Πανελλαδική Αποστολή (Σε ογκώδη & εύθραυστα αντικείμενα τα μεταφορικά είναι μέχρι το πρακτορείο μεταφορών στην Αθήνα).
Καλάθι αγορών
Σύνολο παραγγελίας: 0€

Τα πόμολα μπορεί να φαίνονται μικρές λεπτομέρειες, αλλά έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφώσουν την εμφάνιση και την αίσθηση του κτιρίου σας. Το να αλλάξουμε άλλωστε τα πόμολα στις πόρτες του σπιτιού ή του γραφείου μας είναι μια εύκολη και οικονομική λύση, για να ανανεώσουμε πλήρως το στυλ και την αισθητική του χώρου μας. Έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε νέο «αέρα» σε παλιές πόρτες, συρτάρια και ντουλάπια, επιλέγοντας πόμολα μοντέρνα και κομψά, που ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική και το στυλ τους. Είναι σημαντικό ωστόσο να επιλέξουμε τα πόμολα που θα τοποθετήσουμε με ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή. Αυτό που θέλουμε άλλωστε είναι το τελικό αποτέλεσμα να μην διαταράσσει την αισθητική του χώρου μας, αλλά να την απογειώνει.

Στην Inoxdesign διαθέτουμε μια πραγματικά τεράστια συλλογή από μοντέρνα και άκρως εντυπωσιακά πόμολα, που ικανοποιούν και τα πιο απαιτητικά και ιδιαίτερα γούστα. Δημιουργήσαμε ωστόσο και έναν οδηγό με πρακτικές συμβουλές που θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε βήμα, βήμα τη μεταμόρφωση του χώρου σας και να απογειώσετε την αισθητική του, τοποθετώντας απλά νέα πόμολα.

#1 – Δώστε νέο αέρα, με νέα πόμολα 

Ξεκινώντας, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι το να προσδιορίσετε ποια πόμολα του κτιρίου σας χρειάζονται αλλαγή. Θα περιοριστείτε στα πόμολα πόρτας ή θα κινηθείτε και στα πόμολα επίπλων ή τα πόμολα παραθύρων; Έχοντας μια ξεκάθαρη εικόνα για τις αισθητικές παρεμβάσεις που δρομολογείτε μπορείτε στη συνέχεια να κάνετε έξυπνες αγορές και να επιλέξετε τα κομμάτια αυτά που ξεχωρίζουν για την αίγλη και την καλαισθησία τους. Τα πόμολα πόρτας με ροζέτα για παράδειγμα που θα βρείτε στο eshop μας είναι εξαιρετικά δημοφιλή, καθώς τοποθετούνται με μεγάλη ευκολία και ξεχωρίζουν για το στυλ τους, που τα καθιστά μια έξυπνη επιλογή για κάθε πόρτα σπιτιού ή γραφείου.

#2 – Προσοχή στο στυλ 

Στην αγορά μπορεί κανείς να βρει πόμολα διαφορετικών υλικών, όπως μεταλλικά, ξύλινα ή μπρούτζινα. Επιλέξτε το στυλ που ταιριάζει καλύτερα με τη γενικότερη αισθητική του χώρου σας, ώστε να μην διαταράξετε την αρμονία που έχετε πετύχει αλλά να την… απογειώσετε. Τα ξύλινα πόμολα αποπνέουν μια αίσθηση παράδοσης και έχουν κάτι από μια άλλη εποχή, ενώ τα μεταλλικά πόμολα είναι δημοφιλή σε μοντέρνα σπίτια και ξεχωρίζουν για την κομψότητα και την ανθεκτικότητά τους. Μελετήστε προσεκτικά τον χώρο σας και σκεφτείτε τι είδους πόμολα χρειάζεστε. Μπορείτε φυσικά, εάν δυσκολεύεστε να πάρετε τη σωστή απόφαση, να ζητήσετε τη συνδρομή ενός ειδικού όπως η Inoxdesign, για να λάβετε σχετική καθοδήγηση.

#3 – Συντήρηση και έλεγχος 

Κάθε φορά που ανανεώνετε τα πόμολα του κτιρίου σας δεν θα πρέπει φυσικά να παραλείπετε στη συνέχεια το κομμάτι της συντήρησης και του τακτικού ελέγχου. Βεβαιωθείτε πως τα πόμολα έχουν τοποθετηθεί σωστά και παραμένουν σταθερά στη θέση τους και άθικτα. Φροντίστε ώστε ανά τακτά χρονικά διαστήματα να ελέγχετε όλα τα πόμολα του κτιρίου σας, ακόμα και αυτά που δεν χρησιμοποιείτε συχνά. Με τον τρόπο αυτό θα έχετε μια πλήρη και ολοκληρωμένη εικόνα για την κατάστασή τους.

Στην Inoxdesign έχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να αναβαθμίσετε αισθητικά και λειτουργικά, πόρτες, παράθυρα και έπιπλα, τοποθετώντας μοντέρνα και καλαίσθητα πόμολα σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές!

Κατηγορία: Συμβουλές

Tags: