Πανελλαδική Αποστολή (Σε ογκώδη & εύθραυστα αντικείμενα τα μεταφορικά είναι μέχρι το πρακτορείο μεταφορών στην Αθήνα).
Καλάθι αγορών
Σύνολο παραγγελίας: 0€

 Σίγουρα καθαρίζετε τα παράθυρα σας συχνά αλλά με τα Στόρια,τις Περσίδες ή τα Ρόλερ τι γίνεται?

 

Σίγουρα καθαρίζετε τα παράθυρα σας συχνά αλλά με τα Στόρια,τις Περσίδες ή τα Ρόλερ τι γίνεται?

Τα υφασμάτινα Ρόλερ (Ρολοκουρτίνες) και οι περσίδες καθαρίζονται πολύ πιο εύκολα από τα Στόρια καθώς με έναν απλό ατμοκαθαριστή όταν πρόκειται για σκόνη ή με ένα νωπό βιτέξ τοπικά όταν πρόκειται για λεκέδες έχουν καθαριστεί.

Τι γίνεται όμως όταν έχουμε Στόρια?

Είτε πρόκειται για Στόρια  αλουμινίου είτε Ξύλινα το μόνο σίγουρο είναι ότι αποτελούν συλλογή σκόνης,μαλλιών κατοικίδιων ζώων και άλλων ρύπων που δεν είναι καλό  να εισπνέουμε. Το καθάρισμα τους απαιτεί πολύ χρόνο και μεγάλη ενασχόληση.

Μην ανησυχείτε όμως σας έχουμε την λύση,δεν χρειάζεται ούτε να καθαρίζετε μία μία τις περσίδες κάθε φορά, ούτε να ξεκρεμάτε ολόκληρο το στόρι από το παράθυρο.Ακολουθήστε τα βήματα μας και θα έχετε τελειώσει μέχρι να πείτε ''Στόρι''

Υλικά και εργαλεία που θα χρειαστείτε

  1. δύο πανιά σκόνης μικροϊνών (μπορεί και 4 αν είναι πολύ βρώμικα)
  2. μία λαβίδα 
  3. τέσσερις ταινίες από καουτσούκ ή τέσσερα λάστιχα

Ας πάμε στην δουλειά!
Τυλίξτε τα πανιά της σκόνης σας γύρω από κάθε πλευρά των λαβίδων σας και στερεώστε με τις δύο λαστιχένιες ταινίες ένα κομμάτι. Βεβαιωθείτε ότι η ομαλή πλευρά του υφάσματος σκόνης είναι στραμμένη προς τα μέσα και ότι η ραφή είναι στην πλευρά ή στην πλάτη για το αποτελεσματικότερο καθάρισμα.
Κλείστε τις λαβίδες σας γύρω από την κάθε μια περσίδα και απλά κοιτάξτε όλη την σκόνη που έρχεται πίσω! 

Αν τώρα τα στεγνά πανιά σας δεν κάνουν δουλειά, ψεκάστε με ένα υγρό καθαριστικό τις περσίδες.Τότε σίγουρα θα δείτε το μέγιστο αποτέλεσμα.

Τώρα, αν τα στόρια σας είναι πολύ βρώμικα και έχουν πολύ καιρό να καθαριστούν, θα πρέπει να αλλάξετε τα πανιά μικροϊνών σας μερικές φορές πριν τελειώσετε. 

Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 2 σφουγγάρια,1 αλουμινένια τσιμπίδα και να τα ενώσετε με τον ίδιο τρόπο με 2 λάστιχα

 

Δοκιμάστε το και θα δείτε τα μέγιστα αποτέλεσμα στον λιγότερο δυνατό χρόνο. 

Κατηγορία: Συμβουλές

Tags: