Εγγύηση-Επιστροφές

Εγγυήσεις

Απόλυτη προτεραιότητα του inoxdesign είναι να μείνετε ικανοποιημένοι από τις αγορές σας. Για να το πετύχουμε αυτό συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και πλέον καταξιωμένες εταιρείες.
Επιλέγουμε πολύ αυστηρά τα προϊόντα που σας προτείνουμε ώστε να τηρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας. Όλα τα προϊόντα μας έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας, οι όροι της οποίας διαφοροποιούνται ανάλογα με τον κατασκευαστή, ο οποίος άλλωστε θα αναλάβει την διευθέτηση τυχόν προβλημάτων.

Για την ακριβή χρονική διάρκεια εγγύησης θα ενημερωθείτε από την περιγραφή του κάθε προϊόντος που υπάρχει στο e-shop μας ή από την συσκευασία του όταν αυτό έρθει στα χέρια σας.

 

Επιστροφές

Στη περίπτωση που δε μείνετε ευχαριστημένοι από κάποιο προϊόν του inoxdesign έχετε δικαίωμα επιστροφής εντός 48 ωρών από την ημερομηνία παραλαβής του. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εάν τα προϊόντα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε.

Επιστροφές δεν γίνονται σε προϊόντα ειδικής παραγγελίας όπως

  • Ρολερ σκιάσης Στόρια και Περσίδες

Επιστροφές σε Ρολερ και Στόρια σκίασης καθώς και Περσίδες δεν γίνονται δεκτές.
Για τον λόγο ότι τα ρόλερ σκίασης και τα στόρια και οι περσίδες αποτελούν ειδική παραγγελία για κάθε ένα πελάτη ανάλογα με τις διαστάσεις, δεν μπορούν να γίνουν δεκτές.
Γι αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τη μέτρηση των διαστάσεων, αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

  • Μετόπες

Μεταλλικές και Ξύλινες Μετόπες δεν επιστρέφονται καθώς κατασκευάζονται στις δικές σας διαστάσεις.

  • Κουρτινόξυλα

Αλλαγές δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν σε Κουρτινόξυλα που έχουν βαφτεί σε ειδικό χρώμα κατόπιν παραγγελίας.

  • Πτυσσόμενες Πόρτες

Οι Πτυσσόμενες Πόρτες κατασκευάζονται ειδική παραγγελία και κόβονται αποκλειστηκά στα μέτρα σας συνεπώς δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν αλλαγές.

Μάσκουλα 

Όλα τα Μάσκουλα και γενικότερα τα περισσότερα Είδη Κιγκαλερίας κατασκευάζονται σύμφωνα με τον λαμπά που θα επιλέξετε αποκλειστηκα για εσάς και δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής

 

Οι επιστροφές γίνονται με αντικατάσταση προιόντων και όχι με επιστροφή χρημάτων.

Εφόσον τα επιστρέψετε με δικό σας μέσο στο φυσικό κατάστημα δεν επιβαρύνεστε με κανένα κόστος, σε διαφορετική περίπτωση επιβαρύνεστε με το κόστος μεταφοράς του προϊόντος από την υπηρεσία μεταφορών που θα επιλέξετε.

 

Ακύρωση παραγγελίας
Για την ακύρωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα προτού αυτή αποσταλεί γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει χρέωση των εξόδων μεταφοράς.

Στις τιμές μας συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ και οι ανωτέρω εκπτώσεις
RAM
CASAVALENTINA
METALOR
SANCO
LINEA CALI
DEMO
EVEBERG
Emilio Tortajada
CONFALONIERI
NOTRAX
NESU
INOXDESIGN
GALBUSERA
CONSET
GUISTI
FUSITAL
GLORIA
VOLPATO
SWAROVSKI
BATI BALI
PAMAR
OIOLI
ΖΩΓΟΜΕΤΑΛ
CONVEX
MARIANI
MARBIO
VARIAL
HOPPE
F.LLI FRATTINI
HERRAJES PALENCIA
INOFIX
VALLI&VALLI
JOFEL
ELLECI
HUIDA
PYRAMIS
ARIENI
VIOMETAL
FURNIPART
SANITEC
MENAGE CONFORT
CEBIDESIGN
KARAG
PAM & CO

alpha logo

diners amex mastercard safekey visa maestro masterpass

sc vbv

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα