Πανελλαδική Αποστολή (Σε ογκώδη & εύθραυστα αντικείμενα τα μεταφορικά είναι μέχρι το πρακτορείο μεταφορών στην Αθήνα).
Καλάθι αγορών
Σύνολο παραγγελίας: 0€

Όπως θα γνωρίζετε και εσείς πλέον, όλο και περισσότερα σπίτια επιλέγουν να τοποθετήσουν στα παράθυρα και στις μπαλκονόπορτες τους Ρόλερ και Στόρια αντί για κουρτίνες.Οι λόγοι κυρίως οικονομικοί αλλά και πρακτικοί.

 

Το μόνο ''αρνητικό'' αν θέλετε με τα Ρόλερ και τα Στόρια είναι το εξής: Αναλόγως την κατηγορία υφάσματος που θα επιλέξω θα έχω και την ανάλογη σκίαση πολύ,λίγο ή και καθόλου.Πιο συγκεκριμένα αν επιλέξω να βάλω στα παράθυρα μου ένα ύφασμα Μερικής συσκότισης γνωρίζω ότι θα περνάει λίγο το φως του ηλίου,από την άλλη αν επιλέξω ένα ύφασμα Black out  δεν θα περνάει καθόλου φως ή τρίτη περίπτωση αν δεν θέλω να χάνω την επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον θα χρειαστεί ίσως να βάλω ένα ύφασμα Διάτρητο screen.

Το καθένα από αυτά έχει τα πλεονεκτήματα του, για παράδειγμα στην κρεβατοκάμαρα που κοιμόμαστε αν δεν χρησιμοποιήσουμε ρόλερ ολικής συσκότισης, black out το πρωί το φως του ηλίου θα διαπερνά το ύφασμα με αποτέλεσμα να μας ξυπνάει, από την άλλη αν θέλουμε ένα χώρο πιο φωτεινό ευήλιο και ευάερο το screen είναι η καλύτερη λύση.

       Μερικής Συσκότισης                                 Ολικής Συσκότισης                            

   

 

Τι γίνεται όμως όταν επιθυμώ να έχω μια ενδιάμεση κατάσταση

Υπάρχουν κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα που η σκίαση, θέλουμε να είναι απόλυτη άλλες πάλι λιγότερη, αυτό λοιπόν μπορούμε να το πετύχουμε με τα διπλά ρόλερ.

Το διπλό το ρόλερ είναι ένα σύστημα σκίασης που αποτελείται από διάφανες και μη λωρίδες υφάσματος και μας δίνει την δυνατότητα να ελέγξουμε εμείς την ποσότητα του φωτός που θέλουμε να περνάει στο χώρο μας.

Η χρήση του ολοένα και μεγαλώνει καθώς αποτελείται από υφάσματα που έχουν κορυφαίες ιδιότητες αντανάκλασης του φωτός,δεν απορροφούν καθόλου τις οσμές, και τα περισσότερα από αυτά είναι ανθεκτικά και σε υγρασίες.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι η χρήση αυτού του Ρόλερ μας επιτρέπει να ελέγχουμε όχι μόνο την σκίαση αλλά κατά συνέπεια αυτού και την θερμοκρασία του χώρου μας, πράγμα που τους καλοκαιρινούς μήνες είναι ιδιαίτερα σημαντικό για ευνόητους λόγους.Σύμφωνα με το πόσο κλειστό ή ανοιχτό έχουμε το ρόλερ θα περνάει και το ανάλογο φως.Υπάρχουν 100άδες υφάσματα που μπορούν να καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς 

Μια άλλη κατηγορία των Διπλών Ρόλερ σκίασης είναι και αυτή με τα νέα υφάσματα με τα τρισδιάστατα 3D σχήματα που δίνει ένα τελείως άλλο αισθητικό αποτέλεσμα με πάλι απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας και του φωτός.

Διπλό Ρόλερ Surf

 Διπλό Ρολερ Camera

Διπλό Ρόλερ Harmony

Διπλό Ρολερ Cube

Διπλό Ρόλερ Enigma

Ιδιαίτερα σχήματα και σχέδια σε διάφορους χρωματισμούς για αυτούς που επιθυμούν να δημιουργήσουν κάτι ξεχωριστό στο χώρο τους.

Μια άλλη κατηγορία που και αυτή παρέχει ένα τελείως άλλο οπτικό αποτέλεσμα είναι τα τριπλά ρόλερ. Η συγκεκριμένη σειρά δίνει την αίσθηση του στοριού με μια όμως πολύ πιο μοντέρνη και σύγχρονη ματιά

Για μια πιο ρουστίκ και πολυτελής εκδοχή έχουν κυκλοφορήσει και τα υφασμάτινα τριπλά ρόλερ με τιράντες

Η τελευταία και η πιο extreme για πολλούς κατηγορία είναι το ρόμαν ρόλερ που ίσως να μην το έχετε ξαναδεί στην Ελλάδα. Στο συγκεκριμένο σύστημα σκίασης το ρόλερ θυμίζει να ανεβοκατεβαίνει με το τρόπο που είχαμε συνηθίσει στο ρόμαν με ανανεωμένη βέβαια εκδοχή.

Αυτά ήταν τα πιο σύγχρονα συστήματα Ρόλερ και ότι πιο τελευταίο έχει να μας υποδείξει η εσωτερική σκίαση.Στο site μας μπορείτε να βρείτε 1000άδες υφάσματα για να τα ταιριάξετε με κάθε στυλ εσωτερικής διακόσμησης προσδίδοντας το στυλ που πραγματικά θέλετε.

Καλή συνέχεια και Καλές Αγορές

Κατηγορία: Συμβουλές

Tags: