμολα Εξώπορτας Convex σειρά 1745 σε Όρο ματ (Κανελάζ)

57.15€

 Ένα πρωτότυπο μοναδικό Μπουλ πόμολο εξώπορτας σε νέα Όρο ματ απόχρωση με κυλινδρικό σχεδιασμό.Η προσθήκη του κανελάζ περιμετρικά του πόμολου αναδεικνύει πλήρως το βιομηχανικό industrial στοιχείο της σειράς αυτής κάνοντας την κάθε πόρτα που τοποθετηθεί να μοιάζει ξεχωριστή.Κατασκευασμένο εξ\'ολοκλήρου από ατόφιο ορείχαλκο.Οι διαστάσεις του είναι Φ.50(50mm πλάτος) x 60mm (βάθος) x Φ.50 (50mm βάση στήριξης).Για γυάλινες πόρτες επιλέξτε την επιλογή ζεύγος.

Πόμολα Εξώπορτας Convex σειρά 1745 σε Νίκελ ματ (Κανελάζ)

57.15€

 Ένα πρωτότυπο μοναδικό Μπουλ πόμολο εξώπορτας σε νέα Νίκελ ματ απόχρωση με κυλινδρικό σχεδιασμό.Η προσθήκη του κανελάζ περιμετρικά του πόμολου αναδεικνύει πλήρως το βιομηχανικό industrial στοιχείο της σειράς αυτής κάνοντας την κάθε πόρτα που τοποθετηθεί να μοιάζει ξεχωριστή.Κατασκευασμένο εξ\'ολοκλήρου από ατόφιο ορείχαλκο.Οι διαστάσεις του είναι Φ.50(50mm πλάτος) x 60mm (βάθος) x Φ.50 (50mm βάση στήριξης).Για γυάλινες πόρτες επιλέξτε την επιλογή ζεύγος.

Πόμολα Εξώπορτας Convex σειρά 1745 σε Μπρονζέ ματ (Κανελάζ)

57.15€

Ένα πρωτότυπο μοναδικό Μπουλ πόμολο εξώπορτας σε νέα Μπρονζέ ματ σε κυλινδρικό σχεδιασμό.Η προσθήκη του κανελάζ περιμετρικά του πόμολου αναδεικνύει πλήρως το βιομηχανικό industrial στοιχείο της σειράς αυτής κάνοντας την κάθε πόρτα που τοποθετηθεί να μοιάζει ξεχωριστή.Κατασκευασμένο εξ\'ολοκλήρου από ατόφιο ορείχαλκο.Οι διαστάσεις του είναι Φ.50(50mm πλάτος) x 60mm (βάθος) x Φ.50 (50mm βάση στήριξης).Για γυάλινες πόρτες επιλέξτε την επιλογή ζεύγος.

 

Ανοξείδωτες Λαβές Εξώπορτας Convex σειρά 0883 (σε 2 διαστάσεις)

41.30€

 Πρωτότυπη καμπυλωτή λαβή πάχους 15x15 με εύχρηστο και διαχρονικό design σε Νίκελ απόχρωση, από υλικό κατασκευής Ανοξείδωτο Ατσάλι.Διαθέσιμη σε 2 μεγέθη.Η τιμή αφορά 1 τεμάχιο.

Ανοξείδωτες Λαβές Εξώπορτας Convex σειρά 0923 (σε 2 διαστάσεις)

76.08€

 Πρακτικό,εύχρηστο και κυλινδρικό Design χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε γυάλινη ή ξύλινη πόρτα παρέχοντας της μια ιδιαίτερη αίσθηση πολυτέλειας.Διατίθεται ως Ζεύγος (2 Τεμάχια) σε 2 διαφορετικές διαστάσεις για να επιλέξετε.

Ανοξείδωτες Λαβές Εξώπορτας Convex σειρά 0927 (σε 3 διαστάσεις)

51.37€

 Πρακτικό,εύχρηστο και κυλινδρικό Design χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε γυάλινη ή ξύλινη πόρτα παρέχοντας της μια ιδιαίτερη αίσθηση πολυτέλειας.Διατίθεται ως Ζεύγος (2 Τεμάχια) σε 3 διαφορετικές διαστάσεις για να επιλέξετε.

Ανοξείδωτες Λαβές Εξώπορτας Convex σειρά 0929 (Μήκος 40cm)

133.51€

 Πρακτικό και εύχρηστο Design χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε γυάλινη ή ξύλινη πόρτα παρέχοντας της μια ιδιαίτερη αίσθηση πολυτέλειας.Έχει Ολικό Μήκος 40cm και Κέντρα Βίδας 36.8cm.Διατίθεται ως Ζεύγος (2 Τεμάχια).

Ανοξείδωτες Λαβές Εξώπορτας Convex σειρά 0931 (σε 3 διαστάσεις)

69.15€

 Πρακτικό,εύχρηστο και γραμμικό Design χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε γυάλινη ή ξύλινη πόρτα παρέχοντας της μια ιδιαίτερη αίσθηση πολυτέλειας.Διατίθεται ως Ζεύγος (2 Τεμάχια) σε 3 διαφορετικές διαστάσεις για να επιλέξετε.

Λαβές εξώπορτας Convex με Ενσωματωμένη κλειδαριά σειρά 0937 (Μήκος 124cm)

207.47€

 Πρακτικό και εύχρηστο Design χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε γυάλινη ή ξύλινη πόρτα παρέχοντας της μια ιδιαίτερη αίσθηση πολυτέλειας.Διαθέτει και Ενσωματωμένη κλειδαριά για εξτρά ασφάλεια.Έχει Ολικό Μήκος 124cm και Κέντρα Βίδας 95cm.Διατίθεται ως Ζεύγος (2 Τεμάχια).

Ανοξείδωτες Λαβές Εξώπορτας Convex σειρά 1123 (Μήκος 80cm)

177.79€

 Πρακτικό και εύχρηστο Design χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε γυάλινη ή ξύλινη πόρτα παρέχοντας της μια ιδιαίτερη αίσθηση πολυτέλειας.Έχει Ολικό Μήκος 80cm και Κέντρα Βίδας 77cm.Διατίθεται ως Ζεύγος (2 Τεμάχια).

Ανοξείδωτες Λαβές Εξώπορτας Convex σειρά 1129 (Μήκος 60cm)

160.05€

Πρακτικό και εύχρηστο Design χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε γυάλινη ή ξύλινη πόρτα παρέχοντας της μια ιδιαίτερη αίσθηση πολυτέλειας.Έχει Ολικό Μήκος 60cm και Κέντρα Βίδας 56.8cm.Διατίθεται ως Ζεύγος (2 Τεμάχια).

Λαβή Εξώπορτας Πλάγια Φ.30 Convex σειρά 1127S (σε 5 διαστάσεις)

41.49€

Ανοξείδωτη λαβή εξώπορτας σε Inox ματ φινίρισμα.Διαθέτει εξ \'ολοκλήρου κυλινδρικό σχεδιασμό με πλάγιες βάσεις στήριξης και λύνει πολλά προβλήματα όταν μια κανονική λαβή δεν μπορεί να τοποθετηθεί.Διαθέσιμη σε 5 διαστάσεις για να επιλέξετε.

Ανοξείδωτες Λαβές Εξώπορτας Φ.30 Convex σειρά 1127 (σε 5 διαστάσεις)

33.58€

 .Εύχρηστος σχεδιασμός με μοντέρνο και συνάμα διαχρονικό design που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε πόρτα είτε οριζόντια είτε κάθετα χαρίζοντας σας στην εξώπορτα σας ένα μοναδικό στιλ.Το πάχος της είναι Φ.30.Διατίθεται σε 5 διαφορετικές διαστάσεις.

Λαβές Εξώπορτας Convex σειρά 865 Μαύρο ματ (Μήκος 26cm)

31.50€

  Λαβή εξώπορτας Convex σειρά 865 σε Μαύρο ματ φινίρισμα.Απλό και απέριττο design ,πρακτική χειρολαβή εξώπορτας σε τετράγωνη προσέγγιση, που παρέχει έναν μοντέρνο & διαχρονικό χαρακτήρα στην εξώπορτα σας αναδεικνύοντας και την παραμικρή της λεπτομέρεια.Τοποθετείται οριζόντια ή και κάθετα.Το ολικό της μήκος είναι 25cm ενώ τα κέντρα της βίδας είναι 21cm.

Πόμολα Πόρτας Convex χειρολαβές με ροζέτα 0697 Νίκελ ματ

16.63€

 Το Πόμολο Πόρτας της Convex από την σειρά 697 με ροζέτα σε Νίκελ ματ, διαθέτει μια άκρως ανατρεπτική φιλοσοφία σχεδιασμού,καθώς αντιτίθεται πλήρως στην τάση που θέλει τα χερούλια να ακολουθούν ένα συγκεκριμένο σχήμα, προτείνοντας ένα άκρως απλό & απέριττο πλακέ χερούλι και μια στρογγυλή ροζέτα στήριξης.Μπορεί να ταιριάζει ιδανικά σε κάθε επιφάνεια τόσο σχεδιαστικά όσο και χρωματικά.Η χειρολαβή του έχει διάμετρο 5.5cm.

Πόμολα Πόρτας Convex χειρολαβές με ροζέτα 0697 Μαύρο ματ

15.49€

 Το Πόμολο Πόρτας της Convex από την σειρά 697 με ροζέτα σε Μαύρο ματ, διαθέτει μια άκρως ανατρεπτική φιλοσοφία σχεδιασμού,καθώς αντιτίθεται πλήρως στην τάση που θέλει τα χερούλια να ακολουθούν ένα συγκεκριμένο σχήμα, προτείνοντας ένα άκρως απλό & απέριττο πλακέ χερούλι και μια στρογγυλή ροζέτα στήριξης.Μπορεί να ταιριάζει ιδανικά σε κάθε επιφάνεια τόσο σχεδιαστικά όσο και χρωματικά.Η χειρολαβή του έχει διάμετρο 5.5cm.

 

Πόμολα Πόρτας Convex χειρολαβές με ροζέτα 2185 Νίκελ ματ Μαύρο

25.98€

 Ένα από τα άκρως πειραματικά σχέδια της εταιρίας Convex.Μια τετράγωνη σχεδιαστική φόρμα σε χειρολαβή πόμολου, με μια επίσης τετράγωνη ροζέτα στήριξης σε Νίκελ ματ φινίρισμα που τολμά να προσθέσει στην πρόσοψη της χειρολαβής του μια Μαύρη ματ πλακέτα.Μια τολμηρή επιλογή που σίγουρα μόνο απαρατήρητη δεν θα περάσει.

Πόμολα Πόρτας Convex χειρολαβές με ροζέτα 2185 Μαύρο ματ Νίκελ

25.98€

 Ένα από τα άκρως πειραματικά σχέδια της εταιρίας Convex.Μια τετράγωνη σχεδιαστική φόρμα σε χειρολαβή πόμολου, με μια επίσης τετράγωνη ροζέτα στήριξης σε Μαύρο ματ φινίρισμα που τολμά να προσθέσει στην πρόσοψη της χειρολαβής του μια Νίκελ ματ πλακέτα.Μια τολμηρή επιλογή που σίγουρα μόνο απαρατήρητη δεν θα περάσει.

Πόμολα Πόρτας Convex χειρολαβές με ροζέτα 2185 Λευκό ματ Μπέτο Ένθετο

25.98€

 Ένα από τα άκρως πειραματικά σχέδια της εταιρίας Convex.Μια τετράγωνη σχεδιαστική φόρμα σε χειρολαβή πόμολου, με μια επίσης τετράγωνη ροζέτα στήριξης σε Λευκό ματ φινίρισμα που τολμά να προσθέσει στην πρόσοψη της χειρολαβής του μια πλακέτα από Ένθετο Μπετό.Μια τολμηρή επιλογή που σίγουρα μόνο απαρατήρητη δεν θα περάσει.

Πόμολα Πόρτας Convex χειρολαβές με ροζέτα 2185 Μαύρο ματ Ξύλο Sherwood

25.98€

Ένα από τα άκρως πειραματικά σχέδια της εταιρίας Convex.Μια τετράγωνη σχεδιαστική φόρμα σε χειρολαβή πόμολου, με μια επίσης τετράγωνη ροζέτα στήριξης που τολμά να προσθέσει στην πρόσοψη της χειρολαβής του μια πλακέτα Ξύλο Sherwood.Μια τολμηρή επιλογή που σίγουρα μόνο απαρατήρητη δεν θα περάσει.

Πόμολα Πόρτας Convex χειρολαβές με ροζέτα 1775 Χρώμιο ματ

17.46€

  Ένα ιδιαίτερο μοντέρνο πόμολο πόρτας, με κυλινδρική ροζέτα στήριξης και τετράγωνη χειρολαβή πόμολου.Η πρωτοποριακή σχεδιαστική του φόρμα σε συνδυασμό με το αψεγάδιαστο Χρώμιο ματ φινίρισμα του είναι σε θέση να εντυπωσιάσει και τους πιο απαιτητικούς.

Πόμολα Πόρτας Convex χειρολαβές με ροζέτα 1775 Νίκελ ματ

17.46€

 Ένα ιδιαίτερο μοντέρνο πόμολο πόρτας, με κυλινδρική ροζέτα στήριξης και τετράγωνη χειρολαβή πόμολου.Η πρωτοποριακή σχεδιαστική του φόρμα σε συνδυασμό με το αψεγάδιαστο Νίκελ ματ φινίρισμα του είναι σε θέση να εντυπωσιάσει και τους πιο απαιτητικούς.

Πόμολα Πόρτας Convex χειρολαβές με ροζέτα 1775 Αντικέ ματ

23.08€

 Ένα ιδιαίτερο πόμολο πόρτας, με κυλινδρική ροζέτα στήριξης και τετράγωνη χειρολαβή πόμολου.Η πρωτοποριακή σχεδιαστική του φόρμα σε συνδυασμό με το αψεγάδιαστο Αντικέ Ματ φινίρισμα του είναι σε θέση να εντυπωσιάσει και τους πιο απαιτητικούς.

Πόμολα Πόρτας Convex χειρολαβές με ροζέτα 1775 Ματ Γραφίτης

23.08€

Ένα ιδιαίτερο μοντέρνο πόμολο πόρτας, με κυλινδρική ροζέτα στήριξης και τετράγωνη χειρολαβή πόμολου.Η πρωτοποριακή σχεδιαστική του φόρμα σε συνδυασμό με το αψεγάδιαστο φινίρισμα του Γραφίτη είναι σε θέση να εντυπωσιάσει και τους πιο απαιτητικούς.

Πόμολα Πόρτας Convex χειρολαβές με ροζέτα 1755 Χρώμιο ματ

28.59€

  Μια κυλινδρική απλή, λιτή και ιδιαιτέρως πρακτική χειρολαβή πόρτας χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές.Το συγκεκριμένο Πόμολο Πόρτας αποτελεί την νούμερο 1 επιλογή σε projects ενώ χρησιμοποιείται εκτενώς και σε επαγγελματικούς χώρους χάρις την ιδιαιτέρως εύχρηστη χειρολαβή που διαθέτει γεγονός απαραίτητο στην καθημερινή χρήση μας.Διαθέσιμο σε Ματ Χρώμιο.

Πόμολα Πόρτας Convex χειρολαβές με ροζέτα 1755 Νίκελ ματ

28.59€

 Μια κυλινδρική απλή, λιτή και ιδιαιτέρως πρακτική χειρολαβή πόρτας χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές.Το συγκεκριμένο Πόμολο Πόρτας αποτελεί την νούμερο 1 επιλογή σε projects ενώ χρησιμοποιείται εκτενώς και σε επαγγελματικούς χώρους χάρις την ιδιαιτέρως εύχρηστη χειρολαβή που διαθέτει γεγονός απαραίτητο στην καθημερινή χρήση μας.Διαθέσιμο σε Ματ Νίκελ.

Πόμολα Πόρτας Convex χειρολαβές με ροζέτα 1755 Ματ Γραφίτης

31.46€

 Μια κυλινδρική απλή, λιτή και ιδιαιτέρως πρακτική χειρολαβή πόρτας χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές.Το συγκεκριμένο Πόμολο Πόρτας αποτελεί την νούμερο 1 επιλογή σε projects ενώ χρησιμοποιείται εκτενώς και σε επαγγελματικούς χώρους χάρις την ιδιαιτέρως εύχρηστη χειρολαβή που διαθέτει γεγονός απαραίτητο στην καθημερινή χρήση μας.Διαθέσιμο σε Ματ Γραφίτη.

Πόμολα Πόρτας Convex χειρολαβές με ροζέτα 1745 Μπρονζέ ματ

32.60€

 Μια πρωτότυπη εκπληκτική κυλινδρική γεωμετρική φόρμα σε Μπρονζέ ματ φινίρισμα, που συνδυάζει στρογγυλή χειρολαβή πόμολου με μια στρογγυλή ροζέτα στήριξης.Η προσθήκη του κανελάζ στην χειρολαβή του πόμολου αναδεικνύει πλήρως το βιομηχανικό industrial στοιχείο της σειράς αυτής κάνοντας την κάθε πόρτα που τοποθετηθεί να μοιάζει ξεχωριστή.

Πόμολα Πόρτας Convex χειρολαβές με ροζέτα 1745 Όρο ματ

32.60€

 Μια πρωτότυπη εκπληκτική κυλινδρική γεωμετρική φόρμα σε Όρο ματ φινίρισμα, που συνδυάζει στρογγυλή χειρολαβή πόμολου με μια στρογγυλή ροζέτα στήριξης.Η προσθήκη του κανελάζ στην χειρολαβή του πόμολου αναδεικνύει πλήρως το βιομηχανικό industrial στοιχείο της σειράς αυτής κάνοντας την κάθε πόρτα που τοποθετηθεί να μοιάζει ξεχωριστή.

Πόμολα Πόρτας Convex χειρολαβές με ροζέτα 1745 Νίκελ ματ

32.60€

 Μια πρωτότυπη εκπληκτική κυλινδρική γεωμετρική φόρμα σε Νίκελ ματ φινίρισμα, που συνδυάζει στρογγυλή χειρολαβή πόμολου με μια στρογγυλή ροζέτα στήριξης.Η προσθήκη του κανελάζ στην χειρολαβή του πόμολου αναδεικνύει πλήρως το βιομηχανικό industrial στοιχείο της σειράς αυτής κάνοντας την κάθε πόρτα που τοποθετηθεί να μοιάζει ξεχωριστή.

Πόμολα Πόρτας Convex χειρολαβές με ροζέτα 1765 Χρώμιο ματ

23.07€

  Μοναδική σχεδιαστική φόρμα σε Ματ Χρώμιο φινίρισμα που τολμά να παντρέψει το μοντέρνο με το διαχρονικό.Διαθέτει ενιαία μονοκόμματη ροζέτα στήριξης και μια ελαφριά καμπυλωτή χειρολαβή πόμολου χωρίς εγκοπές και αιχμηρά στοιχεία ιδιαιτέρως πρακτική για καθημερινή συνεχή χρήση.

Πόμολα Πόρτας Convex χειρολαβές με ροζέτα 1765 Αντικέ ματ

25.33€

  Μοναδική σχεδιαστική φόρμα σε Ματ Αντικέ φινίρισμα που τολμά να παντρέψει το μοντέρνο με το διαχρονικό.Διαθέτει ενιαία μονοκόμματη ροζέτα στήριξης και μια ελαφριά καμπυλωτή χειρολαβή πόμολου χωρίς εγκοπές και αιχμηρά στοιχεία ιδιαιτέρως πρακτική για καθημερινή συνεχή χρήση.

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του site μας και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.