Πανελλαδική Αποστολή (Σε ογκώδη & εύθραυστα αντικείμενα τα μεταφορικά είναι μέχρι το πρακτορείο μεταφορών στην Αθήνα).
Καλάθι αγορών
Σύνολο παραγγελίας: 0€

Είτε ζούμε σε ένα τεράστιο σπίτι με πολλά στρέμματα είτε όχι, , ένα είναι σίγουρο: Όλοι αξίζουμε να έχουμε ένα χώρο εξατομικευμένο ακριβώς όπως μας αρέσει, ένα χώρο χαλάρωσης για να ξεκουραζόμαστε μετά από μια εξαντλητική ημέρα. Και πού καλύτερα να το κάνεις από το μπάνιο; Δεν χρειάζεται να έχετε όρεξη για την περιποίηση της επιδερμίδας ή να αφιερώνετε ώρες σε μια μπανιέρα για να εκτιμήσετε ένα καλά εξοπλισμένο χώρο. Οι σωστές πινελιές και οι επιλογές κάποιων υλικών μπορούν πραγματικά να κάνουν και κάτι τόσο καθημερινό όπως το βούρτσισμα των δοντιών μια πραγματικά ιδιαίτερη εμπειρία. Τα μεγαλύτερα κύρια μπάνια ίσως να έχουν περισσότερες ευκαιρίες για πολλές διακοσμητικές παρεμβάσεις, αν το μπάνιο σας όμως είναι μικρότερο σε τετραγωνικά μην κάνετε αυτό το λάθος! Το πολύ δεν σημαίνει πάντα και σωστό.

Αν χρειάζεστε αποδείξεις, στο παρακάτω άρθρο θα δείτε κάποιες ιδέες ανεξάρτητα από το μέγεθός του μπάνιου σας, ώστε να δώσετε και να εντάξετε την πολυτέλεια που σας αξίζει στην καθημερινότητα σας.

Λευκό Μπάνιο

Αν το μπάνιο σας δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο σε τετραγωνικά επιλέξτε το λευκό χρώμα στους τοίχους χωρίς πλακάκια, λευκά είδη υγιεινής ακόμα και λευκά έπιπλα. Με αυτόν τον τρόπο δίνουμε μια πιο καθαρή εμφάνιση προσδίδοντας ταυτόχρονα την αίσθηση του βάθους στον χώρο μας. Σε αυτήν λοιπόν την συνθήκη που έχουμε δημιουργήσει μην φοβηθείτε να χρησιμοποιήσετε μαύρες ματ μπαταρίες για μια μοναδική σχεδιαστική κομψότητα και μια ακραία χρωματική αντίθεση που θα δέσει αρμονικά στον χώρο σας.

Η απολυτότητα του Μαύρου

Ως γνωστόν το μαύρο είναι το χρώμα της απολυτότητας. Αν έχετε ένα μεγαλύτερο μπάνιο και είστε λάτρης αυτής της δραματικής εμφάνισης που προσφέρει επιλέξτε το μαύρο χρώμα για μια πιο σοβαρή και sofistic εμφάνιση. Με αυτόν τον συνδυασμό επιλέξτε την ευγενής απλότητα του χρυσού ματ ή του γυαλιστερού στις μπαταρίες σας για ένα κυριολεκτικά άκρως εκκωφαντικό συνδυασμό που καθηλώνει.

Αν είστε λάτρεις αυτού του χρώματος μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε και σε ένα μικρότερο μπάνιο αρκεί να τοποθετήσετε ένα μεγάλο καθρέφτη για να μεγαλώσετε αισθητά τον χώρο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρώμιο μπαταρίες και λευκά είδη υγιεινής.

O Minimal σχεδιασμός

Η αφαιρετική διακόσμηση είναι must τα τελευταία χρόνια και η επιρροή έχει ξεκινήσει από το μπάνιο. Σκοπός της είναι να εμφανίζουμε απλές καθαρές γραμμές χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές. Ξεκινώντας από τα πλακάκια η καλύτερη επιλογή θα ήταν ένα απλό λευκό ή γκρι πλακάκι με μοτίβο μαρμάρου, συνδυάζουμε εννοείται με εντοιχιζόμενες μπαταρίες και λεκάνες κρεμαστές.

Η επιλογή μαύρων μπαταριών και μια μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης θα αποκορύφωναν τον όλο minimal σχεδιασμό που έχουμε δημιουργήσει ακόμα περισσότερο.

Το χρώμα του Gun Metal που έχουμε χρησιμοποιήσει στο έπιπλο αλλά και το φανερό σιφόνι του νιπτήρα ταιριάζει μοναδικά σε ένα minimal χώρο εντυπωσιάζει 

Η μπλε πινελία

Εμπνευσμένο από το μπλε του Ωκεανού αν είστε τολμηροί μπορείτε να εντάξετε στο μπάνιο σας, το χρώμα αυτό σε μια μικρή επιφάνεια πλακιδίου συνδυαζόμενο με το υπέροχο rose gold φινίρισμα. Η αίσθηση που αφήνει αυτός ο συνδυασμός είναι καθηλωτική! 

Σε ένα μικρό βοηθητικό μπάνιο δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε και το ίδιο χρώμα σε λεκάνη και νιπτήρα

Το χρώμα του φυσικού ξύλου

Ένα χρώμα που δεν χάνει ποτέ! ο χρωματισμός του φυσικού ξύλου στα έπιπλα του μπάνιου θα δώσει μια πιο επίσημη ματιά στον θεατή ενώ θα μπορέσετε να το συνδυάσετε με οποιοδήποτε φινίρισμα.

Συνδυασμός Φυσικού ξύλου με χρωματιστά Είδη Υγιεινής

Οι νοσταλγοί των παλιών χρόνων

Είναι πάντα επίκαιρο όσο χρόνια και αν περάσουν. Το vintage και ρουστίκ στοιχείο είναι μια διαχρονική τάση στην διακόσμηση που θα αποπνέει αρχοντιά και φινέτσα.

Συνδυάστε λεκάνες λευκής πορσελάνης, μπρονζέ μπαταρίες και για το δάπεδου πλακάκι τύπου μωσαικού για ένα κυριολεκτικά αρχοντικό μπάνιο.

Η επιλογή του πλακιδίου μπορεί να είναι και πιο απλή χωρίς μοτίβο αν ο σκοπός μας είναι πιο καθαρή εμφάνιση

 

Κατηγορία: Συμβουλές

Tags: