Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες Άνω των 200€

Αγοράστε online προϊόντα Convex στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς όπως πόμολα,λαβές & αξεσουάρ πορτών άμεσα διαθέσιμα στην πόρτα σας με το πάτημα ενός κλικ.

Πόμολα Επίπλων Convex σειρά 222 Μαύρο ματ

1.19€

 Στρογγυλό πόμολο για έπιπλα σε χρωματισμό μαύρο ματ.Απλό και απέριττο,κομψό και λειτουργικό design.Κατάλληλο για όλους τους χώρους μπάνιο,κουζίνα, ντουλάπες.Το υλικό της κατασκευής του είναι ορείχαλκος(μπρούτζος).Διαθέσιμο σε 2 διαστάσεις.

Κλείστρα Πόρτας Convex σειρά 2015 Μαύρο ματ

13.35€

 Στρογγυλή ροζέτα με Κλείστρο Ασφαλείας σε μοντέρνα διαχρονική γραμμή & απόχρωση Μαύρο ματ.Χρησιμοποιείται συνήθως στην τουαλέτα (πόρτες W/C)ενώ συνηθίζεται να μπαίνει και σε εξώπορτες για έξτρα ασφάλεια.

Σετ Εργαλεία σε Κουβά Convex σειρά 0223-K29 σε Όρο ματ

215.00€ 121.94€

 Κουβάς τζακιού με τα τέσσερα βασικά εργαλεία σε απόχρωση Όρο ματ.Κλασσικός και συγχρόνως διαχρονικός σχεδιασμός που ταιριάζει άψογα σε κάθε ύφος σπιτιού.Ο κουβάς βοηθάει στο να μην λερώνεται το σπίτι με στάχτες.Οι διαστάσεις του κουβά είναι 31,50cm(ύψος) και 16cm(πλάτος).

Χούφτες συρόμενης πόρτας Convex σειρά 101 σε Νίκελ ματ

8.35€

Μοντέρνο oval πόμολο χούφτα ιδανικό για συρόμενες πόρτες σε απόχρωση Νίκελ ματ.Εύχρηστος σχεδιασμός με διαχρονικό design που ταιριάζει και προσαρμόζεται σε κάθε πόρτα.Διαθέσιμη Διάσταση Χούφτας 18.75cm (Ολικό Μήκος) και 3.45cm (Ολικό Φάρδος).Διαθέσιμη Με ή Χωρίς Τρύπα.Η Τιμή αναφέρεται πάντα σε Τεμάχιο και όχι Ζευγάρι.**Όταν η Συρόμενη Πόρτα έχει κλειδαριά και κλειδώνει επιλέγουμε Με Τρύπα ενώ όταν δεν υπάρχει κλειδαριά επιλέγουμε Χωρίς Τρύπα.**

Πόμολα Πόρτας Convex χειρολαβές με ροζέτα 1485 Χρώμιο ματ

15.17€

 Το Πόμολο Πόρτας της Convex από την σειρά 1485 σε Χρώμιο ματ είναι μία απλή και σίγουρη λύση.Διαθέτει μοντέρνο και συνάμα διαχρονικό design, ιδανικό για να στολίζει διακριτικά τον χώρο σας.Μπορεί να ταιριάξει ιδανικά σε κάθε επιφάνεια πόρτας(ανοιχτόχρωμη ή σκουρόχρωμη), ενώ χρησιμοποιείται εκτενώς τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση.

Πόμολα Πόρτας Convex χειρολαβές με ροζέτα 1485 Χρώμιο

16.67€

 Το Πόμολο Πόρτας της Convex από την σειρά 1485 σε Χρώμιο Γυαλιστερό είναι μία απλή και σίγουρη λύση.Διαθέτει μοντέρνο και συνάμα διαχρονικό design, ιδανικό για να στολίζει διακριτικά τον χώρο σας.Μπορεί να ταιριάξει ιδανικά σε κάθε επιφάνεια πόρτας(ανοιχτόχρωμη ή σκουρόχρωμη), ενώ ο χρωματισμός του γυαλιστερού θα αναδείξει ακόμα περισσότερο την μοναδικότητα του.

Πόμολα Πόρτας Convex χειρολαβές με ροζέτα 1495 Μαύρο ματ

15.29€

 Το Πόμολο Πόρτας της Convex από την σειρά 1495 σε απόχρωση Μαύρο ματ, διαθέτει ενιαία μονοκόμματη ροζέτα και συνδυάζεται με μια minimal slim χειρολαβή.Ταιριάζει άψογα σε κάθε είδους πόρτα ανοιχτόχρωμη η σκουρόχρωμη με ταμπλάδες η χωρίς.Το χερούλι που διαθέτει αν και τετραγωνισμένο, είναι ιδιαιτέρως εργονομικό γεγονός απαραίτητο για την καθημερινή χρήση του.Η απόχρωση του Μαύρου ματ είναι ιδανική για να στολίσει διακριτικά την πόρτα σας, προσδίδοντάς της ταυτόχρονα, έναν μοντέρνο πλην διαχρονικό χαρακτήρα

Πόμολα Πόρτας Convex χειρολαβές με ροζέτα 835 Μαύρο ματ-Χρώμιο

18.24€

Ένα κομψό και λειτουργικό σχέδιο που ταιριάζει άψογα σε κάθε επιφάνεια παρέχοντας σας ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα.Οι χρωματικοί συνδυασμοί Ματ Μαύρο με Χρώμιο γυαλιστερό αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο την μοναδικότητά του.

Πόμολα Πόρτας Convex χειρολαβές με ροζέτα 1515 Ματ Γραφίτης

16.72€

 Μοντέρνος και διαχρονικός σχεδιασμός, με όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα και ιδιαίτερη εργονομία χωρίς καθόλου εγκοπές.Ταιριάζει άψογα σε κάθε επιφάνεια πόρτας(ανοιχτόχρωμη ή σκουρόχρωμη).Ενδείκνυται τόσο για προσωπικούς όσο και για επαγγελματικούς χώρους.Το χρώμα του Ματ Γραφίτη αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την μοναδικότητα του.

Πόμολα Πόρτας Convex χειρολαβές με ροζέτα 1535 Ματ Γραφίτης

18.49€

 Μία πολύ πρωτότυπη σχεδιαστική καινοτομία, με τετράγωνες δυναμικές φόρμες γεωμετρικής έμπνευσής που ταιριάζει άψογα σε κάθε επιφάνεια άλλα και σε οποιοδήποτε ύφος σπιτιού.Διαθέτει μια ιδιαιτέρως εύχρηστη και εργονομική χειρολαβή για πόμολο, γεγονός απαραίτητο στην καθημερινή χρήση μας.

Χούφτες για Ανασυρώμενα Κουφώματα Convex 1555-PS σε Ματ Χρώμιο

10.91€

 Χούφτα Ανασυρώμενου Κουφώματος Convex 1555-PS Ματ Χρώμιο.Μοντέρνα γραμμή που ταιριάζει μοναδικά σε κάθε παράθυρο.

Χούφτες για Ανασυρώμενα Κουφώματα Convex 1555-PS σε Ματ Μαύρο

10.91€

 Χούφτα Ανασυρώμενου Κουφώματος Convex 1555-PS Ματ Μαύρο.Μοντέρνα γραμμή που ταιριάζει μοναδικά σε κάθε παράθυρο.

Χούφτες για Ανασυρώμενα Κουφώματα Convex 1555-PS σε Ματ Νίκελ

10.91€

 Χούφτα Ανασυρώμενου Κουφώματος Convex 1555-PS Ματ Νίκελ.Μοντέρνα γραμμή που ταιριάζει μοναδικά σε κάθε παράθυρο.

Κλειδαριές Μεσόπορτας Convex σειρά 5044V σε Ματ Νίκελ ή Ορείχαλκο

3.98€

 Κλειδαριές εσωτερικής πόρτας Convex σε μοντέρνα γραμμή με Oval προφίλ.

  • Διαθέσιμη σε Ματ Νίκελ και Ματ Ορείχαλκο
  • Έχει Ολικό Ύψος 23.50cm ενώ οι τρύπες μεταξύ τους έχουν 20.00cm
  • Διαθέσιμη με κέντρα 72mm και 90mm
  • Ιδανική για αντικαταστάσεις ταιριάζει απόλυτα και καλύπτει παλιές τρύπες που πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί.

Κλειδαριές Μεσόπορτας Convex σειρά 5040 σε Ματ Νίκελ ή Ορείχαλκο

4.11€

 Κλειδαριές εσωτερικής πόρτας Convex σε μοντέρνα γραμμή με τετράγωνο προφίλ.

  • Διαθέσιμη σε Ματ Νίκελ και Ματ Ορείχαλκο
  • Έχει Ολικό Ύψος 23.50cm ενώ οι τρύπες μεταξύ τους έχουν 20.00cm
  • Διαθέσιμη με κέντρα 72mm και 90mm
  • Ιδανική για αντικαταστάσεις ταιριάζει απόλυτα και καλύπτει παλιές τρύπες που πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί.

Ομπρελοθήκες Convex σειρά K281 σε Όρο ματ-Όρο

110.00€ 51.03€

 Μοντέρνα Ομπρελοθήκη για το σπίτι με περίτεχνο επιβλητικό design σε απόχρωση Όρο ματ/Όρο.Ιδανική για εξωτερική συνεχή χρήση.Παραμένει αμετάβλητη και ανεξίτηλη στις αντίξοες καιρικές συνθήκες με το πέρας του χρόνου.Έχει διαστάσεις 33.00cm (Ύψος) x 15.5cm (Πλάτος).

Ομπρελοθήκες Convex σειρά K28 σε Νίκελ ματ-Χρώμιο

110.00€ 51.03€

 Μοντέρνα Ομπρελοθήκη για το σπίτι με περίτεχνο επιβλητικό design σε απόχρωση Νίκελ ματ/Χρώμιο.Ιδανική για εξωτερική συνεχή χρήση.Παραμένει αμετάβλητη και ανεξίτηλη στις αντίξοες καιρικές συνθήκες με το πέρας του χρόνου.Έχει διαστάσεις 33.00cm (Ύψος) x 15.5cm (Πλάτος).

Ομπρελοθήκες Convex σειρά B16 σε Μπρονζέ

188.00€ 78.09€

 Ρουστίκ Ομπρελοθήκη για το σπίτι με περίτεχνο επιβλητικό design σε απόχρωση Μπρονζέ-Αντικέ. Ιδανική για εξωτερική συνεχή χρήση.Παραμένει αμετάβλητη και ανεξίτηλη στις αντίξοες καιρικές συνθήκες με το πέρας του χρόνου.Έχει διαστάσεις 33.00cm (Ύψος) x 17.5cm (Πλάτος).

Ομπρελοθήκες Convex σειρά B21 σε Μπρονζέ-Αντικέ

188.00€ 78.09€

 Ρουστίκ Ομπρελοθήκη για το σπίτι με περίτεχνο επιβλητικό design σε απόχρωση Μπρονζέ-Αντικέ. Ιδανική για εξωτερική συνεχή χρήση.Παραμένει αμετάβλητη και ανεξίτηλη στις αντίξοες καιρικές συνθήκες με το πέρας του χρόνου.Έχει διαστάσεις 33.00cm (Ύψος) x 15.5cm (Πλάτος).

Ομπρελοθήκες Convex σειρά K29 σε Όρο ματ/Όρο

110.00€ 51.03€

 Μοντέρνα Ομπρελοθήκη για το σπίτι με περίτεχνο επιβλητικό design σε απόχρωση Όρο ματ/Όρο.Ιδανική για εξωτερική συνεχή χρήση.Παραμένει αμετάβλητη και ανεξίτηλη στις αντίξοες καιρικές συνθήκες με το πέρας του χρόνου.Έχει διαστάσεις 33.00cm (Ύψος) x 17.5cm (Πλάτος).

Ομπρελοθήκες Convex σειρά K28 σε Όρο ματ-Όρο

110.00€ 51.03€

Μοντέρνα Ομπρελοθήκη για το σπίτι με περίτεχνο επιβλητικό design σε απόχρωση Όρο ματ/Όρο.Ιδανική για εξωτερική συνεχή χρήση.Παραμένει αμετάβλητη και ανεξίτηλη στις αντίξοες καιρικές συνθήκες με το πέρας του χρόνου.Έχει διαστάσεις 33.00cm (Ύψος) x 15.5cm (Πλάτος).

 

Ανοξείδωτες Λαβές Εξώπορτας Convex σειρά 773

141.25€

Παρέχει εκπληκτική αισθητική σε κάθε πόρτα που τοποθετείται θωρακισμένη ή μη.Διαθέτει έναν περίτεχνο ευφάνταστο σχεδιασμό μήκους 1.80m σε σχήμα ''S'' που μας παρέχει άνεση κινήσεων.Είναι κατασκευασμένο εξ'ολοκλήρου από 100% ανοξείδωτο αντιμαγνητικό ατσάλι.

 

Λαβές Επίπλων Convex σειρά 209 σε Μαύρο ματ

0.99€

 Απλή και απέριττη λαβή επίπλου σε 2 διαστάσεις σε απόχρωση μαύρο ματ

Πόμολα Πόρτας Convex χειρολαβές με ροζέτα 1605 Μαύρο ματ

15.07€

 Μια μοντέρνα ανανεωμένη σειρά.Το Πόμολο Πόρτας της Convex από την σειρά 1605 σε Μαύρο ματ έχει αφαιρετικό design και είναι ίσως η μοναδική χειρολαβή που συνδυάζει υψηλή εργονομία & αισθητική.Το γεγονός αυτό οφείλεται στο φαλτσοκομμένο χερούλι που διαθέτει χωρίς καθόλου εγκοπές.Προϊόν υψηλής αντοχής στην οξείδωση.Ιδανικό και ενδεδειγμένο για συνεχή χρήση και για επαγγελματικό χώρο.

Γρυλόχερα Κουφώματος Convex σειρά 2195 Cw σε Μαύρο-Χρώμιο ματ

27.36€

 Απλή και απέριττη χειρολαβή σχεδιαστικά συνδυάζει απόλυτα την λειτουργικότητα με την αισθητική.Η σειρά 2005 σε Χρώμιο ματ/Μαύρο της Convex διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι με σκοπό την απόλυτη σχεδιαστική & χρωματική ταύτιση όπως Πόμολα Πόρτας,Πόμολα & Λαβές Εξώπορτας.

Γρυλόχερα Κουφώματος Convex σειρά 2005 Sw σε Νίκελ ματ

37.89€

Απλή και απέριττη χειρολαβή σχεδιαστικά συνδυάζει απόλυτα την λειτουργικότητα με την αισθητική.Η σειρά 2005 σε Νίκελ ματ της Convex διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι με σκοπό την απόλυτη σχεδιαστική & χρωματική ταύτιση όπως Πόμολα Πόρτας,Πόμολα & Λαβές Εξώπορτας.

 

Γρυλόχερα Κουφώματος Convex σειρά 1605 Cw σε Χρώμιο ματ

15.39€

  Μια κατ'εξοχήν μοντέρνα και συνάμα διαχρονική σειρά με αφαιρετικό design.Διαθέτει minimal χειρολαβή εργονομικού σχεδιασμού, για να πιάνεται εύκολα,απαραίτητο γεγονός στην καθημερινή χρήση μας.Η σειρά 1605 σε Χρώμιο ματ της Convex διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι με σκοπό την απόλυτη σχεδιαστική & χρωματική ταύτιση όπως Πόμολα Πόρτας,Πόμολα & Λαβές Εξώπορτας.

Γρυλόχερα Κουφώματος Convex σειρά 1605 Cw σε Νίκελ ματ

15.25€

  Μια κατ'εξοχήν μοντέρνα και συνάμα διαχρονική σειρά με αφαιρετικό design.Διαθέτει minimal χειρολαβή εργονομικού σχεδιασμού, για να πιάνεται εύκολα,απαραίτητο γεγονός στην καθημερινή χρήση μας.Η σειρά 1605 σε Νίκελ ματ της Convex διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι με σκοπό την απόλυτη σχεδιαστική & χρωματική ταύτιση όπως Πόμολα Πόρτας,Πόμολα & Λαβές Εξώπορτας.

Γρυλόχερα Κουφώματος Convex σειρά 1555 Cw σε Χρώμιο ματ

26.12€

  Μια κατ'εξοχήν μοντέρνα και συνάμα διαχρονική σειρά με αφαιρετικό design.Διαθέτει μια φαρδιά ευμεγέθη χειρολαβή εργονομικού σχεδιασμού, για να πιάνεται εύκολα,απαραίτητο γεγονός στην καθημερινή χρήση μας.Η σειρά 1555 σε Χρώμιο ματ της Convex διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι με σκοπό την απόλυτη σχεδιαστική & χρωματική ταύτιση όπως Πόμολα Πόρτας,Πόμολα & Λαβές Εξώπορτας.

Γρυλόχερα Κουφώματος Convex σειρά 1555 Cw σε Μαύρο ματ

26.12€

  Μια κατ'εξοχήν μοντέρνα και συνάμα διαχρονική σειρά με αφαιρετικό design.Διαθέτει μια φαρδιά ευμεγέθη χειρολαβή εργονομικού σχεδιασμού, για να πιάνεται εύκολα,απαραίτητο γεγονός στην καθημερινή χρήση μας.Η σειρά 1555 σε Μαύρο ματ της Convex διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι με σκοπό την απόλυτη σχεδιαστική & χρωματική ταύτιση όπως Πόμολα Πόρτας,Πόμολα & Λαβές Εξώπορτας.

Γρυλόχερα Κουφώματος Convex σειρά 1555 Cw σε Νίκελ ματ

26.12€

 Μια κατ'εξοχήν μοντέρνα και συνάμα διαχρονική σειρά με αφαιρετικό design.Διαθέτει μια φαρδιά ευμεγέθη χειρολαβή εργονομικού σχεδιασμού, για να πιάνεται εύκολα,απαραίτητο γεγονός στην καθημερινή χρήση μας.Η σειρά 1555 σε Νίκελ ματ της Convex διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι με σκοπό την απόλυτη σχεδιαστική & χρωματική ταύτιση όπως Πόμολα Πόρτας,Πόμολα & Λαβές Εξώπορτας.

Γρυλόχερα Κουφώματος Convex σειρά 1515 Cw σε Χρώμιο ματ

15.39€

 Μοντέρνος και διαχρονικός σχεδιασμός, με όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα και ιδιαίτερη εργονομία χωρίς καθόλου εγκοπές.Η σειρά 1515 σε Χρώμιο ματ της Convex διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι με σκοπό την απόλυτη σχεδιαστική & χρωματική ταύτιση όπως Πόμολα Πόρτας,Πόμολα & Λαβές Εξώπορτας.

Γρυλόχερα Κουφώματος Convex σειρά 1515 Cw σε Νίκελ ματ

15.39€

 Μοντέρνος και διαχρονικός σχεδιασμός, με όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα και ιδιαίτερη εργονομία χωρίς καθόλου εγκοπές.Η σειρά 1515 σε Νίκελ ματ της Convex διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι με σκοπό την απόλυτη σχεδιαστική & χρωματική ταύτιση όπως Πόμολα Πόρτας,Πόμολα & Λαβές Εξώπορτας.

Γρυλόχερα Κουφώματος Convex σειρά 1505 Cw σε Χρώμιο ματ

14.82€

 Ιδιαίτερα πρακτικός σχεδιασμός με όμορφη τελική αισθητική χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές.Η σειρά 1505 σε Χρώμιο ματ της Convex διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι με σκοπό την απόλυτη σχεδιαστική & χρωματική ταύτιση όπως Πόμολα Πόρτας,Πόμολα & Λαβές Εξώπορτας.

Γρυλόχερα Κουφώματος Convex σειρά 1505 Cw σε Νίκελ ματ

14.82€

Ιδιαίτερα πρακτικός σχεδιασμός με όμορφη τελική αισθητική χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές.Η σειρά 1505 σε Νίκελ ματ της Convex διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι με σκοπό την απόλυτη σχεδιαστική & χρωματική ταύτιση όπως Πόμολα Πόρτας,Πόμολα & Λαβές Εξώπορτας.

 

Γρυλόχερα Κουφώματος Convex σειρά 1485 Cw σε Χρώμιο ματ

15.39€

  Η ιδανική λύση για να στολίσει διακριτικά τον χώρο σας καθώς συνδυάζει απόλυτα την εργονομία με την αισθητική.Η σειρά 1485 σε Χρώμιο ματ της Convex διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι με σκοπό την απόλυτη σχεδιαστική & χρωματική ταύτιση όπως Πόμολα Πόρτας,Πόμολα & Λαβές Εξώπορτας.

Γρυλόχερα Κουφώματος Convex σειρά 1485 Cw σε Νίκελ ματ

15.39€

 Η ιδανική λύση για να στολίσει διακριτικά τον χώρο σας καθώς συνδυάζει απόλυτα την εργονομία με την αισθητική.Η σειρά 1485 σε Νίκελ ματ της Convex διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι με σκοπό την απόλυτη σχεδιαστική & χρωματική ταύτιση όπως Πόμολα Πόρτας,Πόμολα & Λαβές Εξώπορτας.

Γρυλόχερα Κουφώματος Convex σειρά 1495 Cw σε Χρώμιο ματ

15.39€

 Η σειρά 1495 της Convex, είναι η πιο minimal έκδοση σε Γρυλόχερο για Κουφώματα Αλουμινίου.Συνδυάζει απόλυτα την μοντέρνα με την διαχρονική αισθητική και είναι εξαιρετικά εύχρηστη γεγονός απαραίτητο στην καθημερινή χρήση μας.Η σειρά διαθέτει επίσης ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι με σκοπό την απόλυτη σχεδιαστική & χρωματική ταύτιση όπως Πόμολα Πόρτας,Πόμολα & Λαβές Εξώπορτας.

Γρυλόχερα Κουφώματος Convex σειρά 1495 Cw σε Νίκελ ματ

15.39€

 Η σειρά 1495 της Convex, είναι η πιο minimal έκδοση σε Γρυλόχερο για Κουφώματα Αλουμινίου.Συνδυάζει μοντέρνα διαχρονική αισθητική και είναι εξαιρετικά εύχρηστη γεγονός απαραίτητο στην καθημερινή χρήση μας.Η σειρά διαθέτει επίσης ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι με σκοπό την απόλυτη σχεδιαστική & χρωματική ταύτιση όπως Πόμολα Πόρτας,Πόμολα & Λαβές Εξώπορτας.

Γρυλόχερα Κουφώματος Convex σειρά 865 Cw σε Χρώμιο ματ

16.42€

 Μοντέρνο και συνάμα διαχρονικό design που αποδίδει εκπληκτικό αισθητικό αποτέλεσμα.Η σειρά 865 σε Χρώμιο ματ της Convex διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι με σκοπό την απόλυτη σχεδιαστική & χρωματική ταύτιση όπως Πόμολα Πόρτας,Πόμολα & Λαβές Εξώπορτας.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα