Πανελλαδική Αποστολή (Σε ογκώδη & εύθραυστα αντικείμενα τα μεταφορικά είναι μέχρι το πρακτορείο μεταφορών στην Αθήνα).
Καλάθι αγορών
Σύνολο παραγγελίας: 0€

Άλλαξε Διακόσμηση....Άλλαξε Διάθεση

Όταν βλέπεις σιγά σιγά τον Αύγουστο να φτάνει στο τέλος του πρέπει να το πάρεις απόφαση, το καλοκαίρι τελειώνει και στο προσκήνιο έρχεται το φθινόπωρο. Είναι λογικό να αισθάνεσαι μια κάποια μελαγχολία υπάρχει όμως ένα μυστικό που θα σε κάνει να αλλάξεις ριζικά την διάθεση σου και θα σε κάνει να δεις το φθινόπωρο με άλλο μάτι. Αυτό δεν είναι άλλο από την διακόσμηση του σπιτιού σου. Κάποιες αλλαγές στη διακόσμηση σου θα ανανεώσουν το χώρο σου και θα σε βάλουν κι εσένα στην κατάλληλη διάθεση για να υποδεχτείς την καινούρια σεζόν.

Τα Χρώματα που θα επικρατήσουν

Μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι με πολύ ήλιο και ζεστασία δεν μπορούμε παρά να μην υποδεχτούμε το φθινόπωρο με θερμές αποχρώσεις κυρίως στο καθιστικό, το σαλόνι αλλά και στους άλλους χώρους του σπιτιού. Την τιμητική τους έχουν αποχρώσεις του καφέ, του σκούρου κόκκινου, του κίτρινου αλλά στην κορυφή βρίσκεται το πορτοκαλί.

Πορτοκαλί

Δοκιμάστε να εντάξετε το πορτοκαλί χρώμα στο καθιστικό σας όχι σε υπερβολικό βαθμό αλλά μερικές ελαφριές πινελιές είτε βάζοντας κάποια μαξιλάρια, είτε βάζοντας μια ρολοκουρτίνα σε κάποια από τα παράθυρα σας, είτε βάζοντας κάποια κουρτίνα. Ξεφύγετε από την λογική που θέλει κάποιους να θέλουν να μοιάζουν όλα τα χρώματα με αυτό που έχετε βάψει τους τοίχους και καινοτομήστε.

Σκούρο Κόκκινο (Μπορντό)

Το σκούρο κόκκινο ή το μπορντό επίσης ένα από τα επικρατέστερα χρώματα καθώς είναι μια ζεστή και φιλόξενη απόχρωση που έχει την τάση να κάνει μια πραγματικά ισχυρή ''δήλωση'' οπουδήποτε και να τοποθετηθεί. Το έντονο αυτό χρώμα ειλικρινά θα σας καθηλώσει ανεξαρτήτως αν είστε λάτρεις του ή όχι. Ταιριάζει εξαιρετικά με αποχρώσεις φυσικού ξύλου ή με αποχρώσεις του πολύ σκούρου πετρόλ για ένα δραματικό χρωματικό contrast.

Καφέ

Φέτος πιο πολύ από ποτέ η διακόσμηση εμπνέεται από τη φύση. Το φυσικό στοιχείο στον προσωπικό μας χώρο κάνει το χώρο μας να μοιάζει πιο ζεστός και φιλόξενος. Οι γήινοι τόνοι του Καφέ είναι κατά κόρον συνδεδεμένοι με το φθινόπωρο, καθώς θυμίζουν στοιχεία αυτής της εποχής. Άντλησε έμπνευση από τα πεσμένα φύλλα των δέντρων, το βρεγμένο από τη βροχή χώμα, τη ζεστή σοκολάτα.

Κίτρινο - Χρυσό

Τέλος παίρνοντας έμπνευση και πάλι από την φύση θα παρατηρήσετε ότι σιγά σιγά το πράσινο χρώμα της χλωροφύλλης εξαφανίζεται από τα φύλλα και έτσι μας αποκαλύπτονται τα φθινοπωρινά χρώματα όπως είναι το μπεζ και το χρυσό. Αυτή η εποχή είναι ο καλύτερος ζωγράφος της φύσης, με το πινέλο της να δημιουργεί μαγικούς συνδυασμούς χρωμάτων, τους οποίος το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να τους δανειστούμε και να τους εντάξουμε στην εσωτερική μας διακόσμηση.

Κυριολεκτικά αγαπούμε τα χρώματα του φθινοπώρου, γιατί είναι τα χρώματα του κατασταλάγματος και της ωριμότητας. Είναι μαγικό να βλέπεις ακόμα και πάνω σε κάθε φύλο πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις. Φρόντισε λοιπόν να δημιουργήσεις μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς ώστε να υποδεχθείς με χαμόγελο και αισιοδοξία το φθινόπωρο καθώς είναι μια μαγική εποχή!!

Κατηγορία: Συμβουλές

Tags: