Τρόποι αποστολής

Για την αποστολή των προϊόντων στο χώρο που επιθυμείτε χρησιμοποιούμε εταιρείες Courier και σε ορισμένες περιπτώσεις πρακτορεία μεταφορών. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ασφαλή και γρήγορη αποστολή αφού η ολοκλήρωσή της πραγματοποιείτε κατά μέσο όρο σε 1 - 3 εργάσιμες ημέρες. Το inoxdesign είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να υπολογίζει αυτόματα (μόνο για την Ελλάδα) τον όγκο και το βάρος των αγαθών και σε συνεργασία με την βάση δεδομένων του να δίνει άμεσα σε εσάς το κόστος των μεταφορικών. Σε περίπτωση που η αποστολή πρέπει να γίνει στο εξωτερικό θα πρέπει πρώτα να έρθετε σε επαφή με εμάς.

Σε κάθε περίπτωση ο υπεύθυνος του inoxdesign θα έρθει σε επικοινωνία με εσάς για επαλήθευση των στοιχείων σας και για τυχών λεπτομέρειες που θα πρέπει να γνωρίζουμε για την αποστολή.

Το inoxdesign θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να εξασφαλίσει την έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας σας. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση.

 

Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε αμέσως για την πορεία της παραγγελίας σας. Εάν πρέπει να μας δώσετε κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με τον χρόνο και τον τόπο παράδοσης παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσοχή.

  • Όλα μας τα προϊόντα ελέγχονται εξονυχιστικά και περνούν από αυστηρό ποιοτικό έλεγχο πριν την αποστολή τους
  • Όλα μας τα προϊόντα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή
  • Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν φθαρεί ή χτυπηθεί κατά την μεταφορά του, υπεύθυνη είναι η εκάστοτε courier ή η μεταφορική στην οποία πρέπει να απευθυνθείτε για την επίλυση του ζητήματος και για την αντικατάσταση του προϊόντος. Ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρία Inoxdesign.
  • Σε περίπτωση που το προϊόν αποσταλεί με πρακτορείο μεταφορών (όχι με courier) έχετε δικαίωμα πριν παραλάβετε το προϊόν να ανοίξετε και την συσκευασία του και σε τι κατάσταση βρίσκεται, αν αυτό είναι φθαρμένο ή σπασμένο κατά την μεταφορά του δεν παραλαμβάνετε. Σε περίπτωση που παραλάβετε δεν μπορούμε να προβούμε σε αντικατάσταση του. 
  • Παραγγελίες άνω των 200€ είναι με Δωρεάν Μεταφορικά.Δεν ισχύει για αντικείμενα μεγάλου όγκου & βάρους όπως Πτυσσόμενες πόρτες,Είδη Υγιεινής,Αξεσουάρ τζακιού, Νεροχύτες κουζίνας και γενικά αντικείμενα που ξεπερνούν τα 12 κιλά.

 

Στις τιμές μας συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ και οι ανωτέρω εκπτώσεις
F.LLI FRATTINI
VALLI&VALLI
OIOLI
SANITEC
CEBIDESIGN
Emilio Tortajada
ARIENI
SANCO
CONVEX
PAM & CO
CASAVALENTINA
CONSET
PAMAR
NESU
LINEA CALI
KARAG
ELLECI
GUISTI
HOPPE
HUIDA
JOFEL
VIOMETAL
HERRAJES PALENCIA
RAM
MARIANI
FURNIPART
NOTRAX
ΖΩΓΟΜΕΤΑΛ
INOXDESIGN
VARIAL
BATI BALI
DEMO
CONFALONIERI
PYRAMIS
EVEBERG
MARBIO
VOLPATO
INOFIX
MENAGE CONFORT
SWAROVSKI
METALOR
GALBUSERA
GLORIA
FUSITAL

alpha logo

diners amex mastercard safekey visa maestro masterpass

sc vbv

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα