Πανελλαδική Αποστολή (Σε ογκώδη & εύθραυστα αντικείμενα τα μεταφορικά είναι μέχρι το πρακτορείο μεταφορών στην Αθήνα).
Καλάθι αγορών
Σύνολο παραγγελίας: 0€

   Σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς το πρώτο που θα σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε την λέξη ρόλερ,στόρια  ή περσίδες, αν δεν είστε και πολύ εξοικειωμένοι με αυτά θα είναι, κορδόνια που μπερδεύονται,μπαστούνια που κρέμονται και γενικά μια σκέτη ταλαιπωρία.Για αυτόν ακριβώς το λόγω τα εργοστάσια και οι κατασκευαστικές εταιρίες έχουν αναπτύξει σημαντικά τον τομέα του αυτοματισμού ειδικά στα είδη σκίασης καθώς είναι ένα αντικείμενο το οποίο χρησιμοποιούμε καθημερινά μέσα στο σπίτι.

Τι μπορούμε να κερδίσουμε από τα ηλεκτρικά συστήματα σκίασης?

  1.  Ευκολία.  Αν το σπίτι σας έχει πολλά παράθυρα, και ειδικά αν οι μπαλκονόπορτες του είναι αρκετά μεγάλες, το άνοιγμα και το κλείσιμο με το χέρι μπορεί να είναι μια πραγματική ταλαιπωρία.Με ένα ηλεκτρικό στόρι μπορείτε να τα ανοιγοκλείνετε πανεύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού.Ωστόσο σε κάποια καινούργια σπίτια υπάρχουν και παράθυρα στέγης στα οποία η χρήση ηλεκτρικών συστημάτων σκίασης είναι η μόνη λύση.
  2. Ασφάλεια. Όπως προαναφέραμε, τα κορδόνια και τα μπαστούνια των χειροκίνητων συστημάτων σκίασης μπορεί να σας ταλαιπωρούν στην χρήση τους, το σημαντικότερο όμως είναι ότι σε περίπτωση που εγκαταστήσετε ηλεκτρικά συστήματα στα παράθυρα και στις μπαλκονόπορτες σας πέρα από το ντεκόρ του σπιτιού σας θα βελτιωθεί σημαντικά και η ασφάλεια των μικρών μας φίλων.Πολλά ατυχή γεγονότα έχουν συμβεί προ δεκαετίας με μικρά παιδιά τα οποία μπλέχτηκαν με την αλυσίδα του ρόλερ όταν οι γονείς τους δεν ήταν στο σπίτι, για αυτό το λόγω πλέον ειδικά στην Αγγλία (που είχαν συμβεί τα περιστατικά) αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη επιλέγεται κατά κόρον η ηλεκτροκίνηση. 
  3. Μείωση Θορύβου-Φθοράς.Σίγουρα υπάρχουν πλέον δεκάδες μηχανισμοί, και τον πιο εξελιγμένο χειροκίνητο μηχανισμό να αγοράσετε ένα μικρό θόρυβο θα τον κάνει.Με την προσθήκη ηλεκτροκίνητων μοτέρ στα σκίαστρα σας μειώνεται σημαντικά ο θόρυβος και μερικές φορές σε πιο εξειδικευμένες περιπτώσεις εξαλείφεται τελείως.Επιπλέον Η προσθήκη αυτοματισμών στα είδη σκίασης δίνει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε αυτά σε σχέση με τα χειροκίνητα καθώς με την ήπια λειτουργία του κινητήρα στο ''ανέβασμα-κατέβασμα'' τους μειώνεται σημαντικά η περίπτωση φθοράς ανά τα χρόνια.

 

    Όπως καταλαβαίνετε και εσείς λοιπόν πλέον ένα αναβαθμισμένο τεχνολογικά κτίριο προσφέρει περισσότερη άνεση,ασφάλεια καθώς και γενικότερα καλύτερο επίπεδο ζωής.Στην χώρα μας όλο και περισσότεροι καταναλωτές επέλεξαν να μετατρέψουν το σπίτι τους σε ''smart home'' με σκοπό την απλοποίηση της καθημερινότητας τους.Συγκεκριμένα σε σύγκριση με το 2012 η αύξηση αγγίζει το 70%.Το ποσοστό αυτό βέβαια αφορά καθαρά και μόνο ιδιώτες καθώς σε εταιρίες και επαγγελματικούς χώρους η ηλεκτροκίνηση χρησιμοποιείται εκτενώς εδώ και πολλά χρόνια.

 Οποιοδήποτε λοιπόν σύστημα σκίασης και να επιλέξετε είτε αυτό είναι υφασμάτινο ρόλερ,είτε στόρι αλουμινίου είτε ξύλινο υπάρχει και η δυνατότητα σύνδεσης με μοτέρ.Πάμε όμως να δούμε πόσα είδη μοτέρ υπάρχουν και ποιες είναι οι ιδιότητες τους.

 

Το πρώτο μοτέρ είναι το ενσύρματο.Με αυτό το μοτέρ η κίνηση πραγματοποιείται με διακόπτη.Είναι η οικονομικότερη λύση ηλεκτροκίνησης και σχετικά η πιο εύκολη σε εγκατάσταση.

Το δεύτερο είναι το ασύρματο μοτέρ.Με αυτό ο χρήστης μπορεί να χειρίζεται το ρόλερ με τηλεκοντρόλ.

Η τρίτη και πιο εξελιγμένη μορφή ασύρματου μοτέρ με τηλεκοντρόλ παρουσιάστηκε από την εταιρία μας για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2019.Η συγκεκριμένη συσκευή σας επιτρέπει να συνδέσετε και να χειρίζεστε από απόσταση όλα τα συστήματα σκίασης.Ο χειρισμός επιτυγχάνεται μέσω εφαρμογής Android και iOS τοπικά αλλά και απομακρυσμένα. Είναι συμβατή με προϊόντα και εφαρμογές όπως: Google Assistant, Amazon Alexa, Amazon Echo, Google Home.

Μέσω της εφαρμογής αυτής ο χρήστης μπορεί να ενημερώνεται για την κατάσταση των προϊόντων και σε συνεργασία με διάφορους έξυπνους αισθητήρες (θερμοκρασίας, φωτός) να ανεβάζει ή να κατεβάζει τα στόρια ανάλογα με τις συνθήκες και τις ανάγκες του. Με αυτές τις έξυπνες λειτουργίες μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα, γλυτώνοντας άσκοπες καταναλώσεις. Αναλυτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος μπορείτε να δείτε εδώ.
Η μελέτη, εγκατάσταση και ο προγραμματισμός γίνεται από εξειδικευμένους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας. Μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο 210-3238192 ή στο info@inoxdesign.com.gr.

 

Κατηγορία: Συμβουλές

Tags: