Πανελλαδική Αποστολή (Σε ογκώδη & εύθραυστα αντικείμενα τα μεταφορικά είναι μέχρι το πρακτορείο μεταφορών στην Αθήνα).
Καλάθι αγορών
Σύνολο παραγγελίας: 0€

Για μια όμορφη, κομψή και κυρίως λειτουργική κουζίνα το ζήτημα της οργάνωσης είναι αυτό που διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Στην κουζίνα μας άλλωστε πάντα υπάρχει η ανάγκη για περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους, ώστε να έχουμε έναν πάγκο καθαρό πάνω στον οποίο θα υπάρχει ο απαραίτητος χώρος για να προετοιμάσουμε το φαγητό μας. Όσο πιο εύκολα και άνετα μπορούμε να κινηθούμε μέσα στην κουζίνα μας, τόσο πιο απολαυστική θα γίνει η διαδικασία προετοιμασίας των γευμάτων μας αλλά και των υπολοίπων εργασιών καθαρισμού που πρέπει να ολοκληρώσουμε στον χώρο.

Στην Inoxdesign διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από σύγχρονα αξεσουάρ κουζίνας και στο eshop μας θα βρείτε λύσεις για κάθε τύπο κουζίνας. Εμείς επιλέξαμε ωστόσο 5 εξ’ αυτών, τα οποία αναμφίβολα θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε σωστά την κουζίνα σας και να κάνετε πιο εύκολη την καθημερινότητά σας.

#1 – Βέργες κουζίνας 

Οι βέργες κουζίνας μας επιτρέπουν να εξοικονομήσουμε χώρο, να οργανώσουμε τα μαγειρικά μας σκεύη και να απολαύσουμε έναν πιο καθαρό και άνετο πάγκο στην κουζίνα μας. Το βασικό πλεονέκτημα που διαθέτουν οι βέργες είναι πως μπορούν να τοποθετηθούν με μεγάλη ευκολία σε κάθε κουζίνα, στο σημείο που μας εξυπηρετεί καλύτερα. Ακολούθως, μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε με τον τρόπο που νιώθουμε ότι καλύπτει τις ανάγκες μας, τοποθετώντας εκεί τα σκεύη που χρησιμοποιούμε πιο συχνά. Στο eshop μας μπορείτε να ανακαλύψετε μια μεγάλη ποικιλία από βέργες κουζίνας, εξαιρετικά ανθεκτικές και αξιόπιστες.

#2 – Βαγονέτα κουζίνας

Μια βαγονέτα κουζίνας μπορεί επίσης να κάνει τη ζωή μας εξαιρετικά πιο εύκολη μέσα στην κουζίνα. Τοποθετείται και αυτή με μεγάλη ευκολία στο σημείο που μας εξυπηρετεί, είτε μέσα σε κάποιο ντουλάπι που ήδη χρησιμοποιούμε, είτε κάτω από τον νεροχύτη, προσφέροντας μας επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους και πρωτίστως τη δυνατότητα να οργανώσουμε καλύτερα τα αντικείμενα της κουζίνας μας.

#3 – Μηχανισμοί τυφλών ντουλαπιών 

Στην κουζίνα μας η κάθε σπιθαμή έχει αξία και μπορεί φυσικά να αξιοποιηθεί προς όφελός μας. Αυτή είναι η φιλοσοφία πίσω από τους μηχανισμούς τυφλών ντουλαπιών, που πρακτικά μας παρέχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε κάθε σημείο και να αποκτήσουμε επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους. Στο eshop μας θα βρείτε τέτοιου είδους μηχανισμούς, εξαιρετικά ανθεκτικούς και υψηλής ποιότητας, που μπορούν να σας λύσουν τα χέρια και να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χώρο μέσα στην κουζίνα σας.

#4 – Είδη αποθήκευσης κουζίνας

Ακόμα και εάν διαθέτετε μια μεγάλη κουζίνα, με πολλά ντουλάπια, πάντα υπάρχει η ανάγκη για επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους. Αυτός είναι ο λόγος που αξίζει να επενδύσετε στα διάφορα είδη αποθήκευσης κουζίνας, όπως μοντέρνες ψωμιέρες, τα stands για κάψουλες espresso, και διάφορα άλλα αποθηκευτικά κουτιά. Πρόκειται άλλωστε για αξεσουάρ που θα σας επιτρέψουν να οργανώσετε καλύτερα την κουζίνα σας.

#5 – Ράφια κουζίνας 

Εξαιρετικά πρακτικά και εύχρηστα είναι και τα ράφια κουζίνας. Μπορείτε και αυτά να τα τοποθετήσετε με ευκολία στο σημείο που σας εξυπηρετεί, αλλά και να τα μεταφέρετε αλλού, γρήγορα και εύκολα. Στο eshop μας μπορείτε να ανακαλύψετε μια μεγάλη γκάμα από μοντέρνα ράφια κουζίνας, σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, και να αυξήσετε έτσι τους αποθηκευτικούς χώρους σας αλλά και να οργανώσετε με πιο αποτελεσματικό τρόπο την κουζίνα σας.

Στην Inoxdesign έχουμε όλα όσα χρειάζεται μια σύγχρονη κουζίνα. Επιλέξτε τα μοντέρνα αξεσουάρ που ταιριάζουν καλύτερα στο προσωπικό σας στυλ και γούστο, και μεταμορφώστε την κουζίνα σας σε έναν χώρο λειτουργικό και οργανωμένο.

Κατηγορία: Συμβουλές

Tags: