Πανελλαδική Αποστολή (Σε ογκώδη & εύθραυστα αντικείμενα τα μεταφορικά είναι μέχρι το πρακτορείο μεταφορών στην Αθήνα).
Καλάθι αγορών
Σύνολο παραγγελίας: 0€

Αν ψάχνεις έναν τρόπο για να διατηρήσεις το σπίτι σου δροσερό κατά την περίοδο του καλοκαιριού και να περιορίσεις την ποσότητα της ακτινοβολίας που διαχέεται στον χώρο, τότε τα ρόλερ σκίασης είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι. Τα ρόλερ σκίασης δεν είναι κατάλληλα μόνο για επαγγελματική χρήση, αλλά αποτελούν μια έξυπνη και ιδανική επιλογή για κατοικίες ή εξοχικά. Προσφέρουν πρακτικές λύσεις, ειδικά σε περιπτώσεις όπου το φως του ηλίου είναι έντονο και γίνεται εξαιρετικά ενοχλητικό. Με ένα ρόλερ σκίασης μπορείτε να απολαύσετε μια ταινία στην τηλεόρασή σας, να εργαστείτε μπροστά στον υπολογιστή ή να ολοκληρώσετε μια σειρά από άλλες εργασίες, χωρίς να σας εμποδίζει το φως.

Στην Inoxdesign θα βρείτε μια πραγματικά μεγάλη γκάμα από σύγχρονα, μοντέρνα και αξιόπιστα ρόλερ σκίασης που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη. Ο πρακτικός οδηγός που ακολουθεί μάλιστα θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο ρόλερ σκίασης που χρειάζεστε κάθε φορά, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

#1 – Προσοχή στο μέγεθος 

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας όταν προμηθεύεστε ρόλερ σκίασης είναι το σημείο στο οποίο θα τα τοποθετήσετε. Μετρήστε τις ακριβείς διαστάσεις του παραθύρου ή της μπαλκονόπορτας και απευθυνθείτε σε έναν ειδικό ώστε να λάβετε επιπλέον πληροφορίες σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια. Είναι σημαντικό να μην παραλείψετε αυτό το στάδιο και φυσικά να μην κάνετε επιπόλαιες αγορές, χωρίς πρώτα να έχετε βεβαιωθεί για τις σωστές διαστάσεις. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως στόχος σας είναι να καλύψετε μια συγκεκριμένη επιφάνεια και να αποτρέψετε την είσοδο της ηλιακής ακτινοβολίας. Το παραμικρό λάθος θα οδηγήσει σε ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν θα σας ικανοποιεί.  

#2 – Επιλέξτε το σωστό χρώμα 

Αντίστοιχα, δώστε μεγάλη προσοχή στο χρώμα που θα επιλέξετε. Μην ξεχνάτε πως από μόνα τους τα ρόλερ σκίασης αποτελούν διακοσμητικά μέσα στον χώρο σας. Μπορείτε να τα επιστρατεύσετε ώστε να αναβαθμίσετε την αισθητική στο σαλόνι, το γραφείο ή την κουζίνα σας. Συνεπώς, είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε μια έξυπνη αγορά. Προτιμήστε χρώματα που είτε βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με την υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού σας ή προσθέτουν ορισμένες πινελιές ανανέωσης, που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη όλοι. Στην Inoxdesign θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια, η οποία σίγουρα θα σας καταπλήξει και θα ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές προσδοκίες σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο στο να σκεφτείτε τι είναι αυτό που χρειάζεστε περισσότερο και κάντε την πιο έξυπνη επιλογή.

#3 – Σκεφτείτε καλά το υλικό 

Εξίσου σημαντικό είναι το να προμηθευτείτε ρόλερ σκίασης στο υλικό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας. Μπορείτε για παράδειγμα να κινηθείτε ανάμεσα σε κλασσικές επιλογές, σε ρόλερ σκίασης απομίμησης ξύλου, διάφανα, ψηφιακής εκτύπωσης, ρόλερ σκίασης αντιμικροβιακά και πολλές άλλες επιλογές. Φροντίστε ώστε να κάνετε μια έρευνα αγοράς για να ενημερωθείτε για όλα τα μοντέρνα ρόλερ σκίασης που μπορείτε πλέον να αποκτήσετε και επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες και στο προσωπικό γούστο σας.

Στην Inoxdesign θα βρείτε τα πλέον μοντέρνα και ελκυστικά ρόλερ σκίασης που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς και μπορούν να σας βοηθήσουν να αποτρέψετε τις ηλιακές ακτίνες να εισέλθουν στον χώρο σας ενώ παράλληλα αναβαθμίζεται αισθητικά το σπίτι σας!

Κατηγορία: Συμβουλές

Tags: Ρόλερ