Πανελλαδική Αποστολή (Σε ογκώδη & εύθραυστα αντικείμενα τα μεταφορικά είναι μέχρι το πρακτορείο μεταφορών στην Αθήνα).
Καλάθι αγορών
Σύνολο παραγγελίας: 0€

Τα συστήματα σκίασης είναι απαραίτητα για να βελτιώσουμε το βιοτικό επίπεδο που απολαμβάνουμε μέσα στον χώρο μας, και να τον αναβαθμίσουμε ενεργειακά και αισθητικά. Παρέχουν προστασία από τον ήλιο, μειώνουν την εσωτερική θερμοκρασία και συμβάλλουν στη βελτίωση της αισθητικής του χώρου μας, είτε πρόκειται για το σπίτι, το εξοχικό ή το γραφείο. Η επιλογή του κατάλληλου συστήματος σκίασης μπορεί να φαντάζει σε αρκετούς περίπλοκη, καθώς υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά. Είναι σημαντικό άλλωστε να επιλέξουμε τα κατάλληλα είδη σκίασης που απαιτούνται κάθε φορά, καθώς μέσω αυτών θα απολαμβάνουμε μια καλύτερη ποιότητας ζωής στον χώρο μας, ενώ παράλληλα θα τον αναβαθμίσουμε οπτικά.

Στην Inoxdesign διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από είδη σκίασης, μοντέρνα και ανθεκτικά. Δημιουργήσαμε λοιπόν και έναν οδηγό με πρακτικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο σύστημα σκίασης για τον χώρο σας.  

#1 – Προσδιορίστε τις ανάγκες σας

Πριν επιλέξετε το σύστημα σκίασης, είναι σημαντικό να προσδιορίσετε τις ανάγκες σας. Χρειάζεστε σκίαση για να μειώσετε την αντηλιά στον χώρο εργασίας; Θέλετε να διατηρήσετε τον εσωτερικό χώρο δροσερό το καλοκαίρι; Σκοπεύετε να βελτιώσετε την αισθητική του χώρου και να αποκτήσετε περισσότερη ιδιωτικότητα; Είναι εξ’ αρχής σημαντικό να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα ως προς την χρήση που έχετε περισσότερο ανάγκη. Με τον τρόπο αυτό θα μπορείτε στη συνέχεια να επιλέξετε και τα αντίστοιχα είδη σκίασης. Δεν έχετε παρά να αναλογιστείτε το μέρος στο οποίο θα τοποθετήσετε τα συστήματα σκίασης και να λάβετε υπόψη τα χαρακτηριστικά που αυτό διαθέτει.

#2 – Επιλέξτε το υλικό 

Τα είδη σκίασης είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, καθώς προσφέρουν μια καλή προστασία από τον ήλιο και μπορούν να αναδιπλωθούν όταν δεν τα χρειαζόμαστε πλέον. Είναι σημαντικό ωστόσο να επιλέξουμε και το κατάλληλο υλικό, αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες μας και βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με την εν γένει αισθητική και διακόσμηση του χώρου μας. Στο eshop μας για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ρόλερ σκίασης, στόρια, κάθετες περσίδες, πάνελ σκίασης ή ρόμαν σκίασης κουρτίνες. Το κάθε είδος έχει τα δικά τους επιμέρους πλεονεκτήματα, και για αυτό θα πρέπει, έχοντας προσδιορίσει τις ανάγκες σας να προβείτε και στην αντίστοιχη επιλογή.

#3 – Προσοχή σε επιμέρους χαρακτηριστικά 

Τα συστήματα σκίασης μπορεί να είναι χειροκίνητα ή ηλεκτρικά. Τα χειροκίνητα συστήματα είναι συνήθως πιο οικονομικά και απλά στη χρήση, αλλά τα ηλεκτρικά συστήματα προσφέρουν άνεση και ευκολία, καθώς μπορείτε να τα ελέγχετε με ένα τηλεχειριστήριο ή μέσω έξυπνων συσκευών. Μην ξεχνάτε, παράλληλα, πως ένα καλό σύστημα σκίασης μπορεί να συμβάλλει στη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης του κτιρίου σας. Μειώνοντας την εισροή θερμότητας το καλοκαίρι, μπορείτε να περιορίσετε τη χρήση κλιματιστικών και να εξοικονομήσετε ενέργεια. Επιλέξτε συστήματα με υψηλή ενεργειακή απόδοση για να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη.

Η επιλογή του κατάλληλου συστήματος σκίασης για τον χώρο σας είναι μια σημαντική απόφαση που απαιτεί προσεκτική σκέψη και έλεγχο αγοράς. Στην Inoxdesign μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια πραγματικά τεράστια γκάμα από είδη σκίασης, που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς, σε εξαιρετικά προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές. Λαμβάνοντας υπόψη τις συγκεκριμένες ανάγκες σας, το κόστος και την αισθητική, μπορείτε να βρείτε το ιδανικό σύστημα σκίασης που θα βελτιώσει την άνεση και την ποιότητα ζωής σας!

Κατηγορία: Συμβουλές

Tags: Ρόλερ